Kommande försäljning

Kommande försäljning

Blåmesvägen 40, Nyby, Vallentuna

Omgiven av gräsmattor och vackra villor med bara 5 minuters färd till centrum erbjuds här livskvalitet på hög nivå. På trygg gata utan genomfart breder denna exklusiva villa ut sig. Uteplatsen är magisk och ler mot solen från morgon till kväll. Kvalitetskök från Electrolux Sentens och maskinpark från Husqvarna! De två läckra badrummen bjuder på skön golvvärme liksom resten av husets entréplan gör. Huset rymmer fyra bra sovrum (ett femte kan skapas)! Baksidan är fantastisk, stenpartier och gräsmatta i en vacker kombination för att inte glömma altanen som bjuder in till sena grillkvällar när andan faller på. På vintern njuter husets ägare av den bubblande SPA-badet medan man hellre sommartid svalkar sig i poolen. Ett mindre hus med loungedel och bastu står även till buds. Rejält och isolerat garage med sovrumsdel gör inte saken sämre! Den påkostade stensättningen framför huset ger plats för minst tre bilar och den fjärde parkeras lämpligen i garaget. Sist men inte minst, lekkompisar gömmer sig i vart och vartannat grannhus på trygga Blåmesvägen och direktbuss 687 ett stenkast bort tar dig smidigt till Kista Centrum.

Intresserad av bostaden?

Tipsa en vän

Pris

7 995 000 kr
(Högstbjudande)

Räkna på ditt nya boende

Räkna och ansök

Kort Fakta

Adress:
Blåmesvägen 40, Nyby
Boyta:
155 m2
Rum:
6 rok
Byggår:
2014
Tomt:
895 m2
Driftskostnad:
3 513 kr/månad

Planlösning

Beskrivning

Genomgående ekparkett i rummen och vattenburen golvvärme i nedre plan.

HALL/ENTRÉ
Välkommen hallen med klinker på golv och ljusa väggar. Gott om plats för avhängning i garderobsvägg, denna har schyssta spegelskjutdörrar. Fönster ger hallen extra ljus. Under den exklusiva trappan i ek döljer sig ett praktiskt trappförråd!

TVÄTTSTUGA
I anslutning till hallen finns tvättstuga med groventré. Rejäl arbetsbänk som har en nedsänkt rostfri ho perfekt lämpad för handtvätt. Tvättmaskin och torktumlare, här inne finns husets frånluftsvärmepump med varmvattenberedare från kvalitativa NIBE. Väggarna är vita och golvet består av klinker.

DUSCHRUM
Helkaklat duschrum i vitt med svarta klinkerplattor på golvet. WC, handfat i kommod och spegel med belysning. Duschhörna med vikdörrar i frostat glas.

KÖK
Från hallen når man det smakfulla köket från Electrolux Sentens med vita skåpluckor och fönster vid arbetsbänken som består av tjusig granit. Kakel följer väggen och skapar en fin helhet som dessutom är lätt att hålla ren. Här har du lyxen av en köksö med gott om förvaring och pricken över i är den inbyggda vinkylen. Maskinparken består av en induktionshäll, vertikalfläkt, diskmaskin, ugn och micro samt fullstor kyl och frys. Utgång till trälagd altan.

VARDAGSRUM
I öppen planlösning från köket finns vardagsrummet med fönster i två väderstreck. Braskamin värmer gott och förhöjer myskänslan.

Ektrappan leder oss upp en våning.

ALLRUM
Ljust rum med fönster och utgång till balkong.

SOVRUM 1
Master bedroom med ekparkett och ljusa väggar. Ingång till walk-in-closet. Rummet blir väldigt luftigt då taket sträcker sig till nock.

SOVRUM
Ekparkett och vita väggar.

SOVRUM
Målade väggar, ekparkett ligger på golvet.

SOVRUM
Läckert med tak till nock och fönster i två väderstreck. Ekparkett och vita väggar.

BADRUM
Helkaklat där väggarna är vita och golvet är svart, golvvärmen glädjer alla kalla fossingar. Handfat i kommod och spegel med inbyggd belysning. Badkar och wc.

