Åby Allé 1B, Centrum, Vallentuna

Med fin utsikt mot skogsdunge, näst högst upp i huset, väntar denna stora 1:a med jättebalkong! Direkt innanför entrédörren så känner man doften av nyproduktion (2016). Lägenheten om drygt 34 kvm bjuder på det lilla extra med generösa ljusinsläpp tack vare hörnläge. Kvalitativa materialval, stilrent kök i öppen planlösning mot vardagsrummet. Säljaren har smart nog fått till ett "minisovrum" som avgränsats mot kök och vardagsrum. Snyggt badrum med golvvärme och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Här kan man trivas, gammal som ung. Den stora balkongen sätter pricken över i på denna lilla pärla mitt i Vallentuna Centrum. Här bor du nog billigare än i vilken andrahandshyresrätt som helst! Pålitliga Riksbyggen har dessutom sett till så att huset är energisnålt och har ett miljötänk som passar bra i vår tid. Jobbar eller pluggar du i stan?! Roslagsbanan tar dig till Stockholm på ca 30 minuter och flertalet bussar står redo att köra dig kors och tvärs runt Storstockholm.

Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

Anna Fernros

Fastighetsmäklare

4.9 i betyg (108 röster)
hittamaklare.se

Intresserad av bostaden?

Tipsa en vän

Pris

1 595 000 kr
(Högstbjudande)

Budgivning

Bud: 1 750 000 kr (Högsta bud)
# Datum Status Bud
2 ons 21 aug 14:51 Aktiv 1 750 000 kr
1 ons 21 aug 14:37 Aktiv 1 700 000 kr
2 ons 21 aug 14:34 Aktiv 1 650 000 kr
1 ons 21 aug 14:26 Aktiv 1 620 000 kr
2 ons 21 aug 12:16 Aktiv 1 595 000 kr
1 ons 21 aug 09:43 Aktiv 1 570 000 kr
2 tis 20 aug 17:46 Aktiv 1 550 000 kr
1 mån 19 aug 14:44 Aktiv 1 500 000 kr

Kort Fakta

Adress:
Åby Allé 1B, Centrum
Boyta:
34.5 m2
Rum:
1 rok
Trappor:
4 av 6
Hiss:
Ja
Avgift:
2 290 kr/månad
Byggår:
2015
Driftskostnad:
222 kr/månad
Välkommen till Åby Allé 1B
Balkong
Kök
Kök
Kök mot hall
Matplats del
Vardagsrum med utgång till balkong
Balkong
Vardagsrum
Sovalkov
Badrum
Hall
Fasadbild
Fasadbild
Utsikt från balkongen

Planlösning

Beskrivning

HALL
Luftig hall med gedigen ekparkett och släta vita väggar. Rejäl garderob, linneskåp och praktiskt städskåp.

KÖK
Toppmodernt Marbodalkök med stilrena köksluckor och handtag i rostfritt. Vitt blankt kakel och belysning ovan bänkskivan. Flertal överskåp ger god förvaring. Påkostad rostfri maskinpark från Siemens; kompaktugn med micro, kombinerad kyl och frys, häll samt diskmaskin. Fläkten är från Franke.

BADRUM
Det fina badrummet har snyggt kakel på väggarna och givetvis klinker på golvet. Dessutom finner du komfortvärme (golvvärme) och trendiga spotlights (LED) i taket. Schysst duschhörna, WC, rejäl spegel med behaglig belysning och handfat med kommod i vitt. Kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

ALLRUM om ca 25 kvm
Lägenhetens hjärta, det lättmöblerade rummet där du kommer att trivas som fisken i vatten. Här ligger samma snygga ekparkett som i kök och hall. En avgränsning har gjorts så sängen får en egen liten hörna avskiljt från resten. Den härliga balkongen blickar ut över en skogsdunge samt det välmående nybyggda kvarteren runt Åby Ängar.

Fakta Åby Allé 1B

Fakta

Objektstyp:
Lägenhet
Lgh.nmr:
23241001-2134
Lgh.nmr. LM:
1304
Adress:
Åby Allé 1B
Postnummer:
186 48
Postort:
Vallentuna
Område:
Centrum
Boarea:
34.5 m2
Boarea enligt:
Bostadsrättsföreningen
Antal rum:
1
Antal sovrum:
1

Föreningen

Namn:
Brf Ängsnyckeln
Bildades:
2014
Byggår:
2015
Hiss:
Ja
Våning:
4 av 6
Andelstal:
0,86971%
Andelstal avgift:
0,86982%
Markägare:
Föreningen äger marken

Allmän information

Vi vill att du ska slippa kånka långt på matkassar och träningsväskor. Därför är vi glada att bygga vårt nya kvarter strax intill en stor matbutik, en simhall med gym samt en IP med bollplan, tennisbanor och ishall. I närheten finns även en ridskola och upplysta motionsspår. Bara några minuter bort ligger Vallentuna centrum med 55 butiker, caféer, stenugnsbageri, gym, bibliotek och Roslagsbanan som tar dig till city på mindre än 30 minuter. Blir du badsugen kan du enkelt packa ned handduk och picknickkorg i husets lådcykel och trampa ned till Vallentunasjön. Det är vad vi kallar ett bekvämt läge. Brf Ängsnyckeln i Åby Ängar - mer för mindre. Riksbyggens Brf Ängsnyckeln Husen byggdes av Riksbyggen under 2016-2017. Det uppfördes 3 stycken flerbostadshus i 3-5 våningar med adress Smidesvägen 10B-C och Åby allé 1B-C. Byggnaderna är anslutna till EON fjärrvärmenät

