Påtåkervägen 28, Påtåker, Vallentuna

Kalkylen ser bra ut. Hyr du ut ena bostaden bor du själv i princip gratis i den andra! Här finns ett boende som sätter guldkant på livet och som kan muntra upp plånboken eftersom hyresmarknaden blomstrar i takt med bankernas åtstramningar och ovilja att låna ut slantar. Lite på höjden finner ni en unik villa byggd av de finaste material du kan tänka dig. Den passar inte alla och envar då stilen är rätt ”osvensk” och ordet lagom vore direkt olämpligt att använda i min beskrivning. Det man dock med säkerhet kan säga är att när rätt spekulant får syn på huset kommer blixtförälskelse uppstå. Så dela gärna annonsen på sociala medier för någonstans där ute sitter nog den tilltänkte helt omedveten om att kärleken väntar runt hörnet! Idag är huset till stor del disponerad för att kunna användas av två familjer men givetvis fungerar den utmärkt även för en. Är du egen företagare eller har ett gäng tonåringar blir nog lyckan total för det här finns valmöjligheter i oändlighet. På den gigantiska takaltanen kan solen åtnjutas hela dagen och vackra solnedgångar skådas, med fördel över ett glas rött, när kvällen sakta sänker sitt täcke över Påtåkers vackra villakvarter. Bygglov för ett delvis påbörjat gästhus finns, garaget är rejält och färdigbyggt. Kontakta mäklaren för visning.

Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

Anna Fernros

Fastighetsmäklare

4.9 i betyg (108 röster)
hittamaklare.se

Visningar

  • Söndag 22/9 kl 11:30 - 12:10

Intresserad av bostaden?

Tipsa en vän

Pris

8 995 000 kr
(Högstbjudande)

Kort Fakta

Adress:
Påtåkervägen 28, Påtåker
Boyta:
273.9 m2
Rum:
7 rok
Byggår:
2017/2018
Driftskostnad:
2 232 kr/månad
Välkommen till Påtåkervägen 28!
Läckert kök från HTH
Kök med allt du kan tänka dig
Kök
Kök
Kök
Kök med vy mot matplats
Matplats med fönster i två väderstreck
Hall mot vardagsrum
Vardagsrum med stora fönsterpartier
Vardagsrum med access till altanen och takterrassen
Sovrum/kontor
Gäst-wc
Nu går vi ner och kikar
Master bedroom
Klädkammare i anslutning till master bedroom
Helkaklat badrum
Sovrum
Sovrum
Allrum
Tvättstuga
Badrum med dubbel handfat i kommod
Badrum med spabad och dusch
Vy från baksidan av huset
Altan
Vy ut mot allmänheten
Altan
Ta trappen upp till takterrassen
Magiska takterrassen
Takterass
Takterrassen
Vy ner från takterrassen
Framsidan av huset
Välkommen på visning!
Fastighetskarta

Planlösning

Beskrivning

ENTRÉPLAN genomgående massivt mörkbetsat planträgolv (golvvärme) och vita släta väggar.

HALL
Grå klinker på golvet med underliggande värme och vita målade väggar. Garderobsväggen ger god förvaring. Spotlights i taket.

MASTER BEDROOM
Här får du lyxen av en walk-in-closet och eget badrum vilket gör detta rum givet till master bedroom.

BADRUM
Helkaklat badrum med grå klinker och kakelade väggar. Dusch med glasdörrar, wc och handfat i kommod med belyst spegel ovan.

SOVRUM
Vita väggar och här finns elegant inbyggda garderober.

SOVRUM
Vita väggar och även här finns inbyggda garderober.

ALLRUM
Schysst häng för tonåringar.

BADRUM
Grått klinker och matchande kakel på väggarna. Massagebadkar, dusch med glasdörrar, wc och dubbelt handfat i kommod med belyst spegel ovan.

TVÄTTSTUGA
Grå klinker på golvet och vita målade väggar. Tvättbänk med väggfasta skåp ovan, kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

SOVRUM
Mysigt rum med vita väggar och fint dagsljus.

FÖRRÅD
Här står bergvärmepumpen. Grå klinker på golvet och vita målade väggar.

