Tvärvägen 8, Centrum, Vallentuna

För dig som tröttnat på en tomt att sköta om eller vill slippa snöskottning på vintern då är detta lägenheten för dig. Lägenheten ligger i entréplan och är ytskiktsrenoverad-22 då tak, väggar och snickerier målades. Rymligt kök med matplats. Vardagsrum med stora fönster som vetter åt syd/väst. Här finns utgång till härlig balkong med grönska utanför. Sovrum i anslutning till vardagsrummet. Här finns också badrum med tvättmaskin. I andra änden av lägenheten ligger de tre övriga sovrummen med tillhörande badrum med dusch. Här bor du med närhet till centrum med ett brett utbud av restauranger, caféer, systembolag, gym, butiker och matvaruaffärer samt kommunikationer i form av buss och tåg till bl.a. Tekniska högskolan. Skolor och förskolor finns i närområdet.

Visningar

  • Söndag 1/10 kl 12:00 - 12:30
Visningsanmälan

Intresserad av bostaden?

Tipsa en vän

Pris

2 995 000 kr
(Högstbjudande)

Räkna på ditt nya boende

Räkna och ansök

Kort Fakta

Adress:
Tvärvägen 8, Centrum
Boyta:
109.5 m2
Rum:
5 rok
Trappor:
1
Hiss:
Ja
Avgift:
6 710 kr/månad (värme och kabel-TV)
Byggår:
1987
Driftskostnad:
600 kr/månad

Planlösning

Beskrivning

HALL
Hall med vitmålade väggar och parkettgolv.

KÖK
Kök med matplats. Maskiner i i form av kyl, frys diskmaskin och spis med häll i vitt och vitt kakel ovan arbetsbänk samt vita ramluckor.

VARDAGSRUM
Vardagsrum med vitmålade väggar och parkettgolv här finns utgång till härlig balkong med markis, fint syd/västläge.

SOVRUM
Sovrum med vitmålade väggar.

SOVRUM
Sovrum med vitmålade väggar.

SOVRUM
Sovrum med vitmålade väggar.

SOVRUM
Sovrum med vitmålade väggar.

BADRUM
Badrum med 3/4-delskaklade väggar i vitt med ljusblå dekor. Dusch, tvättmaskin och handdukstork.

BADRUM
Badrum med 3/4-delskaklade väggar i vitt med ljusblå dekor. Dusch, wc och handfat.

Fakta Tvärvägen 8

Fakta

Objektstyp:
Lägenhet
Lgh.nmr:
231191001-0047
Lgh.nmr. LM:
1005
Adress:
Tvärvägen 8
Postnummer:
186 39
Postort:
Vallentuna
Område:
Centrum
Boarea:
109.5 m2
Boarea enligt:
Bostadsrättsföreningen
Antal rum:
5
Antal sovrum:
4

Föreningen

Namn:
Brf Eken
Bildades:
1976
Byggår:
1987
Juridisk person:
Nej
Hiss:
Ja
Våning:
1
Andelstal:
0,97179%
Andelstal avgift:
0,0097179
Markägare:
Föreningen äger marken
Andel av BRF nettoskuldsättning:
376 680 kr

Allmän information

136 lägenheter.

Lägenheterna är fördelade i sex stycken fyravåningshus, variationsrikt placerade Inflyttningen startade år 1987 18 av 5-rumslägenheterna har s k additionsrum med egen ingång. Det kan användas för uthyrning, besökande eller för en familjemedlem. Föreningen har ordnad och god ekonomi