GÄSTSTUGA
Väldigt mysig gäststuga med vedeldad bastu och relaxavdelning.

GARAGE
Isolerat garage med sovrumsdel.

Fakta Blåmesvägen 40

Fakta

Fastighetsbeteckning:
VALLENTUNA VALLENTUNA-NYBY 1:152
Objektstyp:
Villa
Typkod:
220 - Småhusenhet, bebyggd
Adress:
Blåmesvägen 40
Postnummer:
186 47
Postort:
Vallentuna
Distrikt:
Vallentuna
Område:
Nyby
Boarea:
155 m2
Boarea enligt:
Lantmäteriet
Tomtareal/mark:
895 m2
Tomtareal enligt:
Lantmäteriet
Total areal:
895 m2
Antal rum:
6
Antal sovrum:
4
Max antal sovrum:
5

Byggnad

Standardpoäng:
30
Byggår:
2014
Grund:
Betongplatta på mark
Tak:
Betongpannor på läkt och underlagspapp
Fasad:
Träpanel
Fönster:
3-glas isolerkassetter
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Vatten:
Kommunalt vatten året om
Avlopp:
Kommunalt avlopp
Uppvärmning:
Frånluftsvärmepump med vattenburet system och braskamin

Kostnader

Vatten och avlopp:
650 kr/månad
Renhållning:
283 kr/månad
Uppvärmning:
2 329 kr/månad
Samfällighet:
250 kr/månad
Hemförsäkring:

Försäkring tillkommer och varierar mellan bolagen

Summa driftskostnader:
3 513 kr/månad

I förbrukning ingår jacuzzi till 38,5 grader hela året, poolen till 29 grader juni-mitten av september. Extra rummet vid garaget håller vi varmt vintertid. Driftkostnaderna är från 2020

Beskrivning av kostnader

I samfällighetsavgiften ingår snöröjning, sandning, gatubelysning.

Levnadskostnader

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Energideklaration

Utfördes:
Tisdag 16 nov 2021
Energianvändning:
45 kWh/m2
Energiprestanda:
81 kWh/m2
Status:
Energideklaration är utförd
Energiklass:
C

Taxering

Taxeringsår:
2021
Taxeringsvärdet är:
Fastställt
Värderingsår:
2014
Taxeringsvärde byggnad:
2 908 000 kr
Taxeringsvärde mark:
1 558 000 kr
Taxeringsvärde totalt:
4 466 000 kr

Rättigheter & Belastningar

Gemensamhetsanläggning

Vallentuna Vallentuna-Nyby Ga:7 - VATTENLEDNINGAR, AVSTÄNGNINGSVENTIL, VENTILER, SPILLVATTENLEDNINGAR, SPOLBRUNN, DAGVATTENLEDNINGAR, BRUNNAR, PERKOLATIONSMAGASIN VÄG, GÅNGVÄG, ELLEDNINGAR, LEDNINGAR DATAKOMMUNIKATION(OPTOKABEL FÖR FIBER), LEKPLATS, GRÖNYTOR, NATURYTOR.

Planer och bestämmelser

Nybyområdet, Detaljplan (Beslutsdatum: 20041108, Registreringsdatum: 20050930)

Pantsättningar & Inteckningar

3st inteckningar på totalt 3 700 000 kr

Allmänt

Fiber finns indraget
Hela maskinparken 2014 förutom tvättmaskin 2021
Uteplatser i samtliga väderstreck

Området

Område

Nyby är ett nytt område bestående av villor. Här bor du barnvänligt och mycket nära naturen. Du tar dig ner till centrum till fots eller på några minuter med bil eller buss. Nära till Lindö golfbanor samt skog för svamp och bärplock.

Kommunikationer: Buss 660 tar dig till Ormsta eller Vallentuna station till Roslagsbanan. Roslagsbanan tar dig från centrala Vallentuna till Stockholms innerstad på ca 25-30 minuter. För utbud av tåg- och busslinjer, se www.sl.se. Till/från Vallentuna centrum går bussar till tunnelbanan i Danderyd samt till Upplands-Väsby och Täby. Skoltidsanpassade lokala busslinjer trafikerar glesbygd - tätorter, och det finns en lokal ringlinje i Vallentuna tätort. Med bil är det ca 3 mils färd till Stockholms innerstad. Till Arlanda kommer man kommunalt via buss 524 från Vallentuna C till Upplands-Väsby stn där man byter till Upptåget som går direkt till Arlanda. Total restid från centrum ca 45 min. Med bil är det ca 3 mils färd till Arlanda.

