Norrgården 43, Norrgården, Vallentuna

Håll i hatten, det är nu det händer. I trygga kvarter står en lägenhet i bekväma markplan och väntar på dig. Köket är modernt renoverat 2008 med komplett maskinpark och bra matplats. Badrummet i original bjuder på dubbla handfat, modern duschkabin samt tvättmaskin. En extra gäst-wc är aldrig fel. Två bra sovrum och god förvaringsmöjlighet i inbyggda garderober. Som grädde på moset finns den inglasade balkongen som blir ett extra rum april-oktober. Balkongen har självklart eftermiddags- och kvällssol. Sitt inte och vänta utan gör slag i saken.

Intresserad av bostaden?

Tipsa en vän

Pris

1 895 000 kr
(Högstbjudande)

Budgivning

Bud: 1 895 000 kr (Högsta bud)
# Datum Status Bud
1 mån 24 jan 16:48 Aktiv 1 895 000 kr

Räkna på ditt nya boende

Räkna och ansök

Kort Fakta

Adress:
Norrgården 43, Norrgården
Boyta:
79.5 m2
Rum:
3 rok
Trappor:
1 av 3
Avgift:
5 066 kr/månad
Byggår:
1967-69
Driftskostnad:
450 kr/månad

Planlösning

Beskrivning

HALL
Via en ny säkerhetsdörr kommer du in en stor hall med gott om plats för ytterkläder och skor. Laminatgolv och nytapetserade mönstrade väggar i turkost. Här finns en garderob samt städskåp.

SOVRUM 1
Målade väggar i beige nyans samt antikfärgat laminatgolv.

KÖK
Välplanerat kök från KVIK -08 med köksluckor i körsbärsträ, belysning samt grått liggande kakel över arbetsytorna i körsbärsträ. Spishäll från Bosch, köksfläkt, ugn från Cylinda, diskmaskin i rostfritt från Whirlpool -15 samt ny kyl och frys i rostfritt från Samsung -14. Här är väggarna tapetserade i ett ljust mönster och golvet består av furulaminat.

GÄST WC
Helkaklad gästtoalett som renoverades -11 med svart klinkergolv samt kaklade väggar i svart och rött. Toalett och handfat med överskåp.

BADRUM
Rymligt badrum med grå plastmatta och halvkaklade väggar i vitt, resterande väggar målade i grått. Rejäl duschkabin, toalett och kommod med dubbla handfat. Tvättmaskin från Electrolux.

VARDAGSRUM
Lättmöblerat vardagsrum som ytrenoverades -15. Eklaminat på golvet, ljusa väggar samt målat tak i vitt. Härifrån når du den trivsamma balkongen.

SOVRUM 2
Laminatgolv och målade väggar i en beige ton. Fyra inbyggda garderober.

Fakta Norrgården 43

Parkering

För besökare/gäster finns en betalparkering vid norra sidan av parkeringshuset. När gäster stannar mer än tre dygn kan korttidsplats hyras genom förvaltningskontoret till en kostnad av 50 kr/dygn.

Fakta

Objektstyp:
Lägenhet
Lgh.nmr:
120128-1002
Adress:
Norrgården 43
Postnummer:
186 44
Postort:
Vallentuna
Område:
Norrgården
Boarea:
79.5 m2
Boarea enligt:
Bostadsrättsföreningen
Antal rum:
3
Antal sovrum:
2

Föreningen

Namn:
Brf Norrgården
Byggår:
1967-69
Hiss:
Nej
Våning:
1 av 3
Andelstal:
0,296%
Markägare:
Föreningen äger marken

Allmän information

Brf Norrgården har 324 lägenheter. Samtliga hus har genomgått fasadrenovering där man även bytt fönster till 3-glas samt breddat och glasat in balkongerna. Balkongerna är utrustade med eldrivna markiser.

Mer information finns på föreningens hemsida www.norrgarden.se. Tvättstugor finns i port nr 13, 18, 42 och 51 och dom har 2-3 tvättmaskiner, centrifug, torktumlare, mangel och torkrum. Grovtvättstuga i hus 6. Förråd ingår i månadsavgiften.

