Tingvallavägen 23A, Västra Bällsta, Vallentuna

Unik möjlighet skulle jag säga att få en nybyggd villa av god kvalitet på en tomt i underbara Tingvalla för i runda slängar 6,8 miljoner! Observera att huset varken är byggt eller kommer att byggas av säljaren utan detta är något som tomtköparen själv administrerar. Alltså ingen idé att fråga när huset står klart:) för det är helt upp till köparen, man bör dock räkna med ett år minst från tomtköp till nyckel i handen. Här presenterar vi Move #305 på Vallentunas nya gräddhylla invid sjön. Informativa bilagor samt kontaktuppgifter till MoveHome finns under dokument som, produktionskostnadskalkylen visar att priset inkluderar preliminär lagfartskostnad och viss markkostnad. Byggnadsarea 200m² och bruttoarea 300m², möjlighet att bygga två komplementsbyggnader till en största sammanlagd byggnadsarea om 60m², varav den största får vara 40m² . Då tomterna ej är kopplade till speciell husleverantör står valet av hus dig fritt, du kan med fördel bygga din egen drömvilla på MoveHomes hemsida. Anslutningsavgifter om ca 500.000 kr tillkommer men är med i ca-priset om 6,8 milj. Välkommen att åka ut och kika på tomten när helst ni önskar!

Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

Anna Fernros

Fastighetsmäklare

4.9 i betyg (123 röster)
hittamaklare.se

Intresserad av bostaden?

Tipsa en vän

Pris

6 800 000 kr
(Högstbjudande)

Kort Fakta

Adress:
Tingvallavägen 23A, Västra Bällsta
Boyta:
172 m2
Rum:
7 rok
Byggår:
2020
Tomt:
1321 m2
Move #305
Tomtbild
Tomtbild
Tomtbild
Tomtbild
Tomtbild
Områdesbild
Områdesbild
Move305 Kök
Move305 Vardagsrum
Move305 Badrum
Move 305 Kök
Fastighetskarta 2019-09-26

Planlösning

Beskrivning

MOVE #305 är en klassiska familjevilla i två plan om totalt 171 kvm. Huset har hela 5 sovrum! På entréplanet finns ett gäst-/arbetsrum och badrum. Kök och vardagsrum ligger i en öppen planlösning och ger rymd och ljus. På övre planet finns ett allrum, badrum och fyra sovrum, varav ett föräldrasovrum på 16 kvm med egen klädkammare.

För specifikation avseende de tillval som är med i detta pris, se bilaga.

Logga in och bygg ditt eget MOVE #305 redan ikväll

HUR GÖR MAN OM MAN ÄR SUGEN PÅ ATT KÖPA?
1. Åk gärna ut och kika, tomten är skyltad.
2. Anmäl sedan ert intresse till fastighetsmäklare Anna Fernros på 0708977222 eller maila på anna.fernros@jagholm.se
3. För ytterligare prisspecifikation kontakta Trivselhus/MoveHomes säljare Peo Lindholm på 0730-64 98 72 eller maila på peo.lindholm@trivselhus.se

Granntomten är också till salu, Tingvallavägen 23B

Fakta Tingvallavägen 23A

Fakta

Fastighetsbeteckning:
VALLENTUNA BÄLLSTA 2:1311
Objektstyp:
Villa
Typkod:
220 - Småhusenhet, bebyggd
Adress:
Tingvallavägen 23A
Postnummer:
186 50
Postort:
Vallentuna
Distrikt:
Vallentuna
Område:
Västra Bällsta
Boarea:
172 m2
Boarea enligt:
Move Home
Tomtareal/mark:
1321 m2
Tomtareal enligt:
Lantmäteriet
Total areal:
1321 m2
Antal rum:
7
Antal sovrum:
5

Byggnad

Allmän information

Detta är ett förslag. OBS att huset inte byggs förrän köparen av tomten isåfall beställer det.

För ytterligare information se bilagd detaljplan och plankarta.
För vidare funderingar kring detaljplan och eventuella bygglov, vänligen kontakta följande:
Samhällsbyggnadsförvaltningen i Vallentuna kommun har telefonnummer 08-587 850 00.
Bygglovavdelningen har öppet vardagar 09:00-12:00 och nås på 08-587 851 30.

Kostnader för el-taxa enligt Elverket i Vallentuna:
Normal anslutningsavgift upp till 25A är 27 625 kr per abonnemang.
Fastighetsägare/markexploatör schaktar och lägger gulrör (50mm med slät insida) på respektive tomt så kommer elverket och drar servicekabel fram till mätarplats.

Mer information finns här:
[Information el-taxa] (http://www.elverket.se/bygga-nytt)
Om du har frågor kring det här ring Elverket i Vallentuna direkt på: 08-511 866

Move Home #305

Byggår:
2020
Grund:
Betongplatta
Tak:
Betongpannor
Fasad:
Träfasad
Fönster:
2-glas isoler/3-glas
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä

Byggnadskommentar

Kostnad för el, V/A och gatukostnad tillkommer.
Vatten:
Kommunalt vatten
Avlopp:
Kommunalt avlopp
Uppvärmning:
Frånluftsvärmepump
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)

Kostnader

Levnadskostnader

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Energideklaration

Kommentar

Energiförbrukning/år: Stockholm: 5670 kWh

Beräknad energiförbrukning (kWh) för värme, varmvatten och ventilation.
Beräkningen gäller för hus med oinredd vind (där inredd vind är ett tillval) och vid normal användning, under ett normalår vid 21°C inomhustemperatur.
Hushållsel tillkommer. Angiven byggnadshöjd inkl 25 cm sockel, med reservation för beräkningsgrundande fasad samt medelmarknivå.

