Hagmarksvägen 1, Lindholmen, Vallentuna

Välkommen till denna mycket trevliga 1-plansvilla som tagen ur Astrid Lindgrens sagovärld i område med Bullerbykänsla. På tomten finns ett fantastiskt inglasat uterum om 24 kvm för de härliga sommarfesterna och även att njuta av från vår till höst. Här finns också ett inrett gästhus om 21kvm med rum med parkettgolv, helkaklat badrum och liten köksdel, praktiskt för gäster eller för uthyrning om så önskas. Du välkomnas in i huset av en rymlig hall med klinker och golvvärme. Fint lantkök med härlig vedspis, här finns naturligtvis också en modern spis samt ugn och mikro, kyl/frys. I anslutning till köket finns en tvättstuga med egen groventré. Även ett sovrum ansluter till köket. Vardagsrum i vinkel med en härlig kamin som värmer gott under de kalla dagarna. Sovrum med anslutning till badrum och klädkammare. Tomten ramas in av en gärdsgård. Här finns även ett extra isolerat och inrett rum om ca 13 kvm för kontor eller gäster vid carporten, Parkering i och framför carport. Några minuters promenad tar dig till tåget som leder till både Vallentuna centrum och Tekniska högskolan. Skola och förskola finns i Lindholmen.

Intresserad av bostaden?

Tipsa en vän

Pris

5 995 000 kr
(Högstbjudande)

Budgivning

Bud: 6 100 000 kr (Högsta bud)
# Datum Status Bud
4 mån 19 feb 11:27 Aktiv 6 100 000 kr
3 sön 18 feb 20:52 Aktiv 5 995 000 kr
1 ons 14 feb 17:25 Aktiv 5 800 000 kr
1 mån 12 feb 14:36 Aktiv 5 600 000 kr
2 mån 12 feb 13:29 Aktiv 5 500 000 kr
1 mån 12 feb 13:22 Aktiv 5 450 000 kr
2 mån 12 feb 09:14 Aktiv 5 400 000 kr
1 ons 7 feb 19:14 Aktiv 5 350 000 kr

Räkna på ditt nya boende

Räkna och ansök

Kort Fakta

Adress:
Hagmarksvägen 1, Lindholmen
Boyta:
112 m2
Biyta:
21 m2
Rum:
3 rok
Byggår:
2012
Tomt:
1462 m2
Driftskostnad:
4 231 kr/månad

Planlösning

Beskrivning

HALL
Rymlig hall med mörkt klinkergolv med golvvärme och vita väggar. God plats för ytterkläder i garderob och skor i klädkammare. Här finns även gäst-WC och förråd.

KÖK
Stort lantkök med parkettgolv med golvvärme. Här finns en härlig vedspis, ugn och mikro är placerat i bekväm arbetshöjd. En köksö pryder rummet med extra förvaring och frukostplatser (går att ta bort för den som önskar). Integrerad diskmaskin. Fönster vid diskhon ger ett fint ljus till rummet. Från köket finns tillgång till skafferi (placerat i tvättstugan).

VARDAGSRUM
Generöst vardagsrum med parkettgolv och golvvärme samt vita väggar. Här har kaminen sin självklara plats och värmer gott under de kalla dagarna. Vardagsrummet är i vinkel vilket ger möjlighet även till matsalsmöblemang.

SOVRUM
Sovrum med parkettgolv och golvvärme, anslutning till klädkammare och eget badrum.

SOVRUM
Sovrum intill köket med parkettgolv, golvvärme och vita väggar.

BADRUM
Helkaklat badrum i vitt med mörkt klinkergolv med golvvärme. Här finns både dusch med glasdörrar och badkar. Handfat i kommod och spotar i tak.

WC
WC med golvvärme, fin tapet och kaklat vid handfat.

TVÄTTSTUGA
Tvättstuga med egen groventé, Tvättmaskin, frånluftsvärmepannan och ho samt förvaring. Klinkergolv med golvvärme och vita väggar.

GÄSTHUS
Gästhus om ca 21 kvm isolerat och inrett. Parkettgolv och vita väggar. Helkaklat badrum med klinker och golvvärme samt liten köksdel.

FÖRRÅD/KONTOR/GÄSTRUM
Isolerad och inrett förråd/kontor/gästrum om ca 13 kvm. Vita väggar och laminatgolv.

UTERUM Inglasat uterum om 24 kvm från Willab Garden. Skjutbara glasdörrar på två sidor och några väggpartier som är isolerade träväggar samt tak av isolerplast. El är indraget och det finns två el-radiatorer installerade. Uterummet kan användas ca. halva året (apr-sep).

