Vallentuna

Koltrastvägen 21

Vallentuna

Koltrastvägen 21

Koltrastvägen 21, Nyby, Vallentuna

Arkitektritad villa från 2014

I ett av Vallentunas nyaste områden Nyby ligger denna fantastiska 2-plansvilla. Arkitektritad och med plan grästomt är denna villa en riktig liten diamant. Det börjar redan när du rullar upp på den stora uppfarten och välkomnas av den härliga utebelysningen och spotlightsen i carporten. Väl inne öppnas en rymd och ett ljus som får dig att känna trygghet och lugn. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och stora fönsterpartier skänker härligt ljus. Från både kök och vardagsrum kan man ta sig ut på den nybyggda altanen och en av områdets soligaste tomter. I två nivåer och med bästa solläge har du här plats för härliga grillfester, kub-turneringar eller att bara sitta på den övre delen av altanen och dricka något svalkande varma sommardagar. Kalla höst- eller vinterkvällar kan ni istället njuta i det varma spabadet. Glasstaketet runt altanen skyddar mot insyn och ger extra lyxkänsla. Huset har totalt fyra sovrum och två helkaklade badrum i modern design. På övre plan hittar du ytterligare ett sällskapsrum med plats för den stora soffgruppen. Golvvärme med separat termostat för varje rum gör att alla kan få den miljön de trivs bäst i. Det här huset har allt och lite till! Området är lugnt och längre ner på gatan finns en vändplats, alltså ingen risk för genomkörare! Närhet till förskolor, skolor och centrum samt kommunikationer. Välkommen på visning på Vallentunas gräddhylla!

Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

Fastighetsmäklare

4.6 i betyg (5 röster)
hittamaklare.se
Vera Safi
Vera Safi

Fastighetsmäklare


Visningar

Intresserad av bostaden?

Tipsa en vän

Pris

5 995 000 kr
(Högstbjudande)

Kort Fakta

Adress:
Koltrastvägen 21, Nyby
Boyta:
136 m2
Biyta:
10 m2
Rum:
6 rok
Byggår:
2014
Tomt:
666 m2
Driftskostnad
3 603 kr/månad
Koltrastvägen 21!
Baksidan
Hall med garderob
Läckert kök
Detaljbild
Detaljbild
Kök med vita luckor
Kök

NYFIKEN PÅ DIN BOSTADS VÄRDE?

Fyll i formuläret nedan och boka en aktuell värdering av din bostad.
Vi kontaktar dig så snart som möjligt.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Detaljbild
Vera Safi 070-661 00 88
Matplats med vy mot köket
Öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet
Öppen planlösning
Vy mot vardagsrummet
Vardagsrum med access till uteplats
Detaljbild
Vardagsrum
Vardagsrum
Badrum med tvätt och tork
Badrum
Nu går vi upp!
Allrum
Allrum
Allrum
Stora fina fönster
Badrum
Badrum
Gavelläge
Fasad framsida
Altan som sträcker sig runt till framsida
Altan i två nivåer
Kliv ut direkt från vardagsrummet
Altanens övre del med sol morgon till kväll
Från övre delen hoppar man rakt ner i spabadet
Säljarnas egna bilder
Säljarnas egna bilder
Säljarnas egna bilder
Säljarnas egna bilder
Säljarnas egna bilder
Fastighetskarta

Planlösning

 • Rumsbeskrivning

  Arkitektritad villa designad av Waldemarson och Berglund. Genomgående golvvärme i hela huset med separat termostat i varje rum

  ---ENTRÉPLAN---

  HALL Välkomnande hall med insteg i svart klinker. Vitmålade väggar och infällda spotlights i taket. Stor skjutdörrsgarderob med speglar för avhängning.

  BADRUM Helkaklat badrum med stort vitt matt kakel på väggarna samt mörkgrått klinkergolv. WC, dusch och handfat med vit kommod samt högskåp. Tvättmaskin samt torktumlare från Smeg. Fönster med skydd för insyn.

  KÖK Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Vitvaxat furugolv, vitmålade väggar och infällda spotlights i taket. Vitt kök från Panghus med stilrena släta luckor och vit laminatskiva med svart kant. Ovan bänkskivan finns ett fönster som släpper in härligt ljus och ökat trivseln i köket. Generöst med luckor och skåp. Maskinpark från Smeg; hel kyl och halv frys, induktionshäll, ugn, fläkt, microvågsugn samt integrerad diskmaskin. Närmast hallen finns två rymliga högskåp för städ/förvaring. Plats för stort matbord framför stora fönsterpartier och altandörr mot trädgården.