Alla hus har hiss och är 4 eller 5 våningar höga. Området är lummigt och grönt genom att man sparade mycket av befintliga träd och buskar vid bygget. Förråd Till varje lägenhet hör ett källarförråd. Lägenhetens nummer står utanpå förrådet. Se till att du har ett ordentligt hänglås som är godkänt av ditt försäkringsbolag. En låssmed kan rekommendera ett lämpligt lås. Tvättstugor Tvättstuga finns på källarplanet i alla hus. Utanför varje tvättstuga finns en bokningstavla där du bokar en tvättid genom att låsa fast en kolv på den dag och den tid du vill tvätta. Nyckel till kolven får du från lägenhetens tidigare ägare eller från fastighetsskötaren. Till tvättstugedörren hör en särskild nyckel, samma nyckel passar även till källardörren som du måste passera för att komma till tvättstugan. I varje tvättstuga finns en anteckningsbok där du kan skriva upp eventuella fel som rör tvättstugan. Fastighetsskötaren ser sedan till att dessa fel åtgärdas. Grovtvättstugor Dessa finns på Sommarvägen 19 och Sommarvägen 25. Det är samma nyckel till dessa som till den vanliga tvättstugan, och bokningen fungerar likadant. Tänk på att du måste ta med bokningskolven när du ska boka en grovtvättstuga

Förråd i källarplan. Besök gärna föreningens informativa hemsida för mer info, www.brfeken.se

Bostadsrättsföreningen Eken är mycket centralt belägen i Vallentuna, som har ca 34 000 invånare och ligger ca 2,8 mil norr om Stockholm. Vallentuna växer snabbt, men har ändå kvar mycket av sin gamla karaktär av lummig förort med närhet till lantliga omgivningar.

Norra och Södra Rosendalsskolan med årskurs 1-9. ligger ca 300 m respektive 800 m från kvarteret. Bilfria vägar finns för barnen. Gymnasiet ligger i Vallentunas centrum, ca 5 minuters promenad från våra hus.

Samhället har mycket god service med affärscentrum, systembolag, vårdcentraler, simhall, ishall, tempererat utomhusbad mm. Vallentuna Centrum ligger 5 minuters gångväg från vårt kvarter och där finns 2 stora livsmedelsaffärer och många specialaffärer, kommunens förvaltningar, kulturhus/bibliotek mm. Vallentuna kommuns hemsida är utförlig och uppdateras dagligen.

Renoveringar

Bastu renoverad 2007 och även solarium finns i föreningen.

Bredbandsfiber framdraget till fastigheten. Anslutningsavgift tillkommer samt månadsavgift.

Lägenheterna fick 2006 moderna fläktar med värmeåtervinning och effektiv luftväxling.

Tvättstugorna renoverade 2016

Kostnader

Månadsavgift:
6 710 kr/månad (värme och kabel-TV)
Hushållsel:
600 kr/månad
Hemförsäkring:

Försäkring tillkommer och varierar mellan bolagen

Summa driftskostnader:
600 kr/månad
Personer i hushållet:
3
Överlåtelseavgift:
1 313 kr betalas av Köpare
Pantsättningsavgift:
525 kr

Levnadskostnader

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Energideklaration

Utfördes:
Fredag 3 dec 2021
Energianvändning:
110 kWh/m2
Energiprestanda:
90 kWh/m2
Status:
Energideklaration är utförd
Energiklass:
D

Området

Område

I Vallentuna centrum bor du nära alla faciliteter. Närhet till IP med två ishallar, tennishall, gym, fotbollsplaner och motionsspår. I Vallentuna finns det även ett badhus och modernt gym, som drivs av Sports Club. Sommartid öppnar Kvarnbadet som är beläget vid Vallentunasjöns norra ände. Ett flertal förskolor och skolor inom gångavstånd.

Kommunikationer: Roslagsbanan tar dig från centrala Vallentuna till Stockholms innerstad på ca 25-30 minuter. För utbud av tåg- och busslinjer, se www.sl.se. Till/från Vallentuna centrum går bussar till tunnelbanan i Danderyd samt till Täby. Skoltidsanpassade lokala busslinjer trafikerar glesbygd - tätorter, och det finns en lokal ringlinje i Vallentuna tätort. Med bil är det ca 3 mils färd till Stockholms innerstad. Till Arlanda kommer man kommunalt via buss 524 från Vallentuna C till Upplands-Väsby stn där man byter till Upptåget som går direkt till Arlanda. Total restid från centrum ca 45 min. Med bil är det ca 3 mils färd till Arlanda.

