Vallentuna

Norrgården 20

Vallentuna

Norrgården 20

Norrgården 20, Norrgården, Vallentuna

En av de större treorna med Norrgårdens kanske bästa läge ska byta ägare! Här bor du en endast en halv trappa upp och bär med lätta steg in matkassar och annat tungt! Hela bostaden signalerar elegans och trivsel. Köket uppfyller den kräsnes behov med full maskinell utrustning, snygg färgsättning och smart förvaring. Badrummet renoverades 2014 och bjuder på vardagslyxen man så väl behöver alla tidiga morgnar. Som grädde på moset finns den inglasade balkongen med utsikt mot härlig grönska och som garanterat blir ett extra rum april-oktober. Balkongen har inte tillstymmelse till insyn och givetvis är den placerad med bästa sydvästläge. Sitt inte och vänta utan gör slag i saken.

Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

Fastighetsmäklare

5 i betyg (87 röster)
hittamaklare.se
Anna Fernros
Anna Fernros

Fastighetsmäklare


Intresserad av bostaden?

Tipsa en vän

Pris

2 195 000 kr
(Högstbjudande)

Kort Fakta

Adress:
Norrgården 20, Norrgården
Yta:
83 m2
Rum:
3 rok
Trappor:
1 av 3
Avgift:
4 885 kr/månad
Byggår:
1967/1971
Driftskostnad
375 kr/månad
Välkommen till Norrgården 20
Nu är vi inne
Stilrent kök
Vitt och fräscht
Kök
Kök i anslutning till matplats
Matplats
Matplats mot kök

NYFIKEN PÅ DIN BOSTADS VÄRDE?

Fyll i formuläret nedan och boka en aktuell värdering av din bostad.
Vi kontaktar dig så snart som möjligt.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Vardagsrum
Vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen
Inglasad balkong
Vardagsrum
Vardagsrum
Helkaklat badrum
Med både tvättmaskin och torktumlare
Badrum
Gäst Wc
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Hall
Fasadbild

Planlösning

 • Rumsbeskrivning

  HALL
  Ljus och luftig hall med goda avhängningsmöjligheter. Insteg i beige-melerad klinker. I den inre hallen har man valt en smakfull laminat i valnöt på golvet och dessutom finns här en stor garderob med spegel-skjutdörrar.

  BADRUM
  Helkaklat badrum från 2014 med mörkgrått klinker (golvvärme) och vitt kakel på väggarna. Handfat i vit kommod med ett spegelskåp ovan, här finner du även dusch och tvättmaskin samt torktumlare.

  SOVRUM 1
  Stort sovrum med mjuk blommig tapet och ekparkett. Bra förvaringslösning i och med hörngarderoben som rymmer det mesta.

  SOVRUM 2
  Sovrum med vitmålade väggar och fondvägg i ljust barnmönster. Ekparkett på golv.

  KÖK
  Ljust kök med vita skåpluckor och laminatgolv i valnöt. Kyl/frys, ugn och häll samt integrerad diskmaskin. Samtliga vitvaror från 2014. Trevlig matplats med fin fondvägg och plats för ett rymligt matbord.

  WC
  En extra toalett är alltid ett stort plus! Grått klinker på golvet och halvkaklat kring handfatet.

  VARDAGSRUM
  Rymligt vardagsrum med laminatgolv i valnöt. Ljusa väggar som kryddats med en snygg mörkt fondvägg med dekorativt blommönster. Härifrån når du den inglasade balkongen.

  KLÄDKAMMARE/ MINDRE ARBETSRUM
  Klädkammare alternativt litet arbetsrum med ljusa väggar och laminatgolv i valnöt.

 • Parkering

  För besökare/gäster finns en betalparkering vid norra sidan av parkeringshuset. När gäster stannar mer än tre dygn kan korttidsplats hyras genom förvaltningskontoret till en kostnad av 50 kr/dygn.

 • Fakta
  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr
  090235
  Adress
  Norrgården 20
  Postnummer
  186 44
  Postort
  Vallentuna
  Område
  Norrgården
  Boarea
  83 m2
  Antal rum
  3
  Antal sovrum
  2
 • Föreningen
  Namn
  Brf Norrgården
  Byggår
  1967/1971
  Hiss
  Nej
  Våning
  1 av 3
  Andelstal
  0,299%

  Allmän information

  Brf Norrgården har 324 lägenheter. Samtliga hus har genomgått fasadrenovering där man även bytt fönster till 3-glas samt breddat och glasat in balkongerna. Balkongerna är utrustade med eldrivna markiser.

  Mer information finns på föreningens hemsida www.norrgarden.se. Tvättstugor finns i port nr 13, 18, 42 och 51 och dom har 2-3 tvättmaskiner, centrifug, torktumlare, mangel och torkrum. Grovtvättstuga i hus 6. Förråd ingår i månadsavgiften.

  Föreningen är ansluten till kabel-tv-nät med ca 20 kanaler. Kostnaden är 125:-/mån och den är inräknad i månadsavgiften. Fiber finns indraget i samtliga lägenheter för bredband och telefoni. För information och abonnemangsfrågor kontakta Bredbandsbolaget.