  VARDAGSRUM Vardagsrum med vitvaxat furugolv, vitmålade väggar och infällda spotlights i taket. Plats för stor soffgrupp intill stora fönsterpartier och dörr ut till baksida altan och trädgård. Här är det sol hela dagen långt in på kvällen och i två nivåer finns plats för både matgrupp och loungegrupp. Här finns också en utomhusjacuzzi.

  SOVRUM 1 Sovrum med vitvaxat furugolv och vitmålade väggar. Stora fönsterparter skyddade för insyn släpper in behagligt ljus. Intill sovrummet finns en garderob och under trappan finns ytterligare förvaringsutrymme.

  Vit trappa med belysning leder oss upp till

  ---ÖVRE PLAN---

  ALLRUM Allrum med vitvaxat furugolv och vitmålade väggar och infällda spotlights i taket. Här finns ytterligare ett allrum med plats för en stor soffgrupp och de stora fönsterpartierna i två väderstreck ger rummets ljus.

  SOVRUM 2 Sovrum med vitvaxat furugolv och vitmålade väggar samt stora fönster. Här finns en lucka upp till vinden.

  SOVRUM 3 Sovrum med vitvaxat furugolv och två vitmålade samt två gråmålade väggar. Fönster i två väderstreck.

  SOVRUM 4 Sovrum med vitvaxat furugolv och vitmålade väggar samt stora fönster.

  BADRUM Helkaklat badrum med stora matta kakelplattor i vitt på väggarna och mörkgrått klinkergolv på golv. Regnskogsdusch, WC, handfat med kommod samt förvaringsskåp. Stort fönster.

 • Fakta
  Tillträde
  Mitten av oktober
  Fastighetsbeteckning
  VALLENTUNA VALLENTUNA-NYBY 1:266
  Objektstyp
  Villa
  Typkod
  220 - Småhusenhet, bebyggd
  Adress
  Koltrastvägen 21
  Postnummer
  186 47
  Postort
  Vallentuna
  Distrikt
  Vallentuna
  Område
  Nyby
  Boarea
  136 m2
  Boarea enligt
  Säljaren
  Biarea
  10 m2
  Tomtareal/mark
  666 m2
  Tomtareal enligt
  Lantmäteriet
  Total areal
  666 m2
  Antal rum
  6
  Antal sovrum
  4
 • Pantsättningar & Inteckningar
  7st inteckningar på totalt 4 451 150 kr
 • Byggnad

  Allmän information

  Tvättmaskin och Torktumlare Värmepanna Bosch EHP 2.0 Samtliga vitvaror från 2014

  Byggår
  2014
  Grund
  Betong
  Tak
  Papp
  Fasad
  Träfasad
  Fönster
  3-glasfönster
  Stomme
  Trä
  Bjälklag
  Trä

  Byggnadskommentar

  Byggår 2014- inflytt 2015
  Vatten
  Kommunalt vatten
  Avlopp
  Kommunalt avlopp
  Uppvärmning
  Vattenburen golvvärme. Frånluftsvärmepump.

  Uteplats

  Jacuzzi på baksidan samt stor uteplats i två nivåer. Glasstaket.

  Övriga byggnader

  Carport med automatiska spotlights. Vid carporten finns det även ett isolerat förråd om ca 12 kvm.

  TV/Internet

  Fiber finns indraget Gemensamt kabel-tv/parabol

 • Kostnader
  Vatten och avlopp
  500 kr/månad
  Uppvärmning
  2 500 kr/månad
  Samfällighet
  333 kr/månad
  Sophämtning
  270 kr/månad
  Summa driftskostnader
  3 603 kr/månad
  Fastighetsskatt
  11 220 kr/år

  Beskrivning av kostnader

  Uppvärmningskostaden inkluderar även hushållsel. I vattenkostaden är ej vattnet till spabadet inkluderat utan tillkommer beroende på hur ofta man tömmer och fyller. I samfällighetsavgiften ingår snöröjning, vägavgift och renhållning av området. Sophämtning sker varannan vecka. Driftkostnaden är baserad på säljarens uppgifter. Försäkring tillkommer och varierar mellan bolagen.

  Personer i hushållet
  2

  Levnadskostnader

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Taxering
  Taxeringsvärdet är
  Ej fastställt
 • Närområde & Kommunikationer
  Område

  Nyby är ett nytt område bestående av villor. Här bor du barnvänligt och mycket nära naturen. Du tar dig ner till centrum till fots eller på några minuter med bil eller buss. Nära till Lindö golfbanor samt skog för svamp och bärplock.