Kommuninformation: För information om t ex skolor och förskolor, sport-, fritids- och kommunaktiviteter, besök kommunens innehållsrika hemsida, www.vallentuna.se. Föräldrar som kan styrka en kommande bostadsadress i Vallentuna får ställa sig i kö till barnomsorg redan efter ett köpekontrakt tecknas, alltså innan tillträde av bostaden skett. På http://skolval.vallentuna.se görs ansökan och kopia på köpekontrakt skall också skickas till Barn- och ungdomsförvaltningen Vallentuna kommun Box 29 186 21 Vallentuna

Vallentuna centrum har ett stort utbud av butiker och service, se www.vallentunacentrum.se. Kommunen består till stor del av naturmark med ett flertal mindre tätorter insprängda. Vallentunasjön i sydväst sträcker sig till hälften in i Täby kommun. Vid sjön finns promenadområden och vintertid plogas isen för skridskoåkning. I anslutning till Vallentunasjön ligger Kvarnbadet som har en tempererad 50m-bassäng, simskolebassäng, plaskdamm, dusch, kiosk, servering och minigolf. Öppet från ca mitten av maj till ca början av september. I östra Vallentunas skogar finns många mindre sjöar samt Garnsviken som har kontakt med Trälhavet via Åkers kanal i Åkersberga. Mitt emellan Vallentuna centrum och Karby ligger naturreservatet Angarnssjöängen.

  • Ska du sälja din bostad? Ring oss för en kostnadsfri värdering! * Jägholm Norrortsmäklarna - det fristående personliga företaget med de stora resurserna i Norrort. Tfn 08-511 733 55 De som deltar i budgivningen godkänner att budgivningslistan kan komma att delges köparen och säljaren, där namn & telefonnummer på budgivarna framkommer. I vår roll som fastighetsmäklare är det viktigt att förmedla information mellan köpare och säljare utan att påverka denna. Alla bud vilka framförs till oss före kontraktsskrivningen måste vi förmedla till säljaren, detta oavsett om budgivningen kan verka "avslutad". Detta för att låta säljaren fatta sitt beslut. Köpet är alltså ej klart förrän kontraktet är undertecknat. Se vår hemsida för mer information angående budgivning, eller be mäklaren om mer skriftlig information.

Liknande objekt

Intresseanmälan för

Är du intresserad av denna bostad?
Hjälp oss genom en intresseanmälan så vi kan anpassa visningarna efter bästa förmåga.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Spekulantregister

Fyll i dina uppgifter nedan

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

VÄLJ BOSTADSTYP
Gör ett urval

Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad!

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Kontakta

Har du några frågor eller funderingar?
Fyll i formuläret nedan så återkommer jag så snart som möjligt.
Kontakta

Har du några frågor eller funderingar?
Fyll i formuläret nedan så återkommer jag så snart som möjligt.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Kontakta

Ett av våra kontor

Funderar du på att sälja din bostad?
Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart som möjligt.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Jag värderar din fastighet

Boka värdering

Få en aktuell värdering på din bostad! När vi värderar ditt hus eller din lägenhet använder vi våra insikter och kunskaper om bostadsmarknaden.

Fyll i formuläret nedan så återkommer jag så snart som möjligt.

Jag värderar din fastighet

Boka värdering

Få en aktuell värdering på din bostad! När vi värderar ditt hus eller din lägenhet använder vi våra insikter och kunskaper om bostadsmarknaden.

Fyll i formuläret nedan så återkommer jag så snart som möjligt.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Visningsanmälan

Boka visning nedan, välj dag och tid.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!Tack för ditt meddelande!

Sälj

med oss