Tappen med läckert glasräcke leder oss upp till övre plan

HALL
Grå klinker på golvet och klassiskt vita målade väggar. Garderobsvägg.

KÖK
Läckert kök från HTH med det lilla extra. I vitt och grått och med god förvaring uppfyller detta kök garanterat den kräsnes önskan. Maskinparken från Miele består av värmluftsugn, kombinerar ugn och micro, kaffemaskin, kaffekoppsvärmare, vinkyl, spishäll, fläkt, integrerad kyl, frys och diskmaskin. Infällda spotlights och vita väggar. Fönster i två väderstreck ger ett härligt ljus och fri utsikt över grannskapet.

VARDAGSRUM
Stora härliga fönsterpartier ger rummet ett underbart ljus. Väggarna är vita och härifrån når du altanen och takterrassen.

WC
Helkaklat badrum med grå klinker och matchande kakel. Wc, bidé och handfat i kommod med belyst spegel ovan. Här finns det möjlighet att sätta in dusch om så önskas.

SOVRUM
Trevligt rum med vita väggar och inbyggd garderob.

Fakta Påtåkervägen 28

Fakta

Fastighetsbeteckning:
VALLENTUNA OLHAMRA 1:97
Objektstyp:
Villa
Typkod:
220 - Småhusenhet, bebyggd
Adress:
Påtåkervägen 28
Postnummer:
186 40
Postort:
Vallentuna
Distrikt:
Vallentuna
Område:
Påtåker
Boarea:
273.9 m2
Boarea enligt:
Ritning(ar)
Tomtareal enligt:
Lantmäteriet
Total areal:
1589 m2
Antal rum:
7
Antal sovrum:
5

Byggnad

Allmän information

Eldrivna markiser
Fiber är framdraget till tomtgräns

Byggår:
2017/2018
Grund:
Platta på mark
Tak:
Plåt
Fasad:
Trespa Meteon
Fönster:
3-glas
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä

Byggnadskommentar

[Läs mer om fasaden här](https://www.trespa.com/en-gb/productinfo-en-gb/trespa-meteon-cladding-panels) Takterass: Twinson komposit Terrasse, 137 kvm Altan: Trä, 120 kvm Bergvärmpump: Värmpump: Therimia, Diplomat Inverter L Värmekälla: Bergkollektor, borrdjup 200 meter Hela huset har golvvärme Kök från HTH Hushållsapparater: Miele: Kaffemaskin, ugn, ugn med ångfunktion, mikro, vinkyl, torktumlare, tvättmaskin Samsung: Ytterligare en tvättmaskin och torktumlare Hela huset har elstyrda persienner Ytterdörren öppnas med fingeravtryckssystem Ventilation: FTX CUBEVISION hemkontrollsystem, smart-hem.
Vatten:
Kommunalt vatten
Avlopp:
Kommunalt avlopp
Uppvärmning:
Bergvärme
Ventilation:
Mekanisk till- och frånluft

Kostnader

Vatten och avlopp:
583 kr/månad
Uppvärmning:
1 649 kr/månad
Hemförsäkring:

Försäkring tillkommer och varierar mellan bolagen.

Summa driftskostnader:
2 232 kr/månad
Personer i hushållet:
4

Levnadskostnader

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Energideklaration

Status:
Energideklaration är beställd

Taxering

Taxeringsår:
2019
Taxeringsvärdet är:
Fastställt
Taxeringsvärde totalt:
1 251 000 kr

Beskrivning

I taxeringen är fastigheten fortfarande klassad som obebyggd tomtmark men enligt säljaren har skatteverket meddelats och omtaxering är på gång. Taxeringsvärdet som finns i beskrivningen avser alltså enbart tomten.

Rättigheter & Belastningar

Gemensamhetsanläggning

Vallentuna Olhamra Ga:10 - VÄG, GÅNG-OCH CYKELVÄG, BELYSNING, DAGVATTENSYSTEM, LEKPLATS, NATURMARK

Planer och bestämmelser

Bostäder På Olhamra 1:53(påtåker), Detaljplan (Beslutsdatum: 20081006, Registreringsdatum: 20081217)

Rättigheter last

Officialservitut: Rätt att använda område litt. a för vägslänt eller vägbank. fastighetsägarna får inte utan medgivande schakta eller utföra åtgärder somkan skada vägens bärighet eller stabilitet. - Vägslänt

Pantsättningar & Inteckningar

2st inteckningar på totalt 2 320 000 kr

Allmänt

Huset är under omtaxering från obebyggd tomtmark till villafastighet. Taxeringsvärdet gäller enbart tomtmark i dagsläget.

