Kommande försäljning

Kommande försäljning

Hällmarksvägen 40, Uthamra, Vallentuna

I ett tjusigt villaområde på gränsen till Täby, vid Vallentunasjön, är denna smakfulla och moderna villa placerad. Här bjuds det klassisk design, vattenburen golvvärme och stora ljusinsläpp! Idag finns tre sovrum men man kan med lätthet skapa ett fjärde. Två helkaklade badrum varav ett med badkar. Stort kök med intilliggande matsal och utgång till en nybyggd altan på 100 kvm av sibirisk lärk som inbjuder till ett rikt uteliv och fantastiska utefester i bästa sydvästläge. Tomten är barnvänlig och spännande att utforska! En tät tujahäck skyddar mot insyn och ramar in. Välkomna till en lättskött och hemtrevlig villa i eleganta Uthamra! Carport och gavelläge! Bussar, skolor, förskolor och fina strövområden finner du också några snabba steg från huset! Så välkomna till en sann familjeidyll i trygga kvarter.

Intresserad av bostaden?

Tipsa en vän

Pris

8 900 000 kr
(Högstbjudande)

Räkna på ditt nya boende

Räkna och ansök

Kort Fakta

Adress:
Hällmarksvägen 40, Uthamra
Boyta:
150 m2
Rum:
5 rok
Byggår:
2010
Tomt:
584 m2
Driftskostnad:
3 314 kr/månad
Hällmarksvägen 40
Fastighetskarta

Planlösning

Beskrivning

Huset är för närvarande uthyrt vilket gör att vi dessvärre inte haft möjlighet att fota interiört.

HALL
På golvet ligger grå klinker och väggarna är ljust målade. Här finns två garderober med skjutdörrsparti samt hatthylla vilket ger gott om utrymme för ytterkläder och skor.

BADRUM
Helkaklat badrum med mörkgrått klinkergolv och kaklade väggar i vitt med en matchande fondvägg i mörkgrått ( kontrastliggande kakel). Badkar med praktisk/snygg glasvägg agerar stänkskydd, wc och ett handfat i kommod (från Vedum).

TVÄTTSTUGA
Välplanerad tvättstuga/groventré med grått klinkergolv och ljus tapet på väggarna. Klädvårdsdelen har en grå laminatbänk med nedfälld tvättho samt överskåp för lättillgänglig förvaring. Maskinparken består av tvättmaskin och torktumlare. I anslutning till tvättstugan finns även ett förråd.

KÖK OCH VARDAGSRUM M.M
Kök, matplats, vardagsrum samt den inre hallen har golv i ekparkett. Väggarna har en cremefärgad tapet som bas samt att den inre hallen har två fondtapeter i randigt och storblommigt som belyses på olika sätt beroende på om du befinner dig i vardagsrum eller kök/matplats. Hallen, inre hallen samt köket har infällda spotlights med dimrar för en mer behaglig ljussättning. Smakfullt och tidlöst kök från Vedum med vita köksluckor samt ett vitt liggande kakel över arbetsytorna som är beklädda med en grå laminatskiva. Maskinparken från Electrolux består av induktionshäll, köksfläkt, diskmaskin, varmluftsugn, mikrovågsugn samt kyl och frys i fullhöjd. I direkt anslutning till köket finns en ljus och rymlig matplats för 4-6 personer. Härifrån når du en stenlagd uteplats där man njuter av grillmiddagar i underbar kvällssol. Du når sedan vardagsrummet som även går att dela av till ytterligare ett sovrum om så önskas (flera av grannarna har gjort det). Stort fönsterparti mot trädgården ger rummet en härlig rymd. Kaminen som är placerad i mitten av rummet sprider värme och trivsel till både soff- och matsalsdel.

ÖVRE PLAN
På detta plan finner ni tre sovrum, klädkammare, allrum samt ett stort badrum.

ALLRUM
Det rymliga allrummet har tapetserade väggar i cremefärgad nyans samt ekparkett på golvet. Här finns det gott om plats för både soffa och tv-möbel.

BADRUM
Det övre planets badrum har ett grått klinkergolv med komfortvärme samt kaklade väggar i vitt tillsammans med en mosaikbeklädd duschhörna i grått. WC, samt en rymlig badrumsmöbel från Vedum med kommod och överskåp med belysning.

