Norrgården 59, Norrgården, Vallentuna

Attraktivt belägen på populära Norrgården med närhet till lekplatser, skolor, Vallentuna centrum och kommunikationer som buss/roslagsbanan mot Stockholm. Denna lägenhet ligger med ett eftertraktat hörnläge vilket innebär att man här har ett gavelfönster i vardagsrummet som tillför fint och trevligt ljusinsläpp. Luftig hall med bra ytor för avhängning, rymligt kök med matplats, två stycken rejäla sovrum samt badrum och en separat gäst wc. Utöver detta så har man dessutom en stor inglasad balkong med markis i västerläge. Invändiga ytor är renoverade med nya ekparkettgolv och ljusmålade väggar under 2018/2019. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och bredband.

Intresserad av bostaden?

Tipsa en vän

Pris

1 695 000 kr
(Högstbjudande)

Kort Fakta

Adress:
Norrgården 59, Norrgården
Boyta:
79.5 m2
Rum:
3 rok
Trappor:
2 av 3
Avgift:
5 014 kr/månad
Byggår:
1967-69
Driftskostnad:
300 kr/månad
Välkommen till Norrgården 59!
Hall med god förvaring
Hall sett från entrén mot vardagsrum
Vardagsrum med access till balkong
Härligt gavelfönster i vardagsrummet
Vardagsrum
Kök med plats för matbord
Kök
Kök
Sovrum 1
Sovrum 2
Sovrum 2 med inbyggda garderober
Badrum
Gäst-wc
Fasadbild
Härlig balkong!
Vi ses på visningen!
Planritning

Planlösning

Beskrivning

Invändiga ytor är renoverade under 2018 och 2019 med nya ekparkettgolv (ej bytt i kök) och vitmålade väggar.

ENTRÈ/HALL
Välkommen in i den luftiga hallen, här finns flertalet garderober för god förvaring.. Svart klinker vid insteget som sedan övergår i ekparkett och väggarna är vita.

KÖK MED MATPLATS
Kök med ljusa luckor, diskbänk, spis med ugn och kyl/frys. Laminat på golvet och väggarna är vita.

VARDAGSRUM
Ljust och trevligt vardagsrum med gavelfönster och utgång till den stora inglasade balkongen. Ekparkett på golvet och vita väggar.

BADRUM
Blå våtrumsmatta på golvet och delvist kaklade väggar i vitt. Handfat i kommod med spegelskåp ovan, wc, duschkabin, tvättmaskin och torktumlare.

GÄST-WC
Svart klinker på golvet och vita målade väggar. Handfat i kommod med spegel ovan och wc.

SOVRUM 1 Rymligt sovrum med plats för stor dubbelsäng. Ekparkett på golvet och vita väggar.

SOVRUM 2 Även detta sovrum är rejält med plats för både en säng och skrivbord. Ekparkett på golvet och vita väggar. Inbyggda garderober finns.

BALKONG Stor inglasad balkong med trätrall på golvet och markis utanför. Belägen i västerläge.

Fakta Norrgården 59

Parkering

För besökare/gäster finns en betalparkering vid norra sidan av parkeringshuset. När gäster stannar mer än tre dygn kan korttidsplats hyras genom förvaltningskontoret till en kostnad av 50 kr/dygn.

Fakta

Bostadsrätt:
Ja
Objektstyp:
Lägenhet
Lgh.nmr:
140178-1101
Adress:
Norrgården 59
Postnummer:
186 44
Postort:
Vallentuna
Område:
Norrgården
Boarea:
79.5 m2
Boarea enligt:
Bostadsrättsföreningen
Antal rum:
3
Antal sovrum:
2

Föreningen

Namn:
Brf Norrgården
Byggår:
1967-69
Hiss:
Nej
Våning:
2 av 3
Andelstal:
0,313

Allmän information

Brf Norrgården har 324 lägenheter. Samtliga hus har genomgått fasadrenovering där man även bytt fönster till 3-glas samt breddat och glasat in balkongerna. Balkongerna är utrustade med eldrivna markiser.