Föreningen är ansluten till kabel-tv-nät med ca 20 kanaler. Kostnaden är 125:-/mån och den är inräknad i månadsavgiften. Fiber finns indraget i samtliga lägenheter för bredband och telefoni. För information och abonnemangsfrågor kontakta Bredbandsbolaget.

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme

Renoveringar

Källarrenovering 2014 Nya gångvägar 2014 Tvättstugor renoverade 2013 Upprustning av lekplatser 2013

STAMBYTE: De stammar som det är problem med kommer att åtgärdas men inget stort stambyte är planerat. Om någon i föreningen har planer på att renovera sitt badrum vill föreningen att de kontaktas för då vill de passa på att gå in och åtgärda stammen där direkt. Parkeringshusen 2010 S.k. relining av stammarna 2008-2012

ASBEST Vid test har konstaterats att det finns asbest i fog och fix bakom det vita kaklet i lägenheter där det finns original badrum och dito toalettrum i Brf Norrgården. Innan renovering och ombyggnation av våtutrymmena görs måste förvaltningen ovillkorligen kontaktas.
Ingen rivning får ske utan styrelsens vetskap enligt föreningens stadgar och enligt 7:e kap 9 § i bostadsrättslagen.

Saneringsreglerna är stränga: En auktoriserad saneringsfirma måste utföra rivning av allt kakel och klinker där det förekommer asbest. Dessa firmor har nödvändig utrustning och hjälpmedel för att förhindra spridning av asbest i ventilationssystemet. Förvaltningen ombesörjer saneringen och avgör vilken firma som ska göra arbetet. Föreningen har däremot inte skyldighet att stå för saneringskostnaden eftersom det gäller ytskiktet, som medlemmen själv ansvarar för. Vid renovering är det därför nödvändigt att räkna med en kostnad på mellan 10 000 och 15 000 kronor för själva saneringen.

Vid försäljning av lägenheten är medlem skyldig att vid överlåtelsen informera ny medlem om eventuell asbestsanering.

Underhållsplan: Golvbehandling i varmegarage -2017 Målning av vägmarkeringar-2017 Renovering av rörsystem -2016-2016 Yttertak/Ventilation -2017-2026 Sugning av brunar/avskiljare - 2020 OVK-2021 Belos-2022 Energideklaration-2025 Låssystem yttre skal och känsliga uttrymmen-2017 Lagning av trappor ute vid portar -2017 Nya entrépartier och källardörrar -2020 Brandskyddsarbete-2017 Nya skyltar -2017 Rörinspektion och spolning-2017

Kostnader

Månadsavgift:
5 066 kr/månad
Kommentar till avgiften:

Inkl. värme, vatten, kabel-TV & bredband

Hushållsel:
450 kr/månad
Hemförsäkring:

Försäkring tillkommer och varierar mellan bolagen

Summa driftskostnader:
450 kr/månad

Driftkostnaden är tagen från en likvärdig lägenhet.

Levnadskostnader

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Energideklaration

Utfördes:
Tisdag 12 nov 2019
Energianvändning:
115 kWh/m2
Energiprestanda:
118 kWh/m2
Status:
Energideklaration är utförd
Energiklass:
E

Allmänt

Förråd i samma huskropp
Balkong mot innergård

Området

Område

Norrgården är ett populärt område ca 10 minuters promenad från centrum. Här finns förskola, lekplatser samt närhet till liten livsmedelsbutik, pizzeria, Ekebyskolan, Hammarbacksskolan och Kvarnbadet. Nära till kommunikationer.

Kommunikationer: Buss 610 har en hållplats vid Norrgården och tar dig till tunnelbanan vid Danderyds sjukhus. Roslagsbanan tar dig från centrala Vallentuna till Stockholms innerstad på ca 25-30 minuter. För utbud av tåg- och busslinjer, se www.sl.se. Till/från Vallentuna centrum går bussar till tunnelbanan i Danderyd samt till Upplands-Väsby och Täby. Skoltidsanpassade lokala busslinjer trafikerar glesbygd - tätorter, och det finns en lokal ringlinje i Vallentuna tätort. Med bil är det ca 3 mils färd till Stockholms innerstad. Till Arlanda kommer man kommunalt via buss 524 från Vallentuna C till Upplands-Väsby stn där man byter till Upptåget som går direkt till Arlanda. Total restid från centrum ca 45 min. Med bil är det ca 3 mils färd till Arlanda.

