Vallentuna

Lagmansvägen 36

Vallentuna

Lagmansvägen 36

Lagmansvägen 36, Bällsta, Vallentuna

Här är en unik möjlighet att på en härlig avstyckad tomt i populärt och uppvuxet område få sitt drömboende byggt med totalentreprenad. Här presenterar vi villa Ekbacken från A-hus i 2 plan. Detta hus är ett förslag men du som köpare kan naturligtvis välja fritt från A-hus kollektion. Detaljplan medger byggnadsyta ej överskridande 120kvm, två våningar, 30kvm garage samt Attefallshus och Friggebod. Se bilagd beskrivning. Här har du en egen infart direkt från Lagmansvägen. Fastigheten är berättigad till ROT och RUT. Idag står en befintlig rivningsfärdig huvudbyggnad på tomten vilket innebär att det utgår en fastighetsavgift. Här bor man nära både skola och förskola samt kommunikationer.

Observera att mäklaren enbart förmedlar tomten och att köp av hus går via A-hus.

Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

Fastighetsmäklare

4.7 i betyg (10 röster)
hittamaklare.se
Karin Sjögren
Karin Sjögren

Fastighetsmäklare


Intresserad av bostaden?

Tipsa en vän

Pris

6 779 436 kr
(Högstbjudande)

Kort Fakta

Adress:
Lagmansvägen 36, Bällsta
Boyta:
154 m2
Rum:
5 rok
Tomt:
936 m2
Villa-Ekbacken-back_2017 (002)
Ekbacken Framsida
Villa-Ekbacken-interior_2015_ljus
Svagt sluttande tomt
Befintlig byggnad på tomten
Från tomten mot vägen
Byggnad baksida
Från Lagmansvägen

NYFIKEN PÅ DIN BOSTADS VÄRDE?

Fyll i formuläret nedan och boka en aktuell värdering av din bostad.
Vi kontaktar dig så snart som möjligt.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Planlösning

 • Fakta
  Fastighetsbeteckning
  VALLENTUNA BÄLLSTA 2:1299
  Adress
  Lagmansvägen 36
  Postnummer
  186 42
  Postort
  Vallentuna
  Distrikt
  Vallentuna
  Område
  Bällsta
  Boarea
  154 m2
  Tomtareal/mark
  936 m2
  Tomtareal enligt
  Lantmäteriet
  Total areal
  936 m2
  Antal rum
  5
  Antal sovrum
  3
 • Byggnad

  Allmän information

  Fastighetsmäklaren förmedlar endast tomten. Kostnad för tomten är 3 200 000kr, denna siffra kan komma att förändras vid en budgivning. Kostnad för huset är fast, se bifogad pkk.

  Planavgifter är betalda och inga avgifter till vägförening eller samfällighet tillkommer. Detaljplanen medger 120kvm byggyta, två våningar, 30 kvm garage, samt Attefallshus.

  För ytterligare information se bilagd detaljplan och plankarta. För vidare funderingar kring detaljplan och eventuella bygglov, vänligen kontakta följande: Samhällsbyggnadsförvaltningen i Vallentuna kommun har telefonnummer 08-587 850 00. Bygglovavdelningen har öppet vardagar 09:00-12:00 och nås på 08-587 851 30.

  Byggnadskommentar

  Pris på ett hus inkl. totalentreprenad, alla markarbeten som behövs för att skapa en parkering och att sätta huset på plats, riva det gamla huset. Huset kommer att vara grundmålat. Länk till villan: [VILLA EKBACKEN](https://www.a-hus.se/vara-hus/2-plan/ekbacken)

  El kommentar

  I produktionskostnadskalkylen från A-hus så är följande kostnader medräknade utöver själva huset och tomten: Anslutningskostnader till V/A, El och fiber

  Parkering

  Alla markkostnader för att kunna placera ett hus på tomten Rivning av befintligt hus Parkeringsplats på ca 40m2

  Övriga byggnader

  För vidare funderingar kring detaljplan och eventuella bygglov, vänligen kontakta följande: Samhällsbyggnadsförvaltningen i Vallentuna kommun har telefonnummer 08-587 850 00. Bygglovavdelningen har öppet vardagar 09:00-12:00 och nås på 08-587 851 30.

  TV/Internet

  Tomten är förberedd för fiber från Svensk Infrastruktur, kontakta dem för prisuppgift för anslutning.

 • Kostnader

  Levnadskostnader

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Närområde & Kommunikationer
  Område

  Bällsta ligger några km söder om Vallentuna centrum. Här finns förskolor, skola (F-9) samt närhet till ICA Kragsta. Barnvänligt område nära kommunikationer.

