Blåmesvägen 23, Nyby, Vallentuna

Omgiven av gräsmattor och vackra villor med bara sju minuters färd till Vallentuna Centrum erbjuds här livskvalitet på hög nivå. På trygg gata utan genomfart breder denna exklusiva villa ut sig. Uteplatserna är flera och ler mot solen från morgon till kväll. Lyxigt kök i vitt med rostfria maskiner möter den mest kräsnes behov! Två läckra badrum varav ett med härligt badkar- perfekt nu på vintern. Huset rymmer fyra bra sovrum (ett femte kan skapas)! Det har inte sparats på detaljer utan här råder genomgående hög klass. Baksidan är fantastisk, stenpartier och gräsmatta i en vacker kombination för att inte glömma altanerna som bjuder in till sena grillkvällar. Carport och rejält förråd gör inte saken sämre! Den påkostade stensättningen framför huset ger plats för minst tre bilar. Sist men inte minst, lekkompisar gömmer sig i vart och vartannat grannhus på trygga Blåmesvägen och direktbuss 687 ett stenkast bort tar dig smidigt till Sollentuna och Kista Centrum.

Visningar

  • Söndag 26/3 kl 13:10 - 13:40
Visningsanmälan

Intresserad av bostaden?

Tipsa en vän

Pris

6 195 000 kr
(Högstbjudande)

Räkna på ditt nya boende

Räkna och ansök

Kort Fakta

Adress:
Blåmesvägen 23, Nyby
Boyta:
155 m2
Rum:
7 rok
Byggår:
2014
Tomt:
630 m2

Planlösning

Beskrivning

Genomgående ljusa väggar och vattenburen golvvärme i nedre plan.

HALL/ENTRÉ
Välkommen in i fin hall med klinker på golv och väggarna tapetserade i vitt. Gott om plats för avhängning i garderobsvägg, denna har schyssta spegelskjutdörrar. Fönster ger hallen extra ljus.

TVÄTTSTUGA
I anslutning till hallen finns tvättstuga med separat utgång till trädgården. Arbetsbänk med nedsänkt rostfri ho och överskåp för förvaring. Tvättmaskin och torktumlare från Samsung. Här finns även husets varmvattenberedare NIBE. Vita väggar och klinker på golv.

DUSCHRUM
Helkaklat duschrum i vitt med marockansk klinker i beige ton. WC, ovanpåliggande handfat i kommod med granitskiva. Spegelskåp med inbyggd belysning. Duschhörna med vikdörrar i glas.

KÖK
Från hallen når man det smakfulla köket från Sentens med vita släta luckor och fönster vid arbetsbänken, denna är tillverkad i vit komposit. Maskinparken från Husqvarna består av induktionshäll, integrerad diskmaskin, inbyggd ugn och micro, kyl och frys i rostfritt samt vinkyl. Nedsänkt rostfri med blandare i mässing. Utgång till stor trälagd altan.

VARDAGSRUM
I öppen planlösning från köket finns vardagsrummet med stora fönsterpartier i två väderstreck. Vita väggar och Tarkett trägolv White Pearl. Utgång till stenlagd uteplats på entrésida med heltäckande markis med inbyggd belysning. Vit braskamin ger värme och hemtrevnad.

Vitmålad trappa leder upp till övre plan
Hela övre plan har Tarkett trägolv White Pearl

ALLRUM
Ljust rum med fönster och utgång till balkong mot baksidan.

SOVRUM 1
Master bedroom nymålade väggar i vitt. Ingång till walk in closet. Tak till nock.

SOVRUM 2
Nymålade väggar i vitt, fönster mot balkong.

SOVRUM 3
Nymålade väggar i vitt. Fönster mot gavel samt ett mindre fönster mot entrésida.

SOVRUM 4
Läckert med tak till nock. Nymålade vita väggar med fondtapet.

WALK IN CLOSET
I anslutning till sovrummet finns walk in closet med skåp i ek varav ett med spegeldörr.