  Renoveringar

  Källarrenovering 2014 Nya gångvägar 2014 Tvättstugor renoverade 2013 Upprustning av lekplatser 2013

  STAMBYTE: De stammar som det är problem med kommer att åtgärdas men inget stort stambyte är planerat. Om någon i föreningen har planer på att renovera sitt badrum vill föreningen att de kontaktas för då vill de passa på att gå in och åtgärda stammen där direkt. Parkeringshusen 2010 S.k. relining av stammarna 2008-2012

  Underhållsplan: Golvbehandling i varmegarage -2017 Målning av vägmarkeringar-2017 Renovering av rörsystem -2016-2016 Yttertak/Ventilation -2017-2026 Sugning av brunar/avskiljare - 2020 OVK-2021 Belos-2022 Energideklaration-2025 Låssystem yttre skal och känsliga uttrymmen-2017 Lagning av trappor ute vid portar -2017 Nya entrépartier och källardörrar -2020 Brandskyddsarbete-2017 Nya skyltar -2017 Rörinspektion och spolning-2017

  Parkering

  För besökare/gäster finns en betalparkering vid norra sidan av parkeringshuset. När gäster stannar mer än tre dygn kan korttidsplats hyras genom förvaltningskontoret till en kostnad av 50 kr/dygn.
 • Kostnader
  Månadsavgift
  4 885 kr/månad
  Kommentar till avgiften

  Fiber ingår

  Hushållsel
  375 kr/månad
  Summa driftskostnader
  375 kr/månad

  Levnadskostnader

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Energideklaration
  Utfördes
  Fredag 30 okt 2009
  Energiprestanda
  132 kWh/m2
  Status
  Energideklaration är utförd
  Energiklass
  D
 • Närområde & Kommunikationer
  Område

  Norrgården är ett populärt område ca 10 minuters promenad från centrum. Här finns förskola, lekplatser samt närhet till liten livsmedelsbutik, pizzeria, Ekebyskolan, Hammarbacksskolan och Kvarnbadet. Nära till kommunikationer.

  Kommunikationer: Buss 610 har en hållplats vid Norrgården och tar dig till tunnelbanan vid Danderyds sjukhus. Roslagsbanan tar dig från centrala Vallentuna till Stockholms innerstad på ca 25-30 minuter. För utbud av tåg- och busslinjer, se www.sl.se. Till/från Vallentuna centrum går bussar till tunnelbanan i Danderyd samt till Upplands-Väsby och Täby. Skoltidsanpassade lokala busslinjer trafikerar glesbygd - tätorter, och det finns en lokal ringlinje i Vallentuna tätort. Med bil är det ca 3 mils färd till Stockholms innerstad. Till Arlanda kommer man kommunalt via buss 524 från Vallentuna C till Upplands-Väsby stn där man byter till Upptåget som går direkt till Arlanda. Total restid från centrum ca 45 min. Med bil är det ca 3 mils färd till Arlanda.

  Kommuninformation: För information om t ex skolor och förskolor, sport-, fritids- och kommunaktiviteter, besök kommunens innehållsrika hemsida, www.vallentuna.se. Föräldrar som kan styrka en kommande bostadsadress i Vallentuna får ställa sig i kö till barnomsorg redan efter ett köpekontrakt tecknas, alltså innan tillträde av bostaden skett. På http://skolval.vallentuna.se görs ansökan och kopia på köpekontrakt skall också skickas till Barn- och ungdomsförvaltningen Vallentuna kommun Box 29 186 21 Vallentuna Vallentuna centrum har ett stort utbud av butiker och service, se www.vallentunacentrum.se.

  Kommunen består till stor del av naturmark med ett flertal mindre tätorter insprängda. Vallentunasjön i sydväst sträcker sig till hälften in i Täby kommun. Vid sjön finns promenadområden och vintertid plogas isen för skridskoåkning. I anslutning till Vallentunasjön ligger Kvarnbadet som har en tempererad 50m-bassäng, simskolebassäng, plaskdamm, dusch, kiosk, servering och minigolf. Öppet från ca mitten av maj till ca början av september. I Vallentuna centrum finns det även ett badhus och ett modernt gym som drivs av Gym & Sim. I östra Vallentunas skogar finns många mindre sjöar samt Garnsviken som har kontakt med Trälhavet via Åkers kanal i Åkersberga. Mitt emellan Vallentuna centrum och Karby ligger naturreservatet Angarnssjöängen.

  • Ska du sälja din bostad? Ring oss för en kostnadsfri värdering! * Jägholm Norrortsmäklarna - det fristående personliga företaget med de stora resurserna i Norrort. Tfn 08-511 733 55 De som deltar i budgivningen godkänner att budgivningslistan kan komma att delges köparen och säljaren, där namn & telefonnummer på budgivarna framkommer. I vår roll som fastighetsmäklare är det viktigt att förmedla information mellan köpare och säljare utan att påverka denna. Alla bud vilka framförs till oss före kontraktsskrivningen måste vi förmedla till säljaren, detta oavsett om budgivningen kan verka "avslutad". Detta för att låta säljaren fatta sitt beslut. Köpet är alltså ej klart förrän kontraktet är undertecknat. Se vår hemsida för mer information angående budgivning, eller be mäklaren om mer skriftlig information.
 • Dokument & Länkar
Täby
Södervägen 30
183 69 Täby
08 - 732 50 00
taby@jagholm.se
Österåker
Storängsvägen 7A
184 31 Åkersberga
08 - 540 875 75
osteraker@jagholm.se
Vallentuna
Tuna Torg 3
186 31 Vallentuna
08 - 511 733 55
vallentuna@jagholm.se

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

VILL DU ATT VI KONTAKTAR DIG?
FYLL I DINA UPPGIFTER NEDAN.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Spekulantregister

Fyll i dina uppgifter nedan

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

VÄLJ BOSTADSTYP
Gör ett urval

Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

VILL DU ATT VI KONTAKTAR DIG?
FYLL I DINA UPPGIFTER NEDAN.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!