Fornminnesvägen 26, Centrum, Vallentuna

Välkommen till denna utmärkta lägenhet en trappa upp men med egen uteplats. Bra rum med plats för säng och relaxdel, från rummet nås en fin uteplats i bra läge. Kök med spis med häll och vita släta luckor. Här finns också ett fönster för fint ljusinsläpp. Badrum med handfat, wc och kaklat vid duschhörnan. Fiber finns naturligtvis. En kort promenad tar dig till centrum med dess faciliteter. I föreningen finns fritt att tillgå barnvagns- och cykelparkering i källare med separat ingång, 4 st tvättstugor i gott skick fördelade i 3 hus och biltvättplats.

Fastighetsmäklare

Assisterande

Fastighetsmäklare

4.7 i betyg (6 röster)
hittamaklare.se
Alice Brandt
Alice Brandt

Fastighetsmäklare


Jag insåg att jag ville bli mäklare ungefär vid samma tidpunkt som jag stötte på konceptet försäljning för första gången. Jag gick i femte klass och det var dags att sälja kakor inför den första riktiga klassresan. Jag sprang runt som en iller i det lilla centrumet för att tjäna ihop de pengar som krävdes och efter några minuter kom kvinnan från det lokala bageriet fram till mina föräldrar och sa att de behövde göra något för att stoppa mig – jag höll nämligen på att stjäla alla hennes kunder.

Det var här vinnarskallen i mig drog igång på riktigt. Jag lärde mig att om jag kan argumentera för min sak på ett ärligt och kunnigt sätt så kommer jag sticka ut och vinna. Du är aldrig bättre än ditt senaste rekord och just därför lärde jag mig tidigt att aldrig sluta sticka ut och leverera det där lilla extra.

När jag var 15 år började jag jobba med försäljning på riktigt vid sidan av gymnasiestudierna. Snabbt kom jag upp i toppen och fick börja utbilda säljare, vinna tävlingar och utvecklas. Jag har under årens gång sålt allt från strumpor och ljus till digitallösningar för företag och det skulle inte förvåna mig om jag knackat på din dörr någon gång eller sålt ett verktyg till produktchefen på ditt företag. Kanske har jag sålt annonsplatser till din lokala pizzeria eller signat upp syrrans svåger på ett medlemsabonnemang.  

Vid 20 års ålder bestämde jag mig för att ta tag i mitt barndomsmål (det jag satte vid kakförsäljningen) och bli mäklare en gång för alla. Att gå från kakor till fastigheter kändes som en ödmjuk övergång och med den erfarenhet och det kontaktnät jag lyckats bygga upp under åren blev jag sedan handplockad till att gå fastighetsmäklarutbildningen via Jägholm Norrortsmäklarna.

Oavsett om du vill ha hjälp med att sälja din villa med sjötomt eller ditt förråd så ser jag fram emot att höra från dig. Av mig kan du förvänta dig en noggrann, återkopplande, förtroendeingivande fastighetsmäklare med mycket energi och ett engagemang som suttit i sedan jag tog mina första steg.

Jag är aldrig bättre än mitt senaste rekord – därför ser jag fram emot att slå det när jag säljer din bostad. Kontakta mig om du vill bolla frågor om marknaden, går i flyttankar eller vill sälja direkt så gör vi en riktigt lyckad affär tillsammans!


Intresserad av bostaden?

Tipsa en vän

Pris

1 495 000 kr
(Högstbjudande)

Räkna på ditt nya boende

Räkna och ansök

Kort Fakta

Adress:
Fornminnesvägen 26, Centrum
Boyta:
29.5 m2
Rum:
1 rok
Trappor:
Entréplan
Avgift:
1 706 kr/månad (värme och kabel-TV)
Byggår:
1966
Driftskostnad:
300 kr/månad

Planlösning

Beskrivning

HALL
Hall med plats för ytterkläder och inbyggda garderober med överskåp.

RUM
Rum med plats för både säng och relaxavdelning. Utgång till bra uteplats i skönt läge.

