Takpannevägen 182, Åby Park, Vallentuna

RING FÖR VISNING!
Egen entré i markplan och en stor härlig uteplats med både altan och gräsmatta på baksidan!
Suveränt läge längst ned i området närmast centrum och en genuin "radhuskänsla" i denna fantastiska lägenhet.
Hela lägenheten förutom badrummet är totalrenoverad 2016 och även delvis ombyggd. Påkostat och fint öppet kök med köksö och matplats, rymligt vardagsrum med utgång till den insynsskyddade uteplatsen, rejält sovrum med "walk in closet", kaklat badrum med tvättmaskin/torktumlare, liten klädkammare/förråd.
I avgiften ingår det mesta (värme, vatten, bredband, kabel-tv) och garage eller p-platser kan hyras (ev. kö). På Takpannevägen är det aldrig långt till något, centrum och kommunikationer nås på ca 5 minuters promenad.

Intresserad av bostaden?

Tipsa en vän

Pris

1 995 000 kr
(Högstbjudande)

Räkna på ditt nya boende

Räkna och ansök

Kort Fakta

Adress:
Takpannevägen 182, Åby Park
Boyta:
73 m2
Rum:
2 rok
Trappor:
1 av 2
Avgift:
5 166 kr/månad
Byggår:
1983
Driftskostnad:
700 kr/månad

Planlösning

Beskrivning

ENTRÉ/HALL
Egen ingång i markplan, direkt innanför entrédörren ligger ljust marmorgolv och lägre in är det parkettgolv, gråa släta väggar.

KÖK MED MATPLATS
Stort ombyggt och öppet kök med köksö. Totalrenoverat 2016 med vitt kök från Ikea och svarta laminatbänkskivor. Matplats för 4-6 personer. Maskiner: hällspis -16, ugn -16, köksfläkt -16, integrerad diskmaskin -16, mikro -16, kyl/frys -20. Parkettgolv och gråa släta väggar.

VARDAGSRUM
Rymligt och trevligt vardagsrum med rejäl sällskapsyta och plats för soffgrupp, även utgång till den härliga uteplatsen. Parkettgolv och vita släta väggar samt en grå slät fondvägg.

SOVRUM
Lyxigt och stort sovrum med egen "walk in closet" samt god plats för dubbelsäng. Parkettgolv och vita släta väggar samt en ljusmönstrad fondvägg.

BADRUM
Helkaklat badrum med våtrumsmatta. Badkar med väggmonterad dusch, tvättställ i kommod och badrumsskåp med spegel ovan. Tvättmaskin och torktumlare samt ett vädringsfönster.

FÖRRÅD
Mindre förråd/klk i hallen, sedan ingår även ett större förråd i separat byggnad.

UTEPLATS
Fantastiskt fin uteplats på baksidan i bästa solläge och bra insynsskyddad med uppväxt Thujahäck. Stor träaltan från 2018 och ett nybyggt staket 2022.

Fakta Takpannevägen 182

Parkering

P-plats:
Kostnad: 250 kr/månad. Separat kö finns.
Garage:
Kostnad: 400 kr/månad. Separat kö finns.

P-platser uthyrs i turordning genom kölista. Garage uthyrs i turordning genom kölista

Fakta

Objektstyp:
Lägenhet
Lgh.nmr:
00151
Adress:
Takpannevägen 182
Postnummer:
186 36
Postort:
Vallentuna
Område:
Åby Park
Boarea:
73 m2
Boarea enligt:
Bostadsrättsföreningen
Antal rum:
2
Antal sovrum:
1

Föreningen

Namn:
Brf Åby Park
Bildades:
2002
Byggår:
1983
Hiss:
Nej
Våning:
1 av 2
Andelstal:
0,30775%
Markägare:
Föreningen äger marken

Allmän information

Föreningen består av 337 lägenheter varav 260 är bostadsrätter. 6 st lokaler finns. Förråd om ca 6-7 kvm i länga.

Föreningen har fem tvättstugor i området. Bokning av dessa sker genom en elektronisk bokningstavla i respektive tvättstuga. Barnlokal, vuxenlokal samt bastu/solarium finns att boka.

Området ligger på gångavstånd till Vallentuna centrum, tågstation och busslinjer. Stockholm Östra nås på 20-25 min med tåg och busslinjerna går bl.a. till Täby, Mörby, Upplands-Väsby och Arninge. Det finns även snabb-bussar till Humlegården. Området är uppbyggt av gårdar och bostäder som ligger längs med gångstråk. Varje gård har sin egen prägel. Det finns lekparker utspridda över området samt en stor centralt belägen lekplats. Hjälmstaskolan (F-åk 9), Ormstaskolan (F-åk 6), Montessoriskola (F-åk 9), Vallentuna gymnasium och dagis ligger i närheten.

För kontakt med föreningen och för övrig information, se föreningens hemsida: www.aby-park.se.

Bredband 100 Mbit finns kollektivt i alla bostadsrätter för 170 kr i månaden. Våra hyresgäster kan beställa bredband via Ownit för 250 kr i månaden. Som hyresgäst kan du även uppgradera till 100 Mbit för 299 kr i månaden.

Föreningen har Kabel-TV via Bredbandsbolaget. Vi har både ett analogt och ett digitalt basutbud i föreningen. Du väljer alltså själv hur du vill se på TV. Med analoga sändningen har du maximal boxfrihet, med digitalt får du bättre ljud och bildkvalité och kan utnyttja kapaciteten i din TV samt köpa till extra kanaler.

Möjlighet till IP-Telefoni via vårt bredband finns.