  Kommunikationer: Buss 660 tar dig till Ormsta eller Vallentuna station till Roslagsbanan. Roslagsbanan tar dig från centrala Vallentuna till Stockholms innerstad på ca 25-30 minuter. För utbud av tåg- och busslinjer, se www.sl.se. Till/från Vallentuna centrum går bussar till tunnelbanan i Danderyd samt till Upplands-Väsby och Täby. Skoltidsanpassade lokala busslinjer trafikerar glesbygd - tätorter, och det finns en lokal ringlinje i Vallentuna tätort. Med bil är det ca 3 mils färd till Stockholms innerstad. Till Arlanda kommer man kommunalt via buss 524 från Vallentuna C till Upplands-Väsby stn där man byter till Upptåget som går direkt till Arlanda. Total restid från centrum ca 45 min. Med bil är det ca 3 mils färd till Arlanda.

  Kommuninformation: För information om t ex skolor och förskolor, sport-, fritids- och kommunaktiviteter, besök kommunens innehållsrika hemsida, www.vallentuna.se. Föräldrar som kan styrka en kommande bostadsadress i Vallentuna får ställa sig i kö till barnomsorg redan efter ett köpekontrakt tecknas, alltså innan tillträde av bostaden skett. På http://skolval.vallentuna.se görs ansökan och kopia på köpekontrakt skall också skickas till Barn- och ungdomsförvaltningen Vallentuna kommun Box 29 186 21 Vallentuna

  Vallentuna centrum har ett stort utbud av butiker och service, se www.vallentunacentrum.se. Kommunen består till stor del av naturmark med ett flertal mindre tätorter insprängda. Vallentunasjön i sydväst sträcker sig till hälften in i Täby kommun. Vid sjön finns promenadområden och vintertid plogas isen för skridskoåkning. I anslutning till Vallentunasjön ligger Kvarnbadet som har en tempererad 50m-bassäng, simskolebassäng, plaskdamm, dusch, kiosk, servering och minigolf. Öppet från ca mitten av maj till ca början av september. I Vallentuna centrum finns det även ett badhus och ett modernt gym som drivs av Gym & Sim. I östra Vallentunas skogar finns många mindre sjöar samt Garnsviken som har kontakt med Trälhavet via Åkers kanal i Åkersberga. Mitt emellan Vallentuna centrum och Karby ligger naturreservatet Angarnssjöängen.

  • Ska du sälja din bostad? Ring oss för en kostnadsfri värdering! * Jägholm Norrortsmäklarna - det fristående personliga företaget med de stora resurserna i Norrort. Tfn 08-511 733 55 De som deltar i budgivningen godkänner att budgivningslistan kan komma att delges köparen och säljaren, där namn & telefonnummer på budgivarna framkommer. I vår roll som fastighetsmäklare är det viktigt att förmedla information mellan köpare och säljare utan att påverka denna. Alla bud vilka framförs till oss före kontraktsskrivningen måste vi förmedla till säljaren, detta oavsett om budgivningen kan verka "avslutad". Detta för att låta säljaren fatta sitt beslut. Köpet är alltså ej klart förrän kontraktet är undertecknat. Se vår hemsida för mer information angående budgivning, eller be mäklaren om mer skriftlig information.
 • Dokument & Länkar
 • Rättigheter & Belastningar

  Gemensamhetsanläggning

  Vallentuna Vallentuna-Nyby Ga:6

  Planer och bestämmelser

  Nybyområdet, Detaljplan (Beslutsdatum: 20041108, Registreringsdatum: 20050930)

Täby
Södervägen 30
183 69 Täby
08 - 732 50 00
taby@jagholm.se
Österåker
Storängsvägen 7A
184 31 Åkersberga
08 - 540 875 75
osteraker@jagholm.se
Vallentuna
Tuna Torg 3
186 31 Vallentuna
08 - 511 733 55
vallentuna@jagholm.se

Intresseanmälan för

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

VILL DU ATT VI KONTAKTAR DIG?
FYLL I DINA UPPGIFTER NEDAN.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Spekulantregister

Fyll i dina uppgifter nedan

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

VÄLJ BOSTADSTYP
Gör ett urval

Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

VILL DU ATT VI KONTAKTAR DIG?
FYLL I DINA UPPGIFTER NEDAN.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!