Fakta Hagmarksvägen 1

Fakta

Fastighetsbeteckning:
VALLENTUNA KULLA 1:14
Objektstyp:
Villa
Typkod:
220 - Småhusenhet, bebyggd
Adress:
Hagmarksvägen 1
Postnummer:
186 94
Postort:
Vallentuna
Distrikt:
Lindholmen
Område:
Lindholmen
Boarea:
112 m2
Boarea enligt:
Lantmäteriet
Boareabeskrivning:
Utöver boytan finns: Oinredd spånskivelagd inredningsbar vind om ca 49 kvm Isolerat och inrett gästrum vid carport om ca 13 kvm Isolerat och inrett gästhus om ca 21 kvm Inrett inglasat uterum om 24 kvm från Willab garden
Biarea:
21 m2
Tomtareal/mark:
1462 m2
Tomtareal enligt:
Lantmäteriet
Total areal:
1462 m2
Antal rum:
3
Antal sovrum:
2

Byggnad

Standardpoäng:
31
Byggår:
2012
Om-/tillbyggnadsår:
2013
Grund:
Platta på mark
Tak:
Takpannor
Fasad:
Träfasad
Fönster:
3-glasfönster isoler
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Vatten:
Kommunalt vatten året om
Avlopp:
Kommunalt avlopp
Uppvärmning:
Vattenburen golvvärme, frånluftsvärmepump, kamin
Ventilation:
Mekanisk frånluft

Parkering

Carport + parkeringsmöjlighet framför carport

Övriga byggnader

Stort inglasat uterum om 24 kvm
Växthus
Gäststuga om 21 kvm
Kontorsdel/gäststuga

TV/Internet

Fiber finns.

Kostnader

Elkostnad:
2 662 kr/månad
Sotning:
33 kr/månad
Vatten och avlopp:
407 kr/månad
Renhållning:
329 kr/månad
Samfällighet:
800 kr/månad
Hemförsäkring:

Försäkring tillkommer och varierar mellan bolagen

Summa driftskostnader:
4 231 kr/månad

Beskrivning av kostnader

I samfällighetsavgiften ingår:
Snöröjning, väg, och 3500kr Telia (fiber)
I elkostnad ingår hushållsel och uppvärmningskostnad
I elkostnaden är förbrukning av elbil undantaget
Total uppvärmd area 146 kvm

Personer i hushållet:
2
Årlig elförbrukning:
12193 kWh/år

Levnadskostnader

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Energideklaration

Utfördes:
Torsdag 4 jan 2024
Energianvändning:
69 kWh/m2
Energiprestanda:
124 kWh/m2
Status:
Energideklaration är utförd
Energiklass:
D

Taxering

Taxeringsår:
2018
Taxeringsvärdet är:
Fastställt
Värderingsår:
2012
Taxeringsvärde byggnad:
2 564 000 kr
Taxeringsvärde mark:
1 348 000 kr
Taxeringsvärde totalt:
3 912 000 kr

Rättigheter & Belastningar

Gemensamhetsanläggning

Vallentuna Kulla Ga:2 - VÄGAR,GÅNG-OCH CYKELVÄGAR,GRÖNYTOR,LEKPLATS,BELYSNING,DAGVATTENDIKEN OCH DRÄNERINGSDIKEN

Planer och bestämmelser

Bostäder Vid Kulla, Detaljplan (Beslutsdatum: 20100315, Registreringsdatum: 20100428)

Rättigheter last

Avtalsservitut: Uppdämning - Se beskrivning

Inskrivna övriga rättigheter, belastningar och övriga gravationer

Avtalsrättighet Uppdämning

Pantsättningar & Inteckningar

3st inteckningar på totalt 2 700 000 kr

Området

Område

Lindholmen är en växande lantlig idyll ca 7 km från Vallentuna C. Här finns ICA Nära butik, förskola och skola (årskurs 1-6). Närhet till idrottsplats och hembygdsgård.

Lindholmen kommer under de närmaste åren att utvecklas till en tätort med flera nya bostads-områden samt förbättrad kommunal och kommersiell service. I de centrala delarna av Lindholmen planeras tätare bebyggelse i form av flerbostadshus samt radhus. Längre från stationen kompletteras bebyggelsen främst av villabebyggelse.

