Vallentuna

Emblavägen 5B

Vallentuna

Emblavägen 5B

Emblavägen 5B, Ormsta, Vallentuna

Unik möjlighet skulle jag säga att få en nybyggd villa av god kvalitet på en tomt i underbara Haga för runt 6 miljoner! Visst, på sikt vill ni säkert inreda övervåningen men gör det i er egen takt:). Här presenterar vi Move #201 på Vallentunas gräddhylla, belägen på en skyddad skafttomt med största potential. Från köp av tomt till nyckel i handen bör man kalkylera mer ca ett år. Varsågoda att läsa vidare, glöm inte de informativa bilagorna som även visar att priset inkluderar lagfartskostnad.

Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

Fastighetsmäklare

5 i betyg (87 röster)
hittamaklare.se
Anna Fernros
Anna Fernros

Fastighetsmäklare


Intresserad av bostaden?

Tipsa en vän

Pris

5 598 762 kr
(Högstbjudande)

Kort Fakta

Adress:
Emblavägen 5B, Ormsta
Yta:
102 m2
Rum:
3 rok
Fasadbild framsida
Fasadbild
Vardagsrum
Tomt
Tomt
Tomt
Tomt
Tomt

NYFIKEN PÅ DIN BOSTADS VÄRDE?

Fyll i formuläret nedan och boka en aktuell värdering av din bostad.
Vi kontaktar dig så snart som möjligt.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Tomt
Fastighetskarta

Planlösning

 • Rumsbeskrivning

  Denna villa byggs först när tomten är såld!

  MOVE #201 1 1/2-planhus 102 + 53 kvm 2-5 sovrum (pris är med oinredd övervåning).

  Rymligt 1,5-planshus med klassisk exteriör. Planlösningen är öppen och luftig med vardagsrum i vinkeln. Två sovrum på entréplan gör att du kan bo med ett barn och inreda vinden när du senare behöver den. Tillvalet Extra rum ger möjlighet till ett femte sovrum om du väljer att inreda vinden. Bra kök med rymlig matplats, köksö och fin kontakt med klädvården. Det extra överfönstret på gaveln får du genom tillvalet Ryggåstak, som dessutom ger härlig rymd i vardagsrummet.

  Inv. area totalt: 164 kvm Inv. area entréplan: 102 kvm Inv. area vindsplan: 53 kvm, varav öppning i bjälklag 3,5 kvm BOA: 155 kvm BYA: 118 kvm Byggnadshöjd: 3,5 m Taklutning: 33°/ 45° Antal sovrum: 2-5 Arkitekt: Bernt Gustavzon

  Rymligt 1,5-planshus med klassisk exteriör. Planlösningen är öppen och luftig med vardagsrum i vinkeln. Två sovrum på entréplan gör att du kan bo med ett barn och inreda vinden när du senare behöver den. Tillvalet Extra rum ger möjlighet till ett femte sovrum om du väljer att inreda vinden. Bra kök med rymlig matplats, köksö och fin kontakt med klädvården. Det extra överfönstret på gaveln får du genom tillvalet Ryggåstak, som dessutom ger fin rymd i vardagsrummet. Exteriören visas här med liggande panel och tillvalet spröjs. Fin tomtmark ett stenkast från Hagaskolan. Tillfälle att förverkliga din dröm!

 • Fakta
  Fastighetsbeteckning
  Ormsta 1:1047
  Typkod
  220 - Småhusenhet, bebyggd
  Adress
  Emblavägen 5B
  Postnummer
  186 45
  Postort
  Vallentuna
  Område
  Ormsta
  Boarea
  102 m2
  Boarea enligt
  med inredd öv 155kvm
  Biarea
  53 m2
  Total areal
  1026 m2
  Antal rum
  3
  Antal sovrum
  3
  Max antal sovrum
  6
 • Byggnad

  Allmän information

  Ni som tidigare har kikat på tomten och ej är intresserad av husförslag vänligen klicka på denna länk som tar er till vår hemsida där ni ser tomten: Jagholm.se

  Det angivna priset inkluderar markarbeten för 122.600:- (se produktionskostnadskalkylen och markpaketskalkylen som ligger bifogade bilagor). För exakt pris på markarbete spelar olika parameterar in, vi rekommenderar ett möte med MoveHome och markarbetare på plats för att du ska få ditt drömhus där du önskar.

