Vallentuna

Ekebydalsvägen 101

Förbesiktigad

Vallentuna

Ekebydalsvägen 101

Ekebydalsvägen 101, Ekebydal, Vallentuna

På gata utan genomfart och med ett ultimat läge mot skogen väntar denna välskötta familjevilla. Altanen är solig och ett uterum står dessutom till ditt förfogande, här kan midsommar firas oavsett vad vädergudarna hittat på. En fint renoverad insida blir en syn för ögat, ultralyxigt kök i schysst öppen planlösning mot det luftiga vardagsrummet som dessutom kryddas med en braskamin. Fina badrum och en separat tvättstuga med groventré. Övre plan har idag tre sovrum men man kan med lätthet dela av och på så sätt skapa ytterligare ett. Men misströsta inte för ett fjärde sovrum finns i entréplan. Bilen parkeras i garaget och bra förråd står redo för allt du sparat under åren. Dessutom har du lyxen av ett inrett och isolerat extrarum i anslutning till garaget som ger dig möjligheten till hemmakontor eller varför inte ett gästrum. Energiprestanda 90 kWh/m² och år.

Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

Fastighetsmäklare

4.9 i betyg (105 röster)
hittamaklare.se
Anna Fernros
Anna Fernros

Fastighetsmäklare


Intresserad av bostaden?

Tipsa en vän

Pris

4 795 000 kr
(Högstbjudande)

Kort Fakta

Adress:
Ekebydalsvägen 101, Ekebydal
Boyta:
164 m2
Rum:
6 rok
Byggår:
1976
Tomt:
582 m2
Driftskostnad
3 286 kr/månad
Välkommen hit
Ekebydalsvägen 101 i vinterskrud
Härligt vardagsrum
Med öppen spis
Öppen spis
Matplast i anslutning till köket
Lyxigt kök
Detaljbild

NYFIKEN PÅ DIN BOSTADS VÄRDE?

Fyll i formuläret nedan och boka en aktuell värdering av din bostad.
Vi kontaktar dig så snart som möjligt.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Stilrent kök
Maskinpark i rostfritt
Härligt uterum
Sovrum
Helkaklad Wc
Stor badrumskommod
Wc
Praktisk tvättstuga med groventré
Då går vi en trappa upp!
Allrum
Sovrum
Badrum med både spabad och dusch
Dessutom har du lyxen av en bastu
Bastu
Sovrum
Sovrum
Då har vi kommit ner igen
Välkommen tillbaka!
Extra isolerat rum i anslutning till garaget perfekt som kontor alt. gästrum
Fasadbild
Garage med vidbyggd carport
Altan
Altan
Fastighetskarta

Planlösning

 • Rumsbeskrivning

  ENTRÉPLAN

  HALL
  Entrén är tillbyggd och därmed en underbar plats för alla ytterkläder! Klinker på golvet i en ljusbeige nyans där härlig golvvärme glädjer fossingarna. Väggarna kläs fint i en mönstrad tapet och god förvaring gömmer sig i garderoben där skjutdörrarna i spegelglas blir en snygg detalj. Access härifrån till husets uteplats, trädgård och skogsdunge.

  INRE HALL
  Ekparkett på golvet och mönstrad tapet på väggarna. Även här finns garderober.

  BADRUM
  Helkaklat badrum med svart klinker på golvet, underliggande värme och vita kaklade väggar. Wc, spotlights, handfat i kommod samt överskåp med spegel och belysning ovan.

  SOVRUM 1
  Ekparkett på golvet, här är väggarna vita och kryddade med en mörk fondvägg. Garderober finns.

  KÖK
  Luftigt nyrenoverat kök med vita luckor, läcker mosaik och en snygg mörk bänkskiva. Maskinparken består av integrerad diskmaskin, kyl, frys, spishäll, fläkt, ugn och micro. Grå väggar och svart klinker på golvet med underliggande värme.

  VARDAGSRUM
  Ekparkett på golvet och väggarna är grå med en fondvägg i vitt. Värmen når en från den sprakande braskaminen som bidrar till att hålla värmeekonomin i schack. Under sommarhalvåret dras man ut till altanen och det fina uterummet bjuder in till avkoppling.