BADRUM
Helkaklat i vitt med dekor i brun mosaik vid badkar. Handfat i kommod och spegel med inbyggd belysning. Ett högskåp ger god förvaring. WC. Fönster med härligt dagsljus. Klinker med golvvärme.

Fakta Blåmesvägen 23

Fakta

Fastighetsbeteckning:
VALLENTUNA VALLENTUNA-NYBY 1:174
Objektstyp:
Villa
Typkod:
220 - Småhusenhet, bebyggd
Adress:
Blåmesvägen 23
Postnummer:
186 47
Postort:
Vallentuna
Distrikt:
Vallentuna
Område:
Nyby
Boarea:
155 m2
Boarea enligt:
Lantmäteriet
Tomtareal/mark:
630 m2
Tomtareal enligt:
Lantmäteriet
Total areal:
630 m2
Antal rum:
7
Antal sovrum:
4
Max antal sovrum:
5

Byggnad

Standardpoäng:
29
Byggår:
2014
Grund:
Betongplatta på mark
Tak:
Betongpannor ovan läkt och underlagspapp
Fasad:
Trä
Fönster:
Isolerglaskassetter
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Vatten:
Kommunalt vatten året om
Avlopp:
Kommunalt avlopp
Uppvärmning:
Frånluftsvärmepump, vattenburet system
Ventilation:
Mekanisk frånluft med återvinning

Kostnader

Hemförsäkring:

Försäkring tillkommer och varierar mellan bolagen

Beskrivning av kostnader

Då huset varit obebott och stått på stödvärme är det svårt att redovisa driftskostnader. Uppskattningsvis bör man ligga mellan 20 000- 25 000 kWh/år om man bor fyra stycken. OBS att nätavgifter också betalas.
Likvärdiga hus i området betalar ca 3000 kr/år för soptömning och runt 8 000 kr för V/A/ år.
Samfällighetsavgiften 3 500 kr/år.

Levnadskostnader

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Energideklaration

Utfördes:
Lördag 7 okt 2017
Energiprestanda:
50 kWh/m2
Status:
Energideklaration är utförd
Energiklass:
C

Taxering

Taxeringsår:
2021
Taxeringsvärdet är:
Fastställt
Värderingsår:
2014
Taxeringsvärde byggnad:
2 805 000 kr
Taxeringsvärde mark:
1 452 000 kr
Taxeringsvärde totalt:
4 257 000 kr

Rättigheter & Belastningar

Gemensamhetsanläggning

Vallentuna Vallentuna-Nyby Ga:7 - VATTENLEDNINGAR, AVSTÄNGNINGSVENTIL, VENTILER, SPILLVATTENLEDNINGAR, SPOLBRUNN, DAGVATTENLEDNINGAR, BRUNNAR, PERKOLATIONSMAGASIN VÄG, GÅNGVÄG, ELLEDNINGAR, LEDNINGAR DATAKOMMUNIKATION(OPTOKABEL FÖR FIBER), LEKPLATS, GRÖNYTOR, NATURYTOR.

Planer och bestämmelser

Nybyområdet, Detaljplan (Beslutsdatum: 20041108, Registreringsdatum: 20050930)

Pantsättningar & Inteckningar

5st inteckningar på totalt 4 720 000 kr

Allmänt

Fiber finns indraget

Området

Område

Nyby är ett nytt område bestående av villor. Här bor du barnvänligt och mycket nära naturen. Du tar dig ner till centrum till fots eller på några minuter med bil eller buss. Nära till Lindö golfbanor samt skog för svamp och bärplock.

Kommunikationer: Buss 660 tar dig till Ormsta eller Vallentuna station till Roslagsbanan. Roslagsbanan tar dig från centrala Vallentuna till Stockholms innerstad på ca 25-30 minuter. För utbud av tåg- och busslinjer, se www.sl.se. Till/från Vallentuna centrum går bussar till tunnelbanan i Danderyd samt till Upplands-Väsby och Täby. Skoltidsanpassade lokala busslinjer trafikerar glesbygd - tätorter, och det finns en lokal ringlinje i Vallentuna tätort. Med bil är det ca 3 mils färd till Stockholms innerstad. Till Arlanda kommer man kommunalt via buss 524 från Vallentuna C till Upplands-Väsby stn där man byter till Upptåget som går direkt till Arlanda. Total restid från centrum ca 45 min. Med bil är det ca 3 mils färd till Arlanda.

