Kommande försäljning

Kommande försäljning

Brännugnsstigen 28, Centrum, Vallentuna

Med underbart gavelläge och med stora altanytor finns ett utmärkt bostadsrättsradhus nu ledigt. Då huset i princip är nytt (2015) så är ytskikten fina, parkettgolven glänser och härliga badrum väntar den lycklige köparen. Här bjuds det dessutom på ett finfint kök med rejäl köksö, påkostad maskinpark från Bosch och plats för familjens stora matbord. Sovrummen är tre till antalet och två av dem har egen klädkammare! I masterbedroom är fönsternischen bred nog för att krypa upp med en filt och en god bok- mysig detalj. Härliga gräsmattor och trevliga grannfamiljer omger huset som är beläget på barnvänlig gata utan genomfart. Hela två parkeringar framför huset vilket är unikt för detta hus! Till bussar, tåg och allehanda service promenerar man på några minuter.

Intresserad av bostaden?

Tipsa en vän

Pris

Räkna på ditt nya boende

Räkna och ansök

Kort Fakta

Adress:
Brännugnsstigen 28, Centrum
Boyta:
109 m2
Rum:
4 rok
Avgift:
4 950 kr/månad (kabel-TV, Internet och parkeringsplats)
Byggår:
2015
Välkommen till Brännugnsstigen 28
Stenlagd entrésida
Underbara sommar!
Hall
Plats för avhängning
Kök med portabel köksö
Kök
Kök
Detaljbild
Kök
Kyl och frys
Vy mot kök
Vy mot kök och hall
Vy mot vardagsrum
Plats för stort matbord
Soffhörna
Detaljbild
Utgång till altan
Härlig altan
Badrum
Nu går vi upp
Under trappan gömmer sig ett förråd
Masterbedroom med klädkammare
Badrum

Planlösning

Beskrivning

ENTRÉPLAN hela planet har härlig underliggande golvvärme

HALL Stig in i entrén med fint ljusinsläpp från det lilla charmiga fönstret. Svart klinker (golvvärme) vid insteget som sedan övergår i ekparkett. Väggarna är vita och delvist i grått.

KÖK Rymligt kök i halvt öppen planlösning mot vardagsrummet. Fint dagsljus sipprar in från två håll tack vare gavelläget. Vita luckor, svart bänkskiva och vitt kakel ovan. Maskinparken består av kyl, frys, diskmaskin, spishäll och Micro, allt från kvalitativa Bosch. Plats för stort matbord om så önskas, ekparkett på golvet och väggar målade i vitt och delvist grått.

VARDAGSRUM Ekparkett på golvet och vita väggar. Utgång till altanen som snart kommer till sin rätta. Ägaren har satsat mycket på utemiljön och altanen är stor och omgärdar huset i vinkel.

BADRUM Svart klinker på golvet med underliggande värme och vita kaklade väggar. Dusch, wc, handfat, samt tvättmaskin och torktumlare med bra arbetsyta ovan. Två förvaringsskåp gör det enklare att hålla ordning.

FÖRRÅD/KLÄDKAMMARE God förvaringsyta under trappan.

ÖVRE PLAN ekparkett på golvet och vita väggar

SOVRUM Plats för stor dubbelsäng och även här finns en klädkammare. Ekparkett på golvet och grå väggar med mörkgrå fondvägg.

SOVRUM Ekparkett på golvet och väggar i grått. Access till egen klädkammare.

SOVRUM Ekparkett på golvet och ljusgrå väggar.

BADRUM Helkaklat badrum med klassisk vita kaklade väggar och klinker i beige ton på golvet. Tappa upp ett varmt bad och slappna av. Wc och handfat i kommod.