KÖK
Kök med spis med häll, vita släta luckor och vitt kakel ovan arbetsbänk.

BADRUM
Badrum med våtrumsmatta och våtrumstapet, kaklat vid dusch. wc och handfat.

Fakta Fornminnesvägen 26

Fakta

Objektstyp:
Lägenhet
Lgh.nmr:
116
Adress:
Fornminnesvägen 26
Postnummer:
186 32
Postort:
Vallentuna
Område:
Centrum
Boarea:
29.5 m2
Boarea enligt:
Bostadsrättsföreningen
Antal rum:
1

Föreningen

Namn:
Brf Granen i Vallentuna
Byggår:
1966
Juridisk person:
Nej
Hiss:
Nej
Våning:
Entréplan
Andelstal:
0,37700%
Markägare:
Föreningen äger marken

Allmän information

Historik Brf Granen i Vallentuna bildades 1968 och bestod till en början av två föreningar: Granen 1 (Fornminnesvägen 24-34) och Granen 2 (Teknikvägen 7-23).

Granen 1 byggdes 1965 och Granen 2 1967.

Om Brf Granen Föreningen har 105 bostadsrättslägenheter och fem lokaler fördelade på 7 hus.

Granen har och har haft en mycket god ekonomi genom åren. Vi har relativt låga avgifter såväl för lägenheterna som för parkeringar och extraförråd.

Hos oss finns fritt att tillgå barnvagns- och cykelparkering i källare med separat ingång, 4 st tvättstugor i gott skick fördelade i 3 hus och biltvättplats.

Gemensamhetslokal för max 40 personer finns att nyttja utan kostnad för föreningens medlemmar. I lokalen finns WC samt pentry med kyl/frys, spis och diskbänk.

Parkeringsplatser finns att hyra, likaså extra förråd för den som önskar. (Kö kan förekomma).

Vi har fiber indraget i våra hus med Telia som leverantör (t.o.m. 2020). Föreningen tillhandahåller digitalbox (TV) till varje lägenhet med ett utbud om ca 38 kanaler. Ev. utökat TV-utbud, bredband och telefoni tecknas av lägenhetsinnehavare.

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme

Renoveringar

2009 Säkerhetsdörrar till samtliga lägenheter

2011-2013 Dränering - förnyelse av system för dränering och dagvatten med ett otal sammanhängande åtgärder därtill).

2015 Relining av avloppsstammar

2018 Passersystem inkl. bokningssystem

2019 Nya förrådsfronter till källarförråd

2018-- Radonutredning

Pågående arbeten:

2022 Radonåtgärder

Kostnader

Månadsavgift:
1 706 kr/månad (värme och kabel-TV)
Hushållsel:
300 kr/månad
Hemförsäkring:

Försäkring tillkommer och varierar mellan bolagen

Summa driftskostnader:
300 kr/månad
Personer i hushållet:
1

Levnadskostnader

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Energideklaration

Utfördes:
Onsdag 7 mar 2018
Energianvändning:
127 kWh/m2
Status:
Energideklaration är utförd
Energiklass:
E

Allmänt

2010 Ny blandare kök
2013 Ny armatur kök
2016 Ny kyl/frys
2016 Ny blandare badrum
2020 Målning hall, rum väggar, tak och socklar
2022 Ny spis

Området

Område

I Vallentuna centrum bor du nära alla faciliteter. Närhet till IP med två ishallar, tennishall, gym, fotbollsplaner och motionsspår. I Vallentuna finns det även ett badhus och modernt gym, som drivs av Sports Club. Sommartid öppnar Kvarnbadet som är beläget vid Vallentunasjöns norra ände. Ett flertal förskolor och skolor inom gångavstånd.