Mer information finns på föreningens hemsida www.norrgarden.se. Tvättstugor finns i port nr 13, 18, 42 och 51 och dom har 2-3 tvättmaskiner, centrifug, torktumlare, mangel och torkrum. Grovtvättstuga i hus 6. Förråd ingår i månadsavgiften.

Föreningen är ansluten till kabel-tv-nät med ca 20 kanaler. Kostnaden är 125:-/mån och den är inräknad i månadsavgiften. Fiber finns indraget i samtliga lägenheter för bredband och telefoni. För information och abonnemangsfrågor kontakta Bredbandsbolaget.

Renoveringar

Källarrenovering 2014 Nya gångvägar 2014 Tvättstugor renoverade 2013 Upprustning av lekplatser 2013

STAMBYTE: De stammar som det är problem med kommer att åtgärdas men inget stort stambyte är planerat. Om någon i föreningen har planer på att renovera sitt badrum vill föreningen att de kontaktas för då vill de passa på att gå in och åtgärda stammen där direkt. Parkeringshusen 2010 S.k. relining av stammarna 2008-2012

ASBEST Vid test har konstaterats att det finns asbest i fog och fix bakom det vita kaklet i lägenheter där det finns original badrum och dito toalettrum i Brf Norrgården. Innan renovering och ombyggnation av våtutrymmena görs måste förvaltningen ovillkorligen kontaktas.
Ingen rivning får ske utan styrelsens vetskap enligt föreningens stadgar och enligt 7:e kap 9 § i bostadsrättslagen.

Saneringsreglerna är stränga: En auktoriserad saneringsfirma måste utföra rivning av allt kakel och klinker där det förekommer asbest. Dessa firmor har nödvändig utrustning och hjälpmedel för att förhindra spridning av asbest i ventilationssystemet. Förvaltningen ombesörjer saneringen och avgör vilken firma som ska göra arbetet. Föreningen har däremot inte skyldighet att stå för saneringskostnaden eftersom det gäller ytskiktet, som medlemmen själv ansvarar för. Vid renovering är det därför nödvändigt att räkna med en kostnad på mellan 10 000 och 15 000 kronor för själva saneringen.

Vid försäljning av lägenheten är medlem skyldig att vid överlåtelsen informera ny medlem om eventuell asbestsanering.

Underhållsplan: Golvbehandling i varmegarage -2017 Målning av vägmarkeringar-2017 Renovering av rörsystem -2016-2016 Yttertak/Ventilation -2017-2026 Sugning av brunar/avskiljare - 2020 OVK-2021 Belos-2022 Energideklaration-2025 Låssystem yttre skal och känsliga uttrymmen-2017 Lagning av trappor ute vid portar -2017 Nya entrépartier och källardörrar -2020 Brandskyddsarbete-2017 Nya skyltar -2017 Rörinspektion och spolning-2017

Kostnader

Månadsavgift:
5 014 kr/månad
Kommentar till avgiften:

Inkl. värme, vatten, kabel-TV & bredband

Hushållsel:
300 kr/månad
Hemförsäkring:

Kostnad för försäkring tillkommer och varierar mellan bolagen.

Summa driftskostnader:
300 kr/månad

Levnadskostnader

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Energideklaration

Utfördes:
Fredag 30 okt 2009
Energianvändning:
122 kWh/m2
Status:
Energideklaration är utförd
Energiklass:
D

Området

Område

Norrgården är ett populärt område ca 10 minuters promenad från centrum. Här finns förskola, lekplatser samt närhet till liten livsmedelsbutik, pizzeria, Ekebyskolan, Hammarbacksskolan och Kvarnbadet. Nära till kommunikationer.