Kommuninformation: För information om t ex skolor och förskolor, sport-, fritids- och kommunaktiviteter, besök kommunens innehållsrika hemsida, www.vallentuna.se. Föräldrar som kan styrka en kommande bostadsadress i Vallentuna får ställa sig i kö till barnomsorg redan efter ett köpekontrakt tecknas, alltså innan tillträde av bostaden skett. På http://skolval.vallentuna.se görs ansökan och kopia på köpekontrakt skall också skickas till Barn- och ungdomsförvaltningen Vallentuna kommun Box 29 186 21 Vallentuna

Vallentuna centrum har ett stort utbud av butiker och service, se www.vallentunacentrum.se. Kommunen består till stor del av naturmark med ett flertal mindre tätorter insprängda. Vallentunasjön i sydväst sträcker sig till hälften in i Täby kommun. Vid sjön finns promenadområden och vintertid plogas isen för skridskoåkning. I anslutning till Vallentunasjön ligger Kvarnbadet som har en tempererad 50m-bassäng, simskolebassäng, plaskdamm, dusch, kiosk, servering och minigolf. Öppet från ca mitten av maj till ca början av september. I Vallentuna centrum finns det även ett badhus och ett modernt gym som drivs av Gym & Sim. I östra Vallentunas skogar finns många mindre sjöar samt Garnsviken som har kontakt med Trälhavet via Åkers kanal i Åkersberga. Mitt emellan Vallentuna centrum och Karby ligger naturreservatet Angarnssjöängen.

  • Ska du sälja din bostad? Ring oss för en kostnadsfri värdering! * Jägholm Norrortsmäklarna - det fristående personliga företaget med de stora resurserna i Norrort. Tfn 08-511 733 55 De som deltar i budgivningen godkänner att budgivningslistan kan komma att delges köparen och säljaren, där namn & telefonnummer på budgivarna framkommer. I vår roll som fastighetsmäklare är det viktigt att förmedla information mellan köpare och säljare utan att påverka denna. Alla bud vilka framförs till oss före kontraktsskrivningen måste vi förmedla till säljaren, detta oavsett om budgivningen kan verka "avslutad". Detta för att låta säljaren fatta sitt beslut. Köpet är alltså ej klart förrän kontraktet är undertecknat. Se vår hemsida för mer information angående budgivning, eller be mäklaren om mer skriftlig information.

Liknande objekt

Intresseanmälan för

Är du intresserad av denna bostad?
Hjälp oss genom en intresseanmälan så vi kan anpassa visningarna efter bästa förmåga.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Spekulantregister

Fyll i dina uppgifter nedan

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

VÄLJ BOSTADSTYP
Gör ett urval

Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad!

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Kontakta

Har du några frågor eller funderingar?
Fyll i formuläret nedan så återkommer jag så snart som möjligt.
Kontakta

Har du några frågor eller funderingar?
Fyll i formuläret nedan så återkommer jag så snart som möjligt.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Kontakta

Ett av våra kontor

Funderar du på att sälja din bostad?
Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart som möjligt.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Jag värderar din fastighet

Boka värdering

Få en aktuell värdering på din bostad! När vi värderar ditt hus eller din lägenhet använder vi våra insikter och kunskaper om bostadsmarknaden.

Fyll i formuläret nedan så återkommer jag så snart som möjligt.

Jag värderar din fastighet

Boka värdering

Få en aktuell värdering på din bostad! När vi värderar ditt hus eller din lägenhet använder vi våra insikter och kunskaper om bostadsmarknaden.

Fyll i formuläret nedan så återkommer jag så snart som möjligt.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Visningsanmälan

Boka visning nedan, välj dag och tid.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!Tack för ditt meddelande!

Sälj

med oss