Taxering

Taxeringsår:
2019
Taxeringsvärdet är:
Fastställt
Värderingsår:
2019
Taxeringsvärde byggnad:
489 000 kr
Taxeringsvärde totalt:
2 869 000 kr

Rättigheter & Belastningar

Gemensamhetsanläggning

Vallentuna Bällsta Ga:58 - VÄG

Planer och bestämmelser

Tingvallaområdet,omfattande Del Av Fastigheten Bällsta 2:789 m.fl.fastigheter, Detaljplan (Beslutsdatum: 20130218, Registreringsdatum: 20130926)

Rättigheter förmån

Officialservitut: Rätt till utrymme och rätt att använda, förnya och underhålla befintlig avloppsledning som går över bällsta 2:226 i enlighet med förrättningskartan, aktbilaga ka1. - Avlopp

Rättigheter last

Officialservitut: Rätt till utrymme och rätt att använda, förnya och underhålla befintlig avloppsledning som går över blivande bällsta 2:1311 i enlighet med förrättningskartan, aktbilaga ka1. - Avlopp

Rättigheter förmån

Officialservitut: Rätt till utrymme och rätt att använda, förnya och underhålla befintlig vattenledning som går över bällsta 2:226 i enlighet med förrättningskartan, aktbilaga ka1. - Vattenledning

Rättigheter last

Officialservitut: Rätt till utrymme och rätt att använda, förnya och underhålla befintlig vattenledning som går över blivande bällsta 2:1311 i enlighet med förrättningskartan, aktbilaga ka1. - Vattenledning

Allmänt

Taxeringsvärde ej fastställt.

Området

Område

Västra Bällsta ligger några km söder om Vallentuna centrum, vackert invid Vallentunasjön. Här finns fina grönområden, skid- och skridskomöjligheter på vintern och vackra promenadstråk. Närhet till förskolor, skola samt ICA KragstaHär finns förskolor, skola samt närhet till ICA Kragsta. Barnvänligt område nära kommunikationer och med gångavstånd till centrum.

Kommunikationer: Roslagsbanan tar dig från Bällsta station till Stockholms innerstad på ca 25-30 minuter. För utbud av tåg- och busslinjer, se www.sl.se. Till/från Vallentuna centrum går bussar till tunnelbanan i Danderyd samt till Upplands-Väsby och Täby. Skoltidsanpassade lokala busslinjer trafikerar glesbygd - tätorter, och det finns en lokal ringlinje i Vallentuna tätort. Med bil är det ca 3 mils färd till Stockholms innerstad. Till Arlanda kommer man kommunalt via buss 524 från Vallentuna C till Upplands-Väsby stn där man byter till Upptåget som går direkt till Arlanda. Total restid från centrum ca 45 min. Med bil är det ca 3 mils färd till Arlanda.

Kommuninformation: För information om t ex skolor och förskolor, sport-, fritids- och kommunaktiviteter, besök kommunens innehållsrika hemsida, www.vallentuna.se. Föräldrar som kan styrka en kommande bostadsadress i Vallentuna får ställa sig i kö till barnomsorg redan efter ett köpekontrakt tecknas, alltså innan tillträde av bostaden skett. På http://skolval.vallentuna.se görs ansökan och kopia på köpekontrakt skall också skickas till Barn- och ungdomsförvaltningen Vallentuna kommun Box 29 186 21 Vallentuna Vallentuna centrum har ett stort utbud av butiker och service, se www.vallentunacentrum.se.

Kommunen består till stor del av naturmark med ett flertal mindre tätorter insprängda. Vallentunasjön i sydväst sträcker sig till hälften in i Täby kommun. Vid sjön finns promenadområden och vintertid plogas isen för skridskoåkning. I anslutning till Vallentunasjön ligger Kvarnbadet som har en tempererad 50m-bassäng, simskolebassäng, plaskdamm, dusch, kiosk, servering och minigolf. Öppet från ca mitten av maj till ca början av september. I Vallentuna centrum finns det även ett badhus och ett modernt gym som drivs av Gym & Sim. I östra Vallentunas skogar finns många mindre sjöar samt Garnsviken som har kontakt med Trälhavet via Åkers kanal i Åkersberga. Mitt emellan Vallentuna centrum och Karby ligger naturreservatet Angarnssjöängen.

  • Ska du sälja din bostad? Ring oss för en kostnadsfri värdering! * Jägholm Norrortsmäklarna - det fristående personliga företaget med de stora resurserna i Norrort. Tfn 08-511 733 55 De som deltar i budgivningen godkänner att budgivningslistan kan komma att delges köparen och säljaren, där namn & telefonnummer på budgivarna framkommer. I vår roll som fastighetsmäklare är det viktigt att förmedla information mellan köpare och säljare utan att påverka denna. Alla bud vilka framförs till oss före kontraktsskrivningen måste vi förmedla till säljaren, detta oavsett om budgivningen kan verka "avslutad". Detta för att låta säljaren fatta sitt beslut. Köpet är alltså ej klart förrän kontraktet är undertecknat. Se vår hemsida för mer information angående budgivning, eller be mäklaren om mer skriftlig information.

Liknande objekt

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!
Berätta mer (valfritt)


Tack för ditt meddelande!

Spekulantregister

Fyll i dina uppgifter nedan

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

VÄLJ BOSTADSTYP
Gör ett urval

Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad!

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Kontakta

Fyll i formuläret nedan och klicka på skicka
så åtekommer vi till dig så snart vi kan.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!
Berätta mer (valfritt)


Tack för ditt meddelande!

Kontakta

Ett av våra kontor

Fyll i formuläret nedan och klicka på skicka
så åtekommer vi till dig så snart vi kan.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!
Berätta mer (valfritt)


Tack för ditt meddelande!

Sälj

med oss