Kommunikationer: Buss 610 har en hållplats vid Norrgården och tar dig till tunnelbanan vid Danderyds sjukhus. Roslagsbanan tar dig från centrala Vallentuna till Stockholms innerstad på ca 25-30 minuter. För utbud av tåg- och busslinjer, se www.sl.se. Till/från Vallentuna centrum går bussar till tunnelbanan i Danderyd samt till Upplands-Väsby och Täby. Skoltidsanpassade lokala busslinjer trafikerar glesbygd - tätorter, och det finns en lokal ringlinje i Vallentuna tätort. Med bil är det ca 3 mils färd till Stockholms innerstad. Till Arlanda kommer man kommunalt via buss 524 från Vallentuna C till Upplands-Väsby stn där man byter till Upptåget som går direkt till Arlanda. Total restid från centrum ca 45 min. Med bil är det ca 3 mils färd till Arlanda.

Kommuninformation: För information om t ex skolor och förskolor, sport-, fritids- och kommunaktiviteter, besök kommunens innehållsrika hemsida, www.vallentuna.se. Föräldrar som kan styrka en kommande bostadsadress i Vallentuna får ställa sig i kö till barnomsorg redan efter ett köpekontrakt tecknas, alltså innan tillträde av bostaden skett. På http://skolval.vallentuna.se görs ansökan och kopia på köpekontrakt skall också skickas till Barn- och ungdomsförvaltningen Vallentuna kommun Box 29 186 21 Vallentuna Vallentuna centrum har ett stort utbud av butiker och service, se www.vallentunacentrum.se.

Kommunen består till stor del av naturmark med ett flertal mindre tätorter insprängda. Vallentunasjön i sydväst sträcker sig till hälften in i Täby kommun. Vid sjön finns promenadområden och vintertid plogas isen för skridskoåkning. I anslutning till Vallentunasjön ligger Kvarnbadet som har en tempererad 50m-bassäng, simskolebassäng, plaskdamm, dusch, kiosk, servering och minigolf. Öppet från ca mitten av maj till ca början av september. I Vallentuna centrum finns det även ett badhus och ett modernt gym som drivs av Gym & Sim. I östra Vallentunas skogar finns många mindre sjöar samt Garnsviken som har kontakt med Trälhavet via Åkers kanal i Åkersberga. Mitt emellan Vallentuna centrum och Karby ligger naturreservatet Angarnssjöängen.

  • Ska du sälja din bostad? Ring oss för en kostnadsfri värdering! * Jägholm Norrortsmäklarna - det fristående personliga företaget med de stora resurserna i Norrort. Tfn 08-511 733 55 De som deltar i budgivningen godkänner att budgivningslistan kan komma att delges köparen och säljaren, där namn & telefonnummer på budgivarna framkommer. I vår roll som fastighetsmäklare är det viktigt att förmedla information mellan köpare och säljare utan att påverka denna. Alla bud vilka framförs till oss före kontraktsskrivningen måste vi förmedla till säljaren, detta oavsett om budgivningen kan verka "avslutad". Detta för att låta säljaren fatta sitt beslut. Köpet är alltså ej klart förrän kontraktet är undertecknat. Se vår hemsida för mer information angående budgivning, eller be mäklaren om mer skriftlig information.

Liknande objekt

Nyheter

Fotograf

Jägholm Norrortsmäklarna har nu anställt fotograf

Läs mer...
Styling

Ge din bostad en fördel vid din försäljning!

Mäklarbesök i julstök om du vill göra dig säljklar inför ditt viktigaste lopp.

Just nu erbjuder vi dig 50% i rabatt på komplett styling av er bostad.

Läs mer...

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!
Boka värdering av ditt eget boende


Tack för ditt meddelande!

Spekulantregister

Fyll i dina uppgifter nedan

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

VÄLJ BOSTADSTYP
Gör ett urval

Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad!

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Kontakta

Fyll i formuläret nedan och klicka på skicka
så åtekommer vi till dig så snart vi kan.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!
Berätta mer (valfritt)


Tack för ditt meddelande!

Kontakta

Ett av våra kontor

Fyll i formuläret nedan och klicka på skicka
så åtekommer vi till dig så snart vi kan.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!
Berätta mer (valfritt)


Tack för ditt meddelande!

Sälj

med oss