Kista

Köpenhamnsgatan 10

Kista

Köpenhamnsgatan 10

Köpenhamnsgatan 10, Kista Centrum, Kista

Äntligen är en femma med uthyrningsdel till salu och med denna kan du nästan bo gratis! Centralt i Kista belägen! Med lite nya ytskikt och en smula tid kan denna bostad få nytt liv och bli både ett drömboende för både familjen och plånboken. Två separata ingångar gör att du enkelt kan använda ena delen som uthyrningsdel! Lägenheten har fyra sovrum samt att det skapats ett extra utrymme som kan användas som ett stort förråd eller varför inte till en mindre barnkammare. Badrum med dusch och både tvättmaskin och torktumlare. Kök i vitt och plats för hela familjen att äta middag. Vardagsrummet är stort och öppet och förstoras ytterligare tack vare den inglasade balkongen med utsikt över innergården. I anslutning till balkongen finns ett förråd för förvaring av balkongmöbler etc. I bostadens separata del finns ett lagom stort rum med plats för både säng och soffa samt eget badrum med duschhörna. Här finns också ett förrådsutrymmet dit det kommer dras vatten till samt installeras utsug så att det förvandlas till en perfekt kokvrå. Perfekt att hyra ut som övernattningslägenhet eller förstaboende för någon ung själ! Mycket bra förening som har friköpt marken! På nära avstånd ligger Kista Tunnelbanestation, bussar, Kista Galleria och flertal förskolor och skola. Vill du sätta tänderna i ett nytt projekt 2019 så föreslår jag att ni kommer på visningen! Välkomna!

Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

Fastighetsmäklare

4.7 i betyg (6 röster)
hittamaklare.se
Vera Safi
Vera Safi

Fastighetsmäklare


Intresserad av bostaden?

Tipsa en vän

Pris

3 450 000 kr
(Högstbjudande)

Budgivning

Bud: 3 300 000 kr (Högsta bud)
# Datum Status Bud
1 tis 15 jan 15:15 Aktiv 3 300 000 kr

Kort Fakta

Adress:
Köpenhamnsgatan 10, Kista Centrum
Boyta:
100 m2
Rum:
5 rok
Trappor:
2
Hiss:
Ja
Avgift:
4 658 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV och Internet)
Byggår:
1977
Driftskostnad
500 kr/månad

Inglasad balkong med utsikt över innergården

Välkommen till Köpenhamnsgatan 10

Öppet luftigt vardagsrum

Plats för flera sittgrupper

Fullt utrustat kök med matplats

Kök i vitt

Vy från köket mot förrådet/lilla barnkammaren

Rymlig hall

NYFIKEN PÅ DIN BOSTADS VÄRDE?

Fyll i formuläret nedan och boka en aktuell värdering av din bostad.
Vi kontaktar dig så snart som möjligt.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Sovrum

Sovrum

Bostadens största sovrum

Badrum med dusch

Plats för både tvättmaskin och torktumlare i badrummet

Separat bostad med utrymme som kan göras om till kokvrå

Rummet i den separata delen

Badrum med dusch i den separata delen

Härlig innergård

Fasad

Planlösning

 • Rumsbeskrivning

  HALL
  Hall med ljust laminatgolv och vita väggar. God plats för avhängning och förvaring i flertal garderober.

  BADRUM
  Badrum med brun våtrumsmatta och våtrumstapet. WC, handfat och spegelskåp. Dusch med vädringsfönster. Tvättmaskin och torktumlare från Electrolux.

  SOVRUM
  Sovrum med laminatgolv och vita väggar samt dubbelfönster.

  KLÄDKAMMARE/FÖRRÅD/RUM
  Mindre rum som kan användas som förråd, klädkammare eller ett mindre barnrum. Laminatgolv och ljus tapet.

  SOVRUM
  Sovrum med laminatgolv och vita väggar samt dubbelfönster.

  KÖK
  Vitt fullutrustat kök. Diskmaskin, ugn, spis, fläkt, micro samt hel kyl och frys i vitt. I köket finns god plats för en matgrupp framför de stora fönstren och flertal skåp och lådor för förvaring. Bänkskiva i rostfritt för lätt avtorkning.

  VARDAGSRUM
  Stort vardagsrum med plats för flera sittgrupper. Fönster i två väderstreck skänker gott om ljus. Vita väggar och laminatgolv. Utgång till den inglasade balkongen som vätter mot innergården. Här finns även ett rymligt förråd.

  Master bedroom
  Bostadens största sovrum med plats för stor dubbelsäng. Garderober i trä med spegel. Laminatgolv och ljusblå tapet på väggarna. Totat fyra fönster för härligt ljus.

  Från hallen har ingången till bostadens andra del satts igen men kan enkelt tas fram igen. Idag når man denna del genom en separat ingång.

  HALL
  Plats för avhängning. Ljust laminatgolv och vita väggar. Här står idag även en kyl och frys.

  FÖRRÅD/KÖKSVRÅ
  Utrymme som föreningen senare ska dra vatten och ventilering till och kommer att fungera som en kokvrå. Här finns en bänkskiva och lite förvaringsutrymmen.