Övriga utrymmen

2015 I föreningen finns fem renoverade tvättstugor med nya maskiner. 2016 Fasaderna målade

Kostnader

Månadsavgift:
5 166 kr/månad
Kommentar till avgiften:

Värme, Vatten, Bredband, Kabel-tv

Hushållsel:
700 kr/månad
Hemförsäkring:

Försäkring tillkommer och varierar mellan bolagen

Summa driftskostnader:
700 kr/månad

Levnadskostnader

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Energideklaration

Utfördes:
Söndag 20 jan 2019
Energianvändning:
136 kWh/m2
Energiprestanda:
140 kWh/m2
Status:
Energideklaration är utförd
Energiklass:
E

Området

Område

Närhet till IP med två ishallar, en matcharena och en träningshall, tennishall, gym, 3 fotbollsplaner och motionsspår. Ca 3,5 km till Veda Ridcenter. I Vallentuna finns det även ett badhus, som drivs av Sports Club. Kvarnbadet är beläget vid Vallentunasjöns norra ände. Kvarnbadet består av en tempererad 50 metersbassäng med 8 banor. En 17,5 metersbassäng för simskola och de mindre simkunniga barnen. En plaskdamm för de allra minsta barnen. Vallentuna golfklubb. Gångavstånd till Vallentuna centrum. Hagaskolan F-9 år.

Kommunikationer: Roslagsbanan tar dig från centrala Vallentuna till Stockholms innerstad på ca 25-30 minuter. För utbud av tåg- och busslinjer, se www.sl.se. Till/från Vallentuna centrum går bussar till tunnelbanan i Danderyd samt till Upplands-Väsby och Täby. Skoltidsanpassade lokala busslinjer trafikerar glesbygd - tätorter, och det finns en lokal ringlinje i Vallentuna tätort. Med bil är det ca 3 mils färd till Stockholms innerstad. Till Arlanda kommer man kommunalt via buss 524 från Vallentuna C till Upplands-Väsby stn där man byter till Upptåget som går direkt till Arlanda. Total restid från centrum ca 45 min. Med bil är det ca 3 mils färd till Arlanda.

Kommuninformation: För information om t ex skolor och förskolor, sport-, fritids- och kommunaktiviteter, besök kommunens innehållsrika hemsida, www.vallentuna.se. Föräldrar som kan styrka en kommande bostadsadress i Vallentuna får ställa sig i kö till barnomsorg redan efter ett köpekontrakt tecknas, alltså innan tillträde av bostaden skett. På http://skolval.vallentuna.se görs ansökan och kopia på köpekontrakt skall också skickas till Barn- och ungdomsförvaltningen Vallentuna kommun Box 29 186 21 Vallentuna

Vallentuna centrum har ett stort utbud av butiker och service, se www.vallentunacentrum.se. Kommunen består till stor del av naturmark med ett flertal mindre tätorter insprängda. Vallentunasjön i sydväst sträcker sig till hälften in i Täby kommun. Vid sjön finns promenadområden och vintertid plogas isen för skridskoåkning. I anslutning till Vallentunasjön ligger Kvarnbadet som har en tempererad 50m-bassäng, simskolebassäng, plaskdamm, dusch, kiosk, servering och minigolf. Öppet från ca mitten av maj till ca början av september. I Vallentuna centrum finns det även ett badhus och ett modernt gym som drivs av Sports Club. I östra Vallentunas skogar finns många mindre sjöar samt Garnsviken som har kontakt med Trälhavet via Åkers kanal i Åkersberga. Mitt emellan Vallentuna centrum och Karby ligger naturreservatet Angarnssjöängen.

  • Ska du sälja din bostad? Ring oss för en kostnadsfri värdering! * Jägholm Norrortsmäklarna - det fristående personliga företaget med de stora resurserna i Norrort. Tfn 08-511 733 55 De som deltar i budgivningen godkänner att budgivningslistan kan komma att delges köparen och säljaren, där namn & telefonnummer på budgivarna framkommer. I vår roll som fastighetsmäklare är det viktigt att förmedla information mellan köpare och säljare utan att påverka denna. Alla bud vilka framförs till oss före kontraktsskrivningen måste vi förmedla till säljaren, detta oavsett om budgivningen kan verka "avslutad". Detta för att låta säljaren fatta sitt beslut. Köpet är alltså ej klart förrän kontraktet är undertecknat. Se vår hemsida för mer information angående budgivning, eller be mäklaren om mer skriftlig information.

Liknande objekt

Intresseanmälan för

Är du intresserad av denna bostad?
Hjälp oss genom en intresseanmälan så vi kan anpassa visningarna efter bästa förmåga.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Spekulantregister

Fyll i dina uppgifter nedan

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

VÄLJ BOSTADSTYP
Gör ett urval

Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad!

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Kontakta

Har du några frågor eller funderingar?
Fyll i formuläret nedan så återkommer jag så snart som möjligt.
Kontakta

Har du några frågor eller funderingar?
Fyll i formuläret nedan så återkommer jag så snart som möjligt.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Kontakta

Ett av våra kontor

Funderar du på att sälja din bostad?
Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart som möjligt.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Jag värderar din fastighet

Boka värdering

Få en aktuell värdering på din bostad! När vi värderar ditt hus eller din lägenhet använder vi våra insikter och kunskaper om bostadsmarknaden.

Fyll i formuläret nedan så återkommer jag så snart som möjligt.

Jag värderar din fastighet

Boka värdering

Få en aktuell värdering på din bostad! När vi värderar ditt hus eller din lägenhet använder vi våra insikter och kunskaper om bostadsmarknaden.

Fyll i formuläret nedan så återkommer jag så snart som möjligt.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Visningsanmälan

Boka visning nedan, välj dag och tid.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!Tack för ditt meddelande!

Sälj

med oss