  Emblavägen 5 är inte knuten till #Move 201 utan valet står dig fritt. Logga in på denna länk och bygg ditt drömhus så ordnar vi självklart en ny produktionskostnadskalkyl (PKK). Se husmodell här

  Huset säljs med totalentreprenad och alla garantier av Trivselhus Mark och fastighetsmäklaren förmedlar bara tomtmarken.

  Kostnader för el-taxa enligt Elverket i Vallentuna: Normal anslutningsavgift upp till 25A är 27 625 kr per abonnemang. Fastighetsägare/markexploatör schaktar och lägger gulrör (50mm med slät insida) på respektive tomt så kommer elverket och drar serviskabel fram till mätarplats.

  Förbetalda avgifter för VA på denna tomt Förbetalda avgifter för gatukostnad och väg Dessa avgifter är redan erlagda av säljaren och skall betalas av köparen vid tillträdet.

  Största byggnadsarea respektive bruttoarea. För fastigheter inom användningsområdet B är största tillåtna byggnadsarea 200 m². Största tillåtna bruttoarea är en femtedel av fastighetens yta. Komplementbyggnader får uppföras till en största sammanhängande byggnadsarea och bruttoarea om 60 m².

  En tomtplats om 24 * 24 m ska kunna anordnas inom var bostadsfastighet. Minsta tomtstorlek är 1 000 m²

  För ytterligare information se bilagd detaljplan och plankarta. För vidare funderingar kring detaljplan och eventuella bygglov, vänligen kontakta följande: Samhällsbyggnadsförvaltningen i Vallentuna kommun har telefonnummer 08-587 850 00. Bygglovsavdelningen har öppet vardagar 09:00-12:00 och nås på 08-587 851 30.

  Mer information finns här om anslutningsavgifter Om du har frågor kring det här ring Elverket i Vallentuna direkt på: 08-511 866 04!

  Fönster
  3-glasfönster
  Uppvärmning
  Frånluftsvärmepump
 • Kostnader
  Fastighetsskatt
  11 290 kr/år

  Beskrivning av kostnader

  Det finns inte någon driftkostnad dokumenterad annat än den uppskattning om energiförbrukning som gjorts på 5539 kWh/år. Försäkring tillkommer och varierar mellan bolagen.

  Levnadskostnader

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Taxering
  Taxeringsår
  2019
  Taxeringsvärdet är
  Fastställt
  Taxeringsvärde totalt
  1 129 000 kr
 • Närområde & Kommunikationer
  Område

  Ormsta är ett populärt, lugnt och trevligt område i den nordligaste delen av Vallentuna. Nära Vallentuna C med all service och bra kommunikationer. Mycket bra område för barnfamiljer med flera parker i närheten, skog med pulkabacke och rikligt med barn i området.

  Närhet till IP med två ishallar, en matcharena och en träningshall, tennishall, gym, 3 fotbollsplaner och motionsspår. Ca 3,5 km till Veda Ridcenter. I Vallentuna finns det även ett badhus, som drivs av Gym & Sim. Kvarnbadet är beläget vid Vallentunasjöns norra ände. Kvarnbadet består av en tempererad 50 metersbassäng med 8 banor. En 17,5 metersbassäng för simskola och de mindre simkunniga barnen. En plaskdamm för de allra minsta barnen. Vallentuna golfklubb. Gångavstånd till Vallentuna centrum. Ormstaskolan F-6 år. Förskola.

  Kommunikationer: Roslagsbanan tar dig från centrala Vallentuna till Stockholms innerstad på ca 25-30 minuter. För utbud av tåg- och busslinjer, se www.sl.se. Till/från Vallentuna centrum går bussar till tunnelbanan i Danderyd samt till Upplands-Väsby och Täby. Skoltidsanpassade lokala busslinjer trafikerar glesbygd - tätorter, och det finns en lokal ringlinje i Vallentuna tätort. Med bil är det ca 3 mils färd till Stockholms innerstad. Till Arlanda kommer man kommunalt via buss 524 från Vallentuna C till Upplands-Väsby stn där man byter till Upptåget som går direkt till Arlanda. Total restid från centrum ca 45 min. Med bil är det ca 3 mils färd till Arlanda.