Övriga utrymmen

1 st gemensamhetslokal, 1 st övernattningslägenhet, 1 st cykelrum och 6 st barnvagns-/rullstolsrum. Uthyrningslägenhet finns till en kostnad av: 200kr/dygn Hyra av gemensamhetslokal: 300kr/dygn Hyra av båda lokalerna samtidigt: 400/dygn

Kostnader

Månadsavgift:
2 290 kr/månad
Kommentar till avgiften:

Inkl värme, varmvatten, bredband och grundutbud för TV

Hushållsel:
122 kr/månad
Uppvärmning:
100 kr/månad
Hemförsäkring:

Försäkring tillkommer och varierar mellan bolagen,

Summa driftskostnader:
222 kr/månad
Personer i hushållet:
2

Levnadskostnader

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Energideklaration

Status:
Energideklaration ej utförd

Allmänt

Förråd finns ca 6 kvm på vinden

Området

Område

I Vallentuna centrum bor du nära alla faciliteter. Närhet till IP med två ishallar, tennishall, gym, fotbollsplaner och motionsspår. I Vallentuna finns det även ett badhus och modernt gym, som drivs av Gym & Sim. Sommartid öppnar Kvarnbadet som är beläget vid Vallentunasjöns norra ände. Ett flertal förskolor och skolor inom gångavstånd.

Kommunikationer: Roslagsbanan tar dig från centrala Vallentuna till Stockholms innerstad på ca 25-30 minuter. För utbud av tåg- och busslinjer, se www.sl.se. Till/från Vallentuna centrum går bussar till tunnelbanan i Danderyd samt till Täby. Skoltidsanpassade lokala busslinjer trafikerar glesbygd - tätorter, och det finns en lokal ringlinje i Vallentuna tätort. Med bil är det ca 3 mils färd till Stockholms innerstad. Till Arlanda kommer man kommunalt via buss 524 från Vallentuna C till Upplands-Väsby stn där man byter till Upptåget som går direkt till Arlanda. Total restid från centrum ca 45 min. Med bil är det ca 3 mils färd till Arlanda.

Kommuninformation: För information om t ex skolor och förskolor, sport-, fritids- och kommunaktiviteter, besök kommunens innehållsrika hemsida, www.vallentuna.se. Föräldrar som kan styrka en kommande bostadsadress i Vallentuna får ställa sig i kö till barnomsorg redan efter ett köpekontrakt tecknas, alltså innan tillträde av bostaden skett. På http://skolval.vallentuna.se görs ansökan och kopia på köpekontrakt skall också skickas till Barn- och ungdomsförvaltningen Vallentuna kommun Box 29 186 21 Vallentuna

Vallentuna centrum har ett stort utbud av butiker och service, se www.vallentunacentrum.se. Kommunen består till stor del av naturmark med ett flertal mindre tätorter insprängda. Vallentunasjön i sydväst sträcker sig till hälften in i Täby kommun. Vid sjön finns promenadområden och vintertid plogas isen för skridskoåkning. I anslutning till Vallentunasjön ligger Kvarnbadet som har en tempererad 50m-bassäng, simskolebassäng, plaskdamm, dusch, kiosk, servering och minigolf. Öppet från ca mitten av maj till ca början av september. I östra Vallentunas skogar finns många mindre sjöar samt Garnsviken som har kontakt med Trälhavet via Åkers kanal i Åkersberga. Mitt emellan Vallentuna centrum och Karby ligger naturreservatet Angarnssjöängen.

  • Ska du sälja din bostad? Ring oss för en kostnadsfri värdering! * Jägholm Norrortsmäklarna - det fristående personliga företaget med de stora resurserna i Norrort. Tfn 08-511 733 55 De som deltar i budgivningen godkänner att budgivningslistan kan komma att delges köparen och säljaren, där namn & telefonnummer på budgivarna framkommer. I vår roll som fastighetsmäklare är det viktigt att förmedla information mellan köpare och säljare utan att påverka denna. Alla bud vilka framförs till oss före kontraktsskrivningen måste vi förmedla till säljaren, detta oavsett om budgivningen kan verka "avslutad". Detta för att låta säljaren fatta sitt beslut. Köpet är alltså ej klart förrän kontraktet är undertecknat. Se vår hemsida för mer information angående budgivning, eller be mäklaren om mer skriftlig information.

Liknande objekt

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!
Berätta mer (valfritt)


Tack för ditt meddelande!

Spekulantregister

Fyll i dina uppgifter nedan

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

VÄLJ BOSTADSTYP
Gör ett urval

Tack för ditt meddelande!

Låt oss värdera din bostad!

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Kontakta

Fyll i formuläret nedan och klicka på skicka
så åtekommer vi till dig så snart vi kan.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!
Berätta mer (valfritt)


Tack för ditt meddelande!

Kontakta

Ett av våra kontor

Fyll i formuläret nedan och klicka på skicka
så åtekommer vi till dig så snart vi kan.
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!
Berätta mer (valfritt)


Tack för ditt meddelande!

Sälj

med oss