Detaljplan Olhamra

Området

Område

Nybyggt område med blandad villabebyggelse. Området ligger nära Vallentuna centrum och Arningeleden som ansluter till Norrortsleden.

Kommunikationer: Roslagsbanan tar dig från centrala Vallentuna till Stockholms innerstad på ca 25-30 minuter. För utbud av tåg- och busslinjer, se www.sl.se. Till/från Vallentuna centrum går bussar till tunnelbanan i Danderyd samt till Täby. Skoltidsanpassade lokala busslinjer trafikerar glesbygd - tätorter, och det finns en lokal ringlinje i Vallentuna tätort. Med bil är det ca 3 mils färd till Stockholms innerstad. Till Arlanda kommer man kommunalt via buss 524 från Vallentuna C till Upplands-Väsby stn där man byter till Upptåget som går direkt till Arlanda. Total restid från centrum ca 45 min. Med bil är det ca 3 mils färd till Arlanda.

Kommuninformation: För information om t ex skolor och förskolor, sport-, fritids- och kommunaktiviteter, besök kommunens innehållsrika hemsida, www.vallentuna.se. Föräldrar som kan styrka en kommande bostadsadress i Vallentuna får ställa sig i kö till barnomsorg redan efter ett köpekontrakt tecknas, alltså innan tillträde av bostaden skett. På http://skolval.vallentuna.se görs ansökan och kopia på köpekontrakt skall också skickas till Barn- och ungdomsförvaltningen Vallentuna kommun Box 29 186 21 Vallentuna

Vallentuna centrum har ett stort utbud av butiker och service, se www.vallentunacentrum.se. Kommunen består till stor del av naturmark med ett flertal mindre tätorter insprängda. Vallentunasjön i sydväst sträcker sig till hälften in i Täby kommun. Vid sjön finns promenadområden och vintertid plogas isen för skridskoåkning. I anslutning till Vallentunasjön ligger Kvarnbadet som har en tempererad 50m-bassäng, simskolebassäng, plaskdamm, dusch, kiosk, servering och minigolf. Öppet från ca mitten av maj till ca början av september. I östra Vallentunas skogar finns många mindre sjöar samt Garnsviken som har kontakt med Trälhavet via Åkers kanal i Åkersberga. Mitt emellan Vallentuna centrum och Karby ligger naturreservatet Angarnssjöängen.

  • Ska du sälja din bostad? Ring oss för en kostnadsfri värdering! * Jägholm Norrortsmäklarna - det fristående personliga företaget med de stora resurserna i Norrort. Tfn 08-511 733 55 De som deltar i budgivningen godkänner att budgivningslistan kan komma att delges köparen och säljaren, där namn & telefonnummer på budgivarna framkommer. I vår roll som fastighetsmäklare är det viktigt att förmedla information mellan köpare och säljare utan att påverka denna. Alla bud vilka framförs till oss före kontraktsskrivningen måste vi förmedla till säljaren, detta oavsett om budgivningen kan verka "avslutad". Detta för att låta säljaren fatta sitt beslut. Köpet är alltså ej klart förrän kontraktet är undertecknat. Se vår hemsida för mer information angående budgivning, eller be mäklaren om mer skriftlig information.

Liknande objekt

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!
Berätta mer (valfritt)


Tack för ditt meddelande!

Spekulantregister

Fyll i dina uppgifter nedan

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

VÄLJ BOSTADSTYP
Gör ett urval

Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad!

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Kontakta

Fyll i formuläret nedan och klicka på skicka
så åtekommer vi till dig så snart vi kan.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!
Berätta mer (valfritt)


Tack för ditt meddelande!

Kontakta

Ett av våra kontor

Fyll i formuläret nedan och klicka på skicka
så åtekommer vi till dig så snart vi kan.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!
Berätta mer (valfritt)


Tack för ditt meddelande!

Sälj

med oss