  Kommunikationer: Roslagsbanan tar dig från Bällsta station till Stockholms innerstad på ca 25-30 minuter. SL har nyligen byggt dubbelspår på den drygt två kilometer långa sträckan mellan Kragstalund och Vallentuna. För utbud av tåg- och busslinjer, se www.sl.se. Till/från Vallentuna centrum går bussar till tunnelbanan i Danderyd samt till Upplands-Väsby och Täby. Skoltidsanpassade lokala busslinjer trafikerar glesbygd - tätorter, och det finns en lokal ringlinje i Vallentuna tätort. Med bil är det ca 3 mils färd till Stockholms innerstad. Till Arlanda kommer man kommunalt via buss 524 från Vallentuna C till Upplands-Väsby stn där man byter till Upptåget som går direkt till Arlanda. Total restid från centrum ca 45 min. Med bil är det ca 3 mils färd till Arlanda.

  Kommuninformation: För information om t ex skolor och förskolor, sport-, fritids- och kommunaktiviteter, besök kommunens innehållsrika hemsida, www.vallentuna.se. Föräldrar som kan styrka en kommande bostadsadress i Vallentuna får ställa sig i kö till barnomsorg redan efter ett köpekontrakt tecknas, alltså innan tillträde av bostaden skett. På http://skolval.vallentuna.se görs ansökan och kopia på köpekontrakt skall också skickas till Barn- och ungdomsförvaltningen Vallentuna kommun Box 29 186 21 Vallentuna

  Vallentuna centrum har ett stort utbud av butiker och service, se www.vallentunacentrum.se. Kommunen består till stor del av naturmark med ett flertal mindre tätorter insprängda. Vallentunasjön i sydväst sträcker sig till hälften in i Täby kommun. Vid sjön finns promenadområden och vintertid plogas isen för skridskoåkning. I anslutning till Vallentunasjön ligger Kvarnbadet som har en tempererad 50m-bassäng, simskolebassäng, plaskdamm, dusch, kiosk, servering och minigolf. Öppet från ca mitten av maj till ca början av september. I Vallentuna centrum finns det även ett badhus och ett modernt gym som drivs av Sports Club Vallentuna . I östra Vallentunas skogar finns många mindre sjöar samt Garnsviken som har kontakt med Trälhavet via Åkers kanal i Åkersberga. Mitt emellan Vallentuna centrum och Karby ligger naturreservatet Angarnssjöängen.

  • Ska du sälja din bostad? Ring oss för en kostnadsfri värdering! * Jägholm Norrortsmäklarna - det fristående personliga företaget med de stora resurserna i Norrort. Tfn 08-511 733 55 De som deltar i budgivningen godkänner att budgivningslistan kan komma att delges köparen och säljaren, där namn & telefonnummer på budgivarna framkommer. I vår roll som fastighetsmäklare är det viktigt att förmedla information mellan köpare och säljare utan att påverka denna. Alla bud vilka framförs till oss före kontraktsskrivningen måste vi förmedla till säljaren, detta oavsett om budgivningen kan verka "avslutad". Detta för att låta säljaren fatta sitt beslut. Köpet är alltså ej klart förrän kontraktet är undertecknat. Se vår hemsida för mer information angående budgivning, eller be mäklaren om mer skriftlig information.
 • Dokument & Länkar
 • Rättigheter & Belastningar

  Planer och bestämmelser

  Bällsta Och Prästgården, Byggnadsplan (Beslutsdatum: 19590629)

  Rättigheter last

  Avtalsservitut: Villa och årlig avgäld - Se beskrivning

  Planer och bestämmelser

  Vallentuna Tätort, Ändring av dp (Beslutsdatum: 20060327, Registreringsdatum: 20061220)

  Inskrivna övriga rättigheter, belastningar och övriga gravationer

  Avtalsrättighet Villa och årlig avgäld

Täby
Södervägen 30
183 69 Täby
08 - 732 50 00
taby@jagholm.se
Österåker
Storängsvägen 7A
184 31 Åkersberga
08 - 540 875 75
osteraker@jagholm.se
Vallentuna
Tuna Torg 3
186 31 Vallentuna
08 - 511 733 55
vallentuna@jagholm.se

Intresseanmälan för

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

VILL DU ATT VI KONTAKTAR DIG?
FYLL I DINA UPPGIFTER NEDAN.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Spekulantregister

Fyll i dina uppgifter nedan

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

VÄLJ BOSTADSTYP
Gör ett urval

Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

VILL DU ATT VI KONTAKTAR DIG?
FYLL I DINA UPPGIFTER NEDAN.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!