SOVRUM
Sovrum med ekparkett på golvet samt tapetserade väggar i cremefärgad nyans tillsammans med en grågrön fondtapet. Fyra inbyggda garderober.

SOVRUM
Sovrum med ekparkett på golvet samt tapetserade väggar i cremefärgad nyans tillsammans med grön fondtapet med skogsmotiv. Två inbyggda garderober.

MASTER BEDROM
Sovrum med ekparkett på golvet samt tapetserade väggar i cremefärgad nyans som kryddas av blommig fondtapet i grönt och grått. Från sovrummet når du även vinden som ej är golvlagd. I anslutning till sovrummet finns en stor klädkammare med garderobssystem från Elfa. Då klädkammaren har två fönster kan det även användas som kontor eller barnrum om behov finns.

Fakta Hällmarksvägen 40

Fakta

Fastighetsbeteckning:
VALLENTUNA UTHAMRA 1:300
Objektstyp:
Villa
Typkod:
220 - Småhusenhet, bebyggd
Adress:
Hällmarksvägen 40
Postnummer:
186 53
Postort:
Vallentuna
Distrikt:
Vallentuna
Område:
Uthamra
Boarea:
150 m2
Boarea enligt:
Lantmäteriet
Tomtareal/mark:
584 m2
Tomtareal enligt:
Lantmäteriet
Total areal:
584 m2
Antal rum:
5
Antal sovrum:
3
Max antal sovrum:
4

Byggnad

Standardpoäng:
31
Byggår:
2010
Grund:
Betongplatta
Tak:
Betongpannor
Fasad:
Trä
Fönster:
3-glasfönster isoler
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Vatten:
Kommunalt vatten året om
Avlopp:
Kommunalt avlopp
Uppvärmning:
Vattenburet med frånluftsvärmepump

Kostnader

Vatten och avlopp:
500 kr/månad
Uppvärmning:
2 464 kr/månad
Samfällighet:
350 kr/månad
Hemförsäkring:

Försäkring tillkommer och varierar mellan bolagen.

Summa driftskostnader:
3 314 kr/månad
Fastighetsskatt:
8 524 kr/år

Beskrivning av kostnader

I Samfällighetsavgiften ingår underhåll av gemensamma vägar, sophämtning.

Personer i hushållet:
4

Levnadskostnader

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Energideklaration

Utfördes:
Måndag 4 feb 2013
Energianvändning:
54 kWh/m2
Status:
Energideklaration är utförd

Taxering

Taxeringsår:
2018
Taxeringsvärdet är:
Fastställt
Värderingsår:
2010
Taxeringsvärde byggnad:
3 556 000 kr
Taxeringsvärde mark:
1 971 000 kr
Taxeringsvärde totalt:
5 527 000 kr

Rättigheter & Belastningar

Gemensamhetsanläggning

Vallentuna Uthamra Ga:23 - VÄG, VATTEN-, DAGVATTEN-OCH AVLOPPSLEDNINGAR, UTRYMME FÖR SOPKÄRL, BELYSNING

Planer och bestämmelser

Uthamra Strand, Detaljplan (Beslutsdatum: 20060412, Registreringsdatum: 20061128)

Pantsättningar & Inteckningar

3st inteckningar på totalt 4 905 000 kr

Allmänt

Fiber finns indraget
Maskinpark från 2010 Diskmaskin 2021
Uteplatser Väst och Syd

Området

Område

Uthamra är ett mycket populärt område precis vid kommungränsen till Täby, med både äldre och nyare bebyggelse. Här bor du med närhet till Vallentunasjön, kommunikationer samt välsorterad ICA butik. Nära den populära skolan Lovisedal och även nära till Runborgs skola i Täby kyrkby

Kommunikationer: Roslagsbanan tar dig från Kragstalunds station till Stockholms innerstad på ca 23-26 minuter. SL har nyligen byggt dubbelspår på den drygt två kilometer långa sträckan mellan Kragstalund och Vallentuna. För utbud av tåg- och busslinjer, se www.sl.se. Till/från Vallentuna centrum går bussar till tunnelbanan i Danderyd samt till Upplands-Väsby och Täby. Skoltidsanpassade lokala busslinjer trafikerar glesbygd - tätorter, och det finns en lokal ringlinje i Vallentuna tätort. Med bil är det ca 3 mils färd till Stockholms innerstad. Till Arlanda kommer man kommunalt via buss 524 från Vallentuna C till Upplands-Väsby stn där man byter till Upptåget som går direkt till Arlanda. Total restid från centrum ca 45 min. Med bil är det ca 3 mils färd till Arlanda.