  BADRUM
  Badrum med brun våtrumsmatta och våtrumstapet. WC, handfat och spegelskåp. Dusch med vädringsfönster.

  RUM
  Rum med laminatgolv och vita väggar. Plats för både säng och en mindre soffa. Dubbelfönster för ljusinsläpp.

 • Fakta
  Tillträde
  Snarast
  Objektstyp
  Lägenhet
  Lgh.nmr
  99-2186-1-9-5
  Lgh.nmr. LM
  1205
  Adress
  Köpenhamnsgatan 10
  Postnummer
  164 42
  Postort
  Kista
  Distrikt
  Kista
  Område
  Kista Centrum
  Boarea
  100 m2
  Boarea enligt
  Bostadsrättsföreningen
  Antal rum
  5
  Antal sovrum
  4
  Max antal sovrum
  5
 • Föreningen
  Namn
  SAMSÖ HSB
  Byggår
  1977
  Hiss
  Ja
  Våning
  2
  Andelstal
  0,56147

  Allmän information

  Bostadsrättsföreningen Samsö i Kista består av 249st bostäder fördelade på 7st flerfamiljshus. Föreningen är centralt lokaliserad mitt i Kista med närhet till både Tunnelbana i Kista Galleria och Järvafältets gröna natur runt knuten.

  Bredband:
  Föreningen har tecknat gruppavtal med Bredbandsbolaget, samtliga bostadsrätter har i och med detta tillgång till 100mbit Bredband (fiber uplink) och Bredbandstelefoni (VoIP) via nätverksuttag i väggen. Alla lägenheter har ett bredbandsuttag innanför lägenhetsdörren. Det är ditt ansvar att koppla in router /switch och anordna fasta- eller trådlösa förbindelser inne i lägenheten. Routern som behövs för att koppla in telefoner får du utan kostnad av bredbandsleverantören om den inte finns där när du flyttar in. Du betalar till föreningen för bredband inklusive IP telefoni med ett obligatoriskt tillägg på månadsavgiften. Föreningen har betalar sedan bredbandsleverantören för tjänsten.

  Värme- och ventilationsanläggning

  Fjärrvärme

  Övriga utrymmen

  Förråd & Garage: Föreningen har 103st förråd som hyrs ut till medlemmarna. Det finns 132st garageplatser i två plan vardera under husen på Köpenhamnsgatan 16 och 28 (Garageplatserna är inte är kopplade till någon lägenhet. Därför kan du få stå på kölistan en tid tills en ledig plats finns. Kontakta HSB Akallakontor eller HSB Servicecenter om du vill hyra en garageplats.) samt 66st parkeringsplatser utomhus under T-banan i hörnet av Köpenhamnsgatan/Danmarksvägen samt 19st parkeringsplatser fördelade på tre ytor utmed Köpenhamnsgatan. Föreningens parkeringsplatser längs Köpenhamnsgatan samt ca en tredjedel av de övriga utomhusplatserna är betalplatser som arrenderas av Stockholm Parkering AB. CYKEL- OCH BARNVAGNSFÖRVARING Cykelrum finns i husen med portnummer 10, 12 och 14, 18/20, 22 och 24 samt 30/32. Barnvagnsrum finns i nästan alla portar.
 • Kostnader
  Månadsavgift
  4 658 kr/månad (värme, vatten, kabel-TV och Internet)
  Hushållsel
  500 kr/månad
  Summa driftskostnader
  500 kr/månad

  Driftkostnaden är baserat på säljarens uppgifter. Försäkringen tillkommer och varierar mellan bolagen.

  Pantsättningsavgift
  465 kr

  Levnadskostnader

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Energideklaration
  Utfördes
  Tisdag 24 aug 2010
  Energiprestanda
  178 kWh/m2
  Status
  Energideklaration är utförd
 • Närområde & Kommunikationer
  Område

  Kista
  Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh. Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.

  Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.

  År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

  Kommunikation
  Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

  Närservice
  Kista Galleria är en av Sveriges mest öppna gallerior med öppettider 10-21 under 362 dagar om året. Gallerian har ca 200 butiker samt Stockholms största foodcourt. Här finns 8 olika gym, biograf samt ett stort parkeringsgarage.

 • Dokument & Länkar
Täby
Södervägen 30
183 69 Täby
08 - 732 50 00
taby@jagholm.se
Österåker
Storängsvägen 7A
184 31 Åkersberga
08 - 540 875 75
osteraker@jagholm.se
Vallentuna
Tuna Torg 3
186 31 Vallentuna
08 - 511 733 55
vallentuna@jagholm.se

Intresseanmälan för

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

VILL DU ATT VI KONTAKTAR DIG?
FYLL I DINA UPPGIFTER NEDAN.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Spekulantregister

Fyll i dina uppgifter nedan

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

VÄLJ BOSTADSTYP
Gör ett urval

Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

VILL DU ATT VI KONTAKTAR DIG?
FYLL I DINA UPPGIFTER NEDAN.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!