Kommuninformation: För information om t ex skolor och förskolor, sport-, fritids- och kommunaktiviteter, besök kommunens innehållsrika hemsida, www.vallentuna.se. Föräldrar som kan styrka en kommande bostadsadress i Vallentuna får ställa sig i kö till barnomsorg redan efter ett köpekontrakt tecknas, alltså innan tillträde av bostaden skett. På http://skolval.vallentuna.se görs ansökan och kopia på köpekontrakt skall också skickas till Barn- och ungdomsförvaltningen Vallentuna kommun Box 29 186 21 Vallentuna

Vallentuna centrum har ett stort utbud av butiker och service, se www.vallentunacentrum.se. Kommunen består till stor del av naturmark med ett flertal mindre tätorter insprängda. Vallentunasjön i sydväst sträcker sig till hälften in i Täby kommun. Vid sjön finns promenadområden och vintertid plogas isen för skridskoåkning. I anslutning till Vallentunasjön ligger Kvarnbadet som har en tempererad 50m-bassäng, simskolebassäng, plaskdamm, dusch, kiosk, servering och minigolf. Öppet från ca mitten av maj till ca början av september. I Vallentuna centrum finns det även ett badhus och ett modernt gym som drivs av Gym & Sim. I östra Vallentunas skogar finns många mindre sjöar samt Garnsviken som har kontakt med Trälhavet via Åkers kanal i Åkersberga. Mitt emellan Vallentuna centrum och Karby ligger naturreservatet Angarnssjöängen.

  • Ska du sälja din bostad? Ring oss för en kostnadsfri värdering! * Jägholm Norrortsmäklarna - det fristående personliga företaget med de stora resurserna i Norrort. Tfn 08-511 733 55 De som deltar i budgivningen godkänner att budgivningslistan kan komma att delges köparen och säljaren, där namn & telefonnummer på budgivarna framkommer. I vår roll som fastighetsmäklare är det viktigt att förmedla information mellan köpare och säljare utan att påverka denna. Alla bud vilka framförs till oss före kontraktsskrivningen måste vi förmedla till säljaren, detta oavsett om budgivningen kan verka "avslutad". Detta för att låta säljaren fatta sitt beslut. Köpet är alltså ej klart förrän kontraktet är undertecknat. Se vår hemsida för mer information angående budgivning, eller be mäklaren om mer skriftlig information.

Liknande objekt

Intresseanmälan för

Är du intresserad av denna bostad?
Hjälp oss genom en intresseanmälan så vi kan anpassa visningarna efter bästa förmåga.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Spekulantregister

Fyll i dina uppgifter nedan

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

VÄLJ BOSTADSTYP
Gör ett urval

Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad!

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Kontakta

Har du några frågor eller funderingar?
Fyll i formuläret nedan så återkommer jag så snart som möjligt.
Kontakta

Har du några frågor eller funderingar?
Fyll i formuläret nedan så återkommer jag så snart som möjligt.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Kontakta

Ett av våra kontor

Funderar du på att sälja din bostad?
Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart som möjligt.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Jag värderar din fastighet

Boka värdering

Få en aktuell värdering på din bostad! När vi värderar ditt hus eller din lägenhet använder vi våra insikter och kunskaper om bostadsmarknaden.

Fyll i formuläret nedan så återkommer jag så snart som möjligt.

Jag värderar din fastighet

Boka värdering

Få en aktuell värdering på din bostad! När vi värderar ditt hus eller din lägenhet använder vi våra insikter och kunskaper om bostadsmarknaden.

Fyll i formuläret nedan så återkommer jag så snart som möjligt.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Visningsanmälan

Boka visning nedan, välj dag och tid.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!Tack för ditt meddelande!

Sälj

med oss