Kommuninformation: För information om t ex skolor och förskolor, sport-, fritids- och kommunaktiviteter, besök kommunens innehållsrika hemsida, www.vallentuna.se. Föräldrar som kan styrka en kommande bostadsadress i Vallentuna får ställa sig i kö till barnomsorg redan efter ett köpekontrakt tecknas, alltså innan tillträde av bostaden skett. På http://skolval.vallentuna.se görs ansökan och kopia på köpekontrakt skall också skickas till Barn- och ungdomsförvaltningen Vallentuna kommun Box 29 186 21 Vallentuna

Vallentuna centrum har ett stort utbud av butiker och service, se www.vallentunacentrum.se. Kommunen består till stor del av naturmark med ett flertal mindre tätorter insprängda. Vallentunasjön i sydväst sträcker sig till hälften in i Täby kommun. Vid sjön finns promenadområden och vintertid plogas isen för skridskoåkning. I anslutning till Vallentunasjön ligger Kvarnbadet som har en tempererad 50m-bassäng, simskolebassäng, plaskdamm, dusch, kiosk, servering och minigolf. Öppet från ca mitten av maj till ca början av september. I Vallentuna centrum finns det även ett badhus och ett modernt gym som drivs av Gym & Sim. I östra Vallentunas skogar finns många mindre sjöar samt Garnsviken som har kontakt med Trälhavet via Åkers kanal i Åkersberga. Mitt emellan Vallentuna centrum och Karby ligger naturreservatet Angarnssjöängen.

  • Ska du sälja din bostad? Ring oss för en kostnadsfri värdering! * Jägholm Norrortsmäklarna - det fristående personliga företaget med de stora resurserna i Norrort. Tfn 08-511 733 55 De som deltar i budgivningen godkänner att budgivningslistan kan komma att delges köparen och säljaren, där namn & telefonnummer på budgivarna framkommer. I vår roll som fastighetsmäklare är det viktigt att förmedla information mellan köpare och säljare utan att påverka denna. Alla bud vilka framförs till oss före kontraktsskrivningen måste vi förmedla till säljaren, detta oavsett om budgivningen kan verka "avslutad". Detta för att låta säljaren fatta sitt beslut. Köpet är alltså ej klart förrän kontraktet är undertecknat. Se vår hemsida för mer information angående budgivning, eller be mäklaren om mer skriftlig information.

Liknande objekt

Intresseanmälan för

Är du intresserad av denna bostad?
Hjälp oss genom en intresseanmälan så vi kan anpassa visningarna efter bästa förmåga.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Spekulantregister

Fyll i dina uppgifter nedan

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

VÄLJ BOSTADSTYP
Gör ett urval

Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad!

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Kontakta

Har du några frågor eller funderingar?
Fyll i formuläret nedan så återkommer jag så snart som möjligt.
Kontakta

Har du några frågor eller funderingar?
Fyll i formuläret nedan så återkommer jag så snart som möjligt.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Kontakta

Ett av våra kontor

Funderar du på att sälja din bostad?
Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart som möjligt.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Jag värderar din fastighet

Boka värdering

Få en aktuell värdering på din bostad! När vi värderar ditt hus eller din lägenhet använder vi våra insikter och kunskaper om bostadsmarknaden.

Fyll i formuläret nedan så återkommer jag så snart som möjligt.

Jag värderar din fastighet

Boka värdering

Få en aktuell värdering på din bostad! När vi värderar ditt hus eller din lägenhet använder vi våra insikter och kunskaper om bostadsmarknaden.

Fyll i formuläret nedan så återkommer jag så snart som möjligt.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Visningsanmälan

Boka visning nedan, välj dag och tid.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!Tack för ditt meddelande!

Sälj

med oss