Kommuninformation: För information om t ex skolor och förskolor, sport-, fritids- och kommunaktiviteter, besök kommunens innehållsrika hemsida, www.vallentuna.se. Föräldrar som kan styrka en kommande bostadsadress i Vallentuna får ställa sig i kö till barnomsorg redan efter ett köpekontrakt tecknas, alltså innan tillträde av bostaden skett. På http://skolval.vallentuna.se görs ansökan och kopia på köpekontrakt skall också skickas till Barn- och ungdomsförvaltningen Vallentuna kommun Box 29 186 21 Vallentuna Vallentuna centrum har ett stort utbud av butiker och service, se www.vallentunacentrum.se.

Kommunen består till stor del av naturmark med ett flertal mindre tätorter insprängda. Vallentunasjön i sydväst sträcker sig till hälften in i Täby kommun. Vid sjön finns promenadområden och vintertid plogas isen för skridskoåkning. I anslutning till Vallentunasjön ligger Kvarnbadet som har en tempererad 50m-bassäng, simskolebassäng, plaskdamm, dusch, kiosk, servering och minigolf. Öppet från ca mitten av maj till ca början av september. I Vallentuna centrum finns det även ett badhus och ett modernt gym som drivs av Gym & Sim. I östra Vallentunas skogar finns många mindre sjöar samt Garnsviken som har kontakt med Trälhavet via Åkers kanal i Åkersberga. Mitt emellan Vallentuna centrum och Karby ligger naturreservatet Angarnssjöängen.

  • Ska du sälja din bostad? Ring oss för en kostnadsfri värdering! * Jägholm Norrortsmäklarna - det fristående personliga företaget med de stora resurserna i Norrort. Tfn 08-511 733 55 De som deltar i budgivningen godkänner att budgivningslistan kan komma att delges köparen och säljaren, där namn & telefonnummer på budgivarna framkommer. I vår roll som fastighetsmäklare är det viktigt att förmedla information mellan köpare och säljare utan att påverka denna. Alla bud vilka framförs till oss före kontraktsskrivningen måste vi förmedla till säljaren, detta oavsett om budgivningen kan verka "avslutad". Detta för att låta säljaren fatta sitt beslut. Köpet är alltså ej klart förrän kontraktet är undertecknat. Se vår hemsida för mer information angående budgivning, eller be mäklaren om mer skriftlig information.

Liknande objekt

Intresseanmälan för

Är du intresserad av denna bostad?
Hjälp oss genom en intresseanmälan så vi kan anpassa visningarna efter bästa förmåga.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Spekulantregister

Fyll i dina uppgifter nedan

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

VÄLJ BOSTADSTYP
Gör ett urval

Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad!

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Kontakta

Har du några frågor eller funderingar?
Fyll i formuläret nedan så återkommer jag så snart som möjligt.
Kontakta

Har du några frågor eller funderingar?
Fyll i formuläret nedan så återkommer jag så snart som möjligt.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Kontakta

Ett av våra kontor

Funderar du på att sälja din bostad?
Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart som möjligt.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Jag värderar din fastighet

Boka värdering

Få en aktuell värdering på din bostad! När vi värderar ditt hus eller din lägenhet använder vi våra insikter och kunskaper om bostadsmarknaden.

Fyll i formuläret nedan så återkommer jag så snart som möjligt.

Jag värderar din fastighet

Boka värdering

Få en aktuell värdering på din bostad! När vi värderar ditt hus eller din lägenhet använder vi våra insikter och kunskaper om bostadsmarknaden.

Fyll i formuläret nedan så återkommer jag så snart som möjligt.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Visningsanmälan

Boka visning nedan, välj dag och tid.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!Tack för ditt meddelande!

Sälj

med oss