Fakta Brännugnsstigen 28

Fakta

Objektstyp:
Lägenhet
Lgh.nmr:
0071
Adress:
Brännugnsstigen 28
Postnummer:
186 36
Postort:
Vallentuna
Område:
Centrum
Boarea:
109 m2
Boarea enligt:
Bostadsrättsföreningen
Antal rum:
4
Antal sovrum:
3

Föreningen

Namn:
Trädgårdsstaden i Vallentuna
Byggår:
2015
Andelstal:
3,44830
Markägare:
Föreningen äger marken

Allmän information

Förening:Brf Trädgårdsstaden i Vallentuna Brf Trädgårdsstaden i Vallentuna består av totalt 29 st radhus upplåtna i bostadsrättsform. Husen är uppförda av Besqab. På föreningens fastighet finns det; teknikhus, lekplats, parkeringsplatser. I avgiften ingår två parkeringsplatser, samt förråd i direkt anslutning till respektive hus.

Inflyttningen efter färdigställandet har skett i två etapper; Etapp 1 vid årsskiftet 2014/15 (13 radhus) samt etapp 2, 2015 nov/dec (16 radhus).

Samtliga hus har uppvärmning via frånluftsvärmepump, vattenburen golvvärme i entréplan. Frånluftsventilation med tilluft via väggventiler.

Föreningen har del i en gemensamhetsanläggning som gäller för hela området Trädgårdsstaden. Den har hand om bland annat bredband, gemensamma ledningar, ytor och vägar samt snöröjning i området.

Överlåtelseavgift: max 2,5% av prisbasbeloppet. Pantsättningsavgift: max 1% av prisbasbeloppet.

https://www.svenskalag.se/tradgardsstaden

Värme- och ventilationsanläggning

Frånluftsvärmepump

TV/Internet

Fiber

Kostnader

Månadsavgift:
4 950 kr/månad (kabel-TV, Internet och parkeringsplats)

Levnadskostnader

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Energideklaration

Utfördes:
Onsdag 3 apr 2019
Energianvändning:
56 kWh/m2
Energiprestanda:
90 kWh/m2
Status:
Energideklaration är utförd
Energiklass:
C

Allmänt

Tillbyggnad av altan/pergola- 2017

SÄLJARENS TIPS:

Det här föll vi för när vi köpte bostaden:
Läget, planlösningen, området och att det är nyproduktion.

Bra förskolor och skolor i området:
Hagaskolan & nya Karlslundsskolan.

Det vi upplever är det bästa med området är:
Våra grannar, barnvänligt område, nära allt, kommunikationer, lugnt och tryggt. Väl omhändertagen förening med god ekonomi och engagerad styrelse.

Tips om bra lekplatser, badplatser, fritidsområden i närheten:
Åbypark, sportsclub, Vallentuna IP, kulthurhuset och kvarnbadet.

Bästa restaurangen eller andra matställen i området:
Kina restaurangen, Stars n stripes, Vallentuna Stenugnsbageri.

Bästa sättet att ta sig till och från bostaden med kollektivtrafiken:
Tåg eller buss från Vallentuna centrum, cirka 10 minuters gångavstånd från lägenheten.

Området

Område

I Vallentuna centrum bor du nära alla faciliteter. Närhet till IP med två ishallar, tennishall, gym, fotbollsplaner och motionsspår. I Vallentuna finns det även ett badhus och modernt gym, som drivs av Gym & Sim. Sommartid öppnar Kvarnbadet som är beläget vid Vallentunasjöns norra ände. Ett flertal förskolor och skolor inom gångavstånd.

Kommunikationer: Roslagsbanan tar dig från centrala Vallentuna till Stockholms innerstad på ca 25-30 minuter. För utbud av tåg- och busslinjer, se www.sl.se. Till/från Vallentuna centrum går bussar till tunnelbanan i Danderyd samt till Täby. Skoltidsanpassade lokala busslinjer trafikerar glesbygd - tätorter, och det finns en lokal ringlinje i Vallentuna tätort. Med bil är det ca 3 mils färd till Stockholms innerstad. Till Arlanda kommer man kommunalt via buss 524 från Vallentuna C till Upplands-Väsby stn där man byter till Upptåget som går direkt till Arlanda. Total restid från centrum ca 45 min. Med bil är det ca 3 mils färd till Arlanda.