  Kommuninformation: För information om t ex skolor och förskolor, sport-, fritids- och kommunaktiviteter, besök kommunens innehållsrika hemsida, www.vallentuna.se. Föräldrar som kan styrka en kommande bostadsadress i Vallentuna får ställa sig i kö till barnomsorg redan efter ett köpekontrakt tecknas, alltså innan tillträde av bostaden skett. På http://skolval.vallentuna.se görs ansökan och kopia på köpekontrakt skall också skickas till Barn- och ungdomsförvaltningen Vallentuna kommun Box 29 186 21 Vallentuna

  Vallentuna centrum har ett stort utbud av butiker och service, se www.vallentunacentrum.se. Kommunen består till stor del av naturmark med ett flertal mindre tätorter insprängda. Vallentunasjön i sydväst sträcker sig till hälften in i Täby kommun. Vid sjön finns promenadområden och vintertid plogas isen för skridskoåkning. I anslutning till Vallentunasjön ligger Kvarnbadet som har en tempererad 50m-bassäng, simskolebassäng, plaskdamm, dusch, kiosk, servering och minigolf. Öppet från ca mitten av maj till ca början av september. I östra Vallentunas skogar finns många mindre sjöar samt Garnsviken som har kontakt med Trälhavet via Åkers kanal i Åkersberga. Mitt emellan Vallentuna centrum och Karby ligger naturreservatet Angarnssjöängen.

  • Ska du sälja din bostad? Ring oss för en kostnadsfri värdering! * Jägholm Norrortsmäklarna - det fristående personliga företaget med de stora resurserna i Norrort. Tfn 08-511 733 55 De som deltar i budgivningen godkänner att budgivningslistan kan komma att delges köparen och säljaren, där namn & telefonnummer på budgivarna framkommer. I vår roll som fastighetsmäklare är det viktigt att förmedla information mellan köpare och säljare utan att påverka denna. Alla bud vilka framförs till oss före kontraktsskrivningen måste vi förmedla till säljaren, detta oavsett om budgivningen kan verka "avslutad". Detta för att låta säljaren fatta sitt beslut. Köpet är alltså ej klart förrän kontraktet är undertecknat. Se vår hemsida för mer information angående budgivning, eller be mäklaren om mer skriftlig information.
 • Dokument & Länkar
 • Rättigheter & Belastningar

  Planer och bestämmelser

  För Haga 3 Omfattande Fastigheterna Ormsta 1:18,1:56-57,1:99-104,1:136,1:238-241,1:260-261,1:445,1:475,samt Delar Av Fastigheterna Ormsta 1:48 Och 1:108, Detaljplan (Beslutsdatum: 20121022, Registreringsdatum: 20131119)

  Rättigheter last

  Officialservitut: Rätt att använda på förrättningskartan markerat område som vägslänt eller vägbank. fastighetsägaren får inte utan medgivande schakta eller utföra åtgärder som kan skada vägens bärighet eller stabilitet, se förrättningskarta aktbilaga ka3. - Vägslänt

  Planer och bestämmelser

  För Haga 3 Omfattande Fastigheterna Ormsta 1:18,1:56-57,1:99-104,1:136,1:238-241,1:260-261,1:445,1:475,samt Delar Av Fastigheterna Ormsta 1:48 Och 1:108, Fastighetsplan (Beslutsdatum: 20121022, Registreringsdatum: 20131119)

Täby
Södervägen 30
183 69 Täby
08 - 732 50 00
taby@jagholm.se
Österåker
Storängsvägen 7A
184 31 Åkersberga
08 - 540 875 75
osteraker@jagholm.se
Vallentuna
Tuna Torg 3
186 31 Vallentuna
08 - 511 733 55
vallentuna@jagholm.se

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

VILL DU ATT VI KONTAKTAR DIG?
FYLL I DINA UPPGIFTER NEDAN.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Spekulantregister

Fyll i dina uppgifter nedan

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

VÄLJ BOSTADSTYP
Gör ett urval

Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

VILL DU ATT VI KONTAKTAR DIG?
FYLL I DINA UPPGIFTER NEDAN.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!