Kommunikationer: Roslagsbanan tar dig från centrala Vallentuna till Stockholms innerstad på ca 25-30 minuter. För utbud av tåg- och busslinjer, se www.sl.se. Till/från Vallentuna centrum går bussar till tunnelbanan i Danderyd samt till Täby. Skoltidsanpassade lokala busslinjer trafikerar glesbygd - tätorter, och det finns en lokal ringlinje i Vallentuna tätort. Med bil är det ca 3 mils färd till Stockholms innerstad. Till Arlanda kommer man kommunalt via buss 524 från Vallentuna C till Upplands-Väsby stn där man byter till Upptåget som går direkt till Arlanda. Total restid från centrum ca 45 min. Med bil är det ca 3 mils färd till Arlanda.

Kommuninformation: För information om t ex skolor och förskolor, sport-, fritids- och kommunaktiviteter, besök kommunens innehållsrika hemsida, www.vallentuna.se. Föräldrar som kan styrka en kommande bostadsadress i Vallentuna får ställa sig i kö till barnomsorg redan efter ett köpekontrakt tecknas, alltså innan tillträde av bostaden skett. På http://skolval.vallentuna.se görs ansökan och kopia på köpekontrakt skall också skickas till Barn- och ungdomsförvaltningen Vallentuna kommun Box 29 186 21 Vallentuna

Vallentuna centrum har ett stort utbud av butiker och service, se www.vallentunacentrum.se. Kommunen består till stor del av naturmark med ett flertal mindre tätorter insprängda. Vallentunasjön i sydväst sträcker sig till hälften in i Täby kommun. Vid sjön finns promenadområden och vintertid plogas isen för skridskoåkning. I anslutning till Vallentunasjön ligger Kvarnbadet som har en tempererad 50m-bassäng, simskolebassäng, plaskdamm, dusch, kiosk, servering och minigolf. Öppet från ca mitten av maj till ca början av september. I östra Vallentunas skogar finns många mindre sjöar samt Garnsviken som har kontakt med Trälhavet via Åkers kanal i Åkersberga. Mitt emellan Vallentuna centrum och Karby ligger naturreservatet Angarnssjöängen.

  • Ska du sälja din bostad? Ring oss för en kostnadsfri värdering! * Jägholm Norrortsmäklarna - det fristående personliga företaget med de stora resurserna i Norrort. Tfn 08-511 733 55 De som deltar i budgivningen godkänner att budgivningslistan kan komma att delges köparen och säljaren, där namn & telefonnummer på budgivarna framkommer. I vår roll som fastighetsmäklare är det viktigt att förmedla information mellan köpare och säljare utan att påverka denna. Alla bud vilka framförs till oss före kontraktsskrivningen måste vi förmedla till säljaren, detta oavsett om budgivningen kan verka "avslutad". Detta för att låta säljaren fatta sitt beslut. Köpet är alltså ej klart förrän kontraktet är undertecknat. Se vår hemsida för mer information angående budgivning, eller be mäklaren om mer skriftlig information.

Liknande objekt

Intresseanmälan för

Är du intresserad av denna bostad?
Hjälp oss genom en intresseanmälan så vi kan anpassa visningarna efter bästa förmåga.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Spekulantregister

Fyll i dina uppgifter nedan

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

VÄLJ BOSTADSTYP
Gör ett urval

Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad!

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Kontakta

Har du några frågor eller funderingar?
Fyll i formuläret nedan så återkommer jag så snart som möjligt.
Kontakta

Har du några frågor eller funderingar?
Fyll i formuläret nedan så återkommer jag så snart som möjligt.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Kontakta

Ett av våra kontor

Funderar du på att sälja din bostad?
Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart som möjligt.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Jag värderar din fastighet

Boka värdering

Få en aktuell värdering på din bostad! När vi värderar ditt hus eller din lägenhet använder vi våra insikter och kunskaper om bostadsmarknaden.

Fyll i formuläret nedan så återkommer jag så snart som möjligt.

Jag värderar din fastighet

Boka värdering

Få en aktuell värdering på din bostad! När vi värderar ditt hus eller din lägenhet använder vi våra insikter och kunskaper om bostadsmarknaden.

Fyll i formuläret nedan så återkommer jag så snart som möjligt.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Visningsanmälan

Boka visning nedan, välj dag och tid.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!Tack för ditt meddelande!

Sälj

med oss