Läs mer om Lindholmen på Vallentuna Kommuns hemsida: https://www.vallentuna.se/bygga-bo-och-miljo/byggprojekt-och-storre-utvecklingsomraden/lindholmen/

Kommunikationer: Roslagsbanan tar dig till Stockholms innerstad på mindre än 40 minuter. Stort utbud av tåg- och busslinjer, se www.sl.se. Till/från Vallentuna centrum går bussar till tunnelbanan i Danderyd samt till Upplands-Väsby och Täby. Skoltidsanpassade lokala busslinjer trafikerar glesbygd - tätorter, och det finns en lokal ringlinje i Vallentuna tätort. Med bil är det ca 3 mils färd till Stockholms innerstad. Till Arlanda kommer man kommunalt via buss 524 från Vallentuna C till Upplands-Väsby stn där man byter till Upptåget som går direkt till Arlanda. Total restid från Vallentuna centrum ca 45 min. Med bil är det ca 2,5 mils färd till Arlanda.

Kommuninformation: För information om t ex skolor och förskolor, sport-, fritids- och kommunaktiviteter, besök kommunens innehållsrika hemsida, www.vallentuna.se. Föräldrar som kan styrka en kommande bostadsadress i Vallentuna får ställa sig i kö till barnomsorg redan efter ett köpekontrakt tecknas, alltså innan tillträde av bostaden skett. På http://skolval.vallentuna.se görs ansökan och kopia på köpekontrakt skall också skickas till Barn- och ungdomsförvaltningen Vallentuna kommun Box 29 186 21 Vallentuna

Vallentuna centrum har ett stort utbud av butiker och service, se www.vallentunacentrum.se. Kommunen består till stor del av naturmark med ett flertal mindre tätorter insprängda. Vallentunasjön i sydväst sträcker sig till hälften in i Täby kommun. Vid sjön finns promenadområden och vintertid plogas isen för skridskoåkning. I anslutning till Vallentunasjön ligger Kvarnbadet som har en tempererad 50m-bassäng, simskolebassäng, plaskdamm, dusch, kiosk, servering och minigolf. Öppet från ca mitten av maj till ca början av september. I Vallentuna centrum finns det även ett badhus och ett modernt gym som drivs av Gym & Sim. I östra Vallentunas skogar finns många mindre sjöar samt Garnsviken som har kontakt med Trälhavet via Åkers kanal i Åkersberga. Mitt emellan Vallentuna centrum och Karby ligger naturreservatet Angarnssjöängen.

  • Ska du sälja din bostad? Ring oss för en kostnadsfri värdering! * Jägholm Norrortsmäklarna - det fristående personliga företaget med de stora resurserna i Norrort. Tfn 08-732 50 00 De som deltar i budgivningen godkänner att budgivningslistan kan komma att delges köparen och säljaren, där namn & telefonnummer på budgivarna framkommer. I vår roll som fastighetsmäklare är det viktigt att förmedla information mellan köpare och säljare utan att påverka denna. Alla bud vilka framförs till oss före kontraktsskrivningen måste vi förmedla till säljaren, detta oavsett om budgivningen kan verka "avslutad". Detta för att låta säljaren fatta sitt beslut. Köpet är alltså ej klart förrän kontraktet är undertecknat. Se vår hemsida för mer information angående budgivning, eller be mäklaren om mer skriftlig information.

Liknande objekt

Intresseanmälan för

Är du intresserad av denna bostad?
Hjälp oss genom en intresseanmälan så vi kan anpassa visningarna efter bästa förmåga.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Spekulantregister

Fyll i dina uppgifter nedan

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

VÄLJ BOSTADSTYP
Gör ett urval

Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad!

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Kontakta

Har du några frågor eller funderingar?
Fyll i formuläret nedan så återkommer jag så snart som möjligt.
Kontakta

Har du några frågor eller funderingar?
Fyll i formuläret nedan så återkommer jag så snart som möjligt.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Kontakta

Ett av våra kontor

Funderar du på att sälja din bostad?
Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart som möjligt.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Jag värderar din fastighet

Boka värdering

Få en aktuell värdering på din bostad! När vi värderar ditt hus eller din lägenhet använder vi våra insikter och kunskaper om bostadsmarknaden.

Fyll i formuläret nedan så återkommer jag så snart som möjligt.

Jag värderar din fastighet

Boka värdering

Få en aktuell värdering på din bostad! När vi värderar ditt hus eller din lägenhet använder vi våra insikter och kunskaper om bostadsmarknaden.

Fyll i formuläret nedan så återkommer jag så snart som möjligt.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Visningsanmälan

Boka visning nedan, välj dag och tid.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!Tack för ditt meddelande!

Sälj

med oss