Kommuninformation: För information om t ex skolor och förskolor, sport-, fritids- och kommunaktiviteter, besök kommunens innehållsrika hemsida, www.vallentuna.se. Föräldrar som kan styrka en kommande bostadsadress i Vallentuna får ställa sig i kö till barnomsorg redan efter ett köpekontrakt tecknas, alltså innan tillträde av bostaden skett. På http://skolval.vallentuna.se görs ansökan och kopia på köpekontrakt skall också skickas till Barn- och ungdomsförvaltningen Vallentuna kommun Box 29 186 21 Vallentuna

Vallentuna centrum har ett stort utbud av butiker och service, se www.vallentunacentrum.se. Kommunen består till stor del av naturmark med ett flertal mindre tätorter insprängda. Vallentunasjön i sydväst sträcker sig till hälften in i Täby kommun. Vid sjön finns promenadområden och vintertid plogas isen för skridskoåkning. I anslutning till Vallentunasjön ligger Kvarnbadet som har en tempererad 50m-bassäng, simskolebassäng, plaskdamm, dusch, kiosk, servering och minigolf. Öppet från ca mitten av maj till ca början av september. I östra Vallentunas skogar finns många mindre sjöar samt Garnsviken som har kontakt med Trälhavet via Åkers kanal i Åkersberga. Mitt emellan Vallentuna centrum och Karby ligger naturreservatet Angarnssjöängen.

  • Ska du sälja din bostad? Ring oss för en kostnadsfri värdering! * Jägholm Norrortsmäklarna - det fristående personliga företaget med de stora resurserna i Norrort. Tfn 08-511 733 55 De som deltar i budgivningen godkänner att budgivningslistan kan komma att delges köparen och säljaren, där namn & telefonnummer på budgivarna framkommer. I vår roll som fastighetsmäklare är det viktigt att förmedla information mellan köpare och säljare utan att påverka denna. Alla bud vilka framförs till oss före kontraktsskrivningen måste vi förmedla till säljaren, detta oavsett om budgivningen kan verka "avslutad". Detta för att låta säljaren fatta sitt beslut. Köpet är alltså ej klart förrän kontraktet är undertecknat. Se vår hemsida för mer information angående budgivning, eller be mäklaren om mer skriftlig information.

Liknande objekt

Intresseanmälan för

Är du intresserad av denna bostad?
Hjälp oss genom en intresseanmälan så vi kan anpassa visningarna efter bästa förmåga.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Spekulantregister

Fyll i dina uppgifter nedan

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

VÄLJ BOSTADSTYP
Gör ett urval

Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad!

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Kontakta

Har du några frågor eller funderingar?
Fyll i formuläret nedan så återkommer jag så snart som möjligt.
Kontakta

Har du några frågor eller funderingar?
Fyll i formuläret nedan så återkommer jag så snart som möjligt.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Kontakta

Ett av våra kontor

Funderar du på att sälja din bostad?
Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart som möjligt.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Jag värderar din fastighet

Boka värdering

Få en aktuell värdering på din bostad! När vi värderar ditt hus eller din lägenhet använder vi våra insikter och kunskaper om bostadsmarknaden.

Fyll i formuläret nedan så återkommer jag så snart som möjligt.

Jag värderar din fastighet

Boka värdering

Få en aktuell värdering på din bostad! När vi värderar ditt hus eller din lägenhet använder vi våra insikter och kunskaper om bostadsmarknaden.

Fyll i formuläret nedan så återkommer jag så snart som möjligt.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Visningsanmälan

Boka visning nedan, välj dag och tid.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!Tack för ditt meddelande!

Sälj

med oss