  TVÄTTSTUGA
  Svart klinker på golvet med underliggande värme och halvkaklade vita väggar. Tvättmaskin, torktumlare, tvättho och groventré.

  ÖVRE PLAN

  ALLRUM
  Laminat på golvet och vita släta väggar.

  SOVRUM 2
  Laminat på golvet, två väggar med ljus skimrande tapet och de övriga är vitmålade.

  SOVRUM 3
  Målade väggar i blått med en mönstrad fondvägg som piggar upp. Laminat på golvet.

  SOVRUM 4
  Väggarna är målade i grå/brun nyas, dessutom finns en klassiskt vit fondvägg. På golvet ligger det laminat. Tillgång till egen walk-in-closet.

  BADRUM
  Ljus klinker med underliggande värme och vita kaklade väggar. Ta ett varmt bad i massagebadkaret eller varför inte unna dig en bastustund och en kall bira?! Handfat i kommod med spegelskåp ovan, högskåp, wc och dusch.

 • Fakta
  Fastighetsbeteckning
  Vallentuna-Ekeby 2:141
  Objektstyp
  Villa
  Typkod
  220 - Småhusenhet, bebyggd
  Adress
  Ekebydalsvägen 101
  Postnummer
  186 33
  Postort
  Vallentuna
  Område
  Ekebydal
  Boarea
  164 m2
  Boarea enligt
  Uppmätning
  Tomtareal/mark
  582 m2
  Total areal
  582 m2
  Antal rum
  6
  Antal sovrum
  4
 • Pantsättningar & Inteckningar
  13st inteckningar på totalt 2 970 000 kr
 • Byggnad

  Allmän information

  Boarea är 157 m² enligt taxeringsinformation. Angiven boarea på 163 m² är alltså de taxerade 157m² + 7m² som avser uppmätning av tillbyggd hall. Köparen kan välja att taxera om huset. Underbart isolerat garage, via garaget kommer du in till det isolerade gästrummet som absolut kan agera kontor för den egna företagaren. Fristående gillestuga isolerad och med indragen el. Uteplats i söder, glasrum i väst Fasaden målad -09 Fönster och fönsterbänkar -16

  Maskinpark Micro Electrolux -08 Integrerad dismaskin Siemens -08 Induktionshäll Siemens -08 Fläkt Thermex -08

  Standardpoäng
  33
  Byggår
  1976
  Grund
  Betongplatta
  Tak
  Betongpannor
  Fasad
  Tegel/Trä
  Fönster
  3-glasfönster
  Stomme
  Trä
  Bjälklag
  Trä
  Vatten
  Kommunalt vatten året om
  Avlopp
  Kommunalt avlopp
  Uppvärmning
  Frånluftsvärmepump och direkt-el, braskamin
 • Kostnader
  Sotning
  25 kr/månad
  Vatten och avlopp
  625 kr/månad
  Renhållning
  110 kr/månad
  Uppvärmning
  2 143 kr/månad
  Samfällighet
  383 kr/månad
  Hemförsäkring

  Försäkring tillkommer och varierar mellan bolagen.

  Summa driftskostnader
  3 286 kr/månad
  Fastighetsskatt
  7 812 kr/år

  Beskrivning av kostnader

  I samfällighetsavgiften ingår avbetalning på fiberdragning och ett större kanalpaket för TV samt underhåll för vägar.

  Personer i hushållet
  4

  Levnadskostnader

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

 • Energideklaration
  Utfördes
  Tisdag 25 okt 2016
  Energiprestanda
  90 kWh/m2
  Status
  Energideklaration är utförd
  Energiklass
  E
 • Taxering
  Taxeringsår
  2019
  Taxeringsvärdet är
  Fastställt
  Värderingsår
  1976
  Taxeringsvärde byggnad
  2 100 000 kr
  Taxeringsvärde totalt
  3 588 000 kr
 • Närområde & Kommunikationer
  Område

  Ekebydal är ett barnvänligt område med närhet till både natur och centrum. Ett flertal bussar tar dig ner till centrala Vallentuna på några minuter. I centrum hittar du butiker, banker och apotek. Närhet till IP med två ishallar, tennishall, gym, fotbollsplaner och motionsspår. I Vallentuna finns det även ett badhus och modernt gym, som drivs av Sports Club. Sommartid öppnar Kvarnbadet som är beläget vid Vallentunasjöns norra ände. Ett flertal förskolor och skolor i närområdet.

  Kommunikationer: Roslagsbanan tar dig från centrala Vallentuna till Stockholms innerstad på ca 25-30 minuter. För utbud av tåg- och busslinjer, se www.sl.se. Till/från Vallentuna centrum går bussar till tunnelbanan i Danderyd samt till Upplands-Väsby och Täby. Skoltidsanpassade lokala busslinjer trafikerar glesbygd - tätorter, och det finns en lokal ringlinje i Vallentuna tätort. Med bil är det ca 3 mils färd till Stockholms innerstad. Till Arlanda kommer man kommunalt via buss 524 från Vallentuna C till Upplands-Väsby stn där man byter till Upptåget som går direkt till Arlanda. Total restid från centrum ca 45 min. Med bil är det ca 3 mils färd till Arlanda.

  Kommuninformation: För information om t ex skolor och förskolor, sport-, fritids- och kommunaktiviteter, besök kommunens innehållsrika hemsida, www.vallentuna.se. Föräldrar som kan styrka en kommande bostadsadress i Vallentuna får ställa sig i kö till barnomsorg redan efter ett köpekontrakt tecknas, alltså innan tillträde av bostaden skett. På http://skolval.vallentuna.se görs ansökan och kopia på köpekontrakt skall också skickas till Barn- och ungdomsförvaltningen Vallentuna kommun Box 29 186 21 Vallentuna Vallentuna centrum har ett stort utbud av butiker och service, se www.vallentunacentrum.se.

  Kommunen består till stor del av naturmark med ett flertal mindre tätorter insprängda. Vallentunasjön i sydväst sträcker sig till hälften in i Täby kommun. Vid sjön finns promenadområden och vintertid plogas isen för skridskoåkning. I anslutning till Vallentunasjön ligger Kvarnbadet som har en tempererad 50m-bassäng, simskolebassäng, plaskdamm, dusch, kiosk, servering och minigolf. Öppet från ca mitten av maj till ca början av september. I östra Vallentunas skogar finns många mindre sjöar samt Garnsviken som har kontakt med Trälhavet via Åkers kanal i Åkersberga. Mitt emellan Vallentuna centrum och Karby ligger naturreservatet Angarnssjöängen.

  • Ska du sälja din bostad? Ring oss för en kostnadsfri värdering! * Jägholm Norrortsmäklarna - det fristående personliga företaget med de stora resurserna i Norrort. Tfn 08-511 733 55 De som deltar i budgivningen godkänner att budgivningslistan kan komma att delges köparen och säljaren, där namn & telefonnummer på budgivarna framkommer. I vår roll som fastighetsmäklare är det viktigt att förmedla information mellan köpare och säljare utan att påverka denna. Alla bud vilka framförs till oss före kontraktsskrivningen måste vi förmedla till säljaren, detta oavsett om budgivningen kan verka "avslutad". Detta för att låta säljaren fatta sitt beslut. Köpet är alltså ej klart förrän kontraktet är undertecknat. Se vår hemsida för mer information angående budgivning, eller be mäklaren om mer skriftlig information.
 • Dokument & Länkar
 • Rättigheter & Belastningar

  Gemensamhetsanläggning

  Vallentuna Vallentuna-Ekeby Ga:1 - CENTRALANTENN

  Planer och bestämmelser

  Rosendalsområdet, Stadsplan (Beslutsdatum: 19750213)

Täby
Södervägen 30
183 69 Täby
08 - 732 50 00
taby@jagholm.se
Österåker
Storängsvägen 7A
184 31 Åkersberga
08 - 540 875 75
osteraker@jagholm.se
Vallentuna
Tuna Torg 3
186 31 Vallentuna
08 - 511 733 55
vallentuna@jagholm.se

Intresseanmälan för

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

VILL DU ATT VI KONTAKTAR DIG?
FYLL I DINA UPPGIFTER NEDAN.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Spekulantregister

Fyll i dina uppgifter nedan

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

VÄLJ BOSTADSTYP
Gör ett urval

Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

VILL DU ATT VI KONTAKTAR DIG?
FYLL I DINA